Megérkezett a Fringe 5. évad mozis előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Meg aztán a gyors olvasással nem akarom leterhelni az agyamat"
Mivan? 😄
Mivan? 😄
Sajnos az én agyam nem ilyen, talán blokkom is tudat alatt ezen képességemet, mert eleve nem szeretem a feliratos dolgokat. Meg aztán a gyors olvasással nem akarom leterhelni az agyamat, na meg a perifériás megoldással sem, kikapcsolódni akarok filmnézés közben, nem mentálisan elfáradni.
De olyan is volt már, hogy túl gyors a szöveg, nem bírtam elolvasni sem.
Nálam egyszer régen olyan volt, hogy németül néztem egy filmet a PRO7-en, és lehet már a fáradság miatt, de egyszer csak azon kaptam magamat, hogy értem a szöveget, mintha magyarul beszéltek volna! Aztán fel is eszméltem, és megint németül pofáztak.
De olyan is volt már, hogy túl gyors a szöveg, nem bírtam elolvasni sem.
Nálam egyszer régen olyan volt, hogy németül néztem egy filmet a PRO7-en, és lehet már a fáradság miatt, de egyszer csak azon kaptam magamat, hogy értem a szöveget, mintha magyarul beszéltek volna! Aztán fel is eszméltem, és megint németül pofáztak.
talán úgy hogy ha gyorsabban olvasol, nem maradsz le a történésrõl... nem?
Engem jobban zavar, ha látom a szereplõk száját és teljesen máshogy mozog, mint hogy beszélnek. A feliratot nem kell olvasni. Perifériában nézed és a feliratképet kvázi lefényképezed az agyaddal és felfogod a szöveget pár tizedmásodperc alatt. Nem kell végigmenni a szavakon sorban.
Szerintem ez csak technika kérdése, bár lehet, hogy más máshogyan csinálja. De itt a motiváció arra, hogy az ember megtanuljon angolul. Mert szerintem nagyon sokaknak felirat sem kell, értik anélkül.
Aki fiatal, annak van ideje, és a neten egy csomó módon megtanulhat angolul. Ez alapvetés, hogy érdemes. Halasztani viszont nem érdemes, mert késõbb kevesebb az idõ és az ember sem tanul olyan jól.
Szerintem ez csak technika kérdése, bár lehet, hogy más máshogyan csinálja. De itt a motiváció arra, hogy az ember megtanuljon angolul. Mert szerintem nagyon sokaknak felirat sem kell, értik anélkül.
Aki fiatal, annak van ideje, és a neten egy csomó módon megtanulhat angolul. Ez alapvetés, hogy érdemes. Halasztani viszont nem érdemes, mert késõbb kevesebb az idõ és az ember sem tanul olyan jól.
Én viszont megvárom szinkronosan. Gyûlölöm, ha az olvasás miatt nem látom a történetet. Nem is értem, hogyan tudnak egyesek így élvezni filmeket-sorozatokat?!
No, ha a magyar retek csak jövõre folytatja, akkor itt az ideje, hogy eredeti nyelven megnézzem "ingyér", pedig a szinkron tetszett... Gyanús, hogy a 3., 4., és 5. évadot együtt darálom le.
Remélem a csaj ezek után kap még jó szerepeket, mert bírom nagyon.
Remélem a csaj ezek után kap még jó szerepeket, mert bírom nagyon.
Ismet gratulalni szeretnek a felrevezeto cimhez! Mondja kedves Viktor, on direkt csinalja ezt?
Mi az, hogy mozis elozetes? Komolyan?
"Megerkezett a Fringe otodik evadjanak az elozetese"
Mi az, hogy mozis elozetes? Komolyan?
"Megerkezett a Fringe otodik evadjanak az elozetese"
There are people who never really disappear, but put on a different mask.