Kellõen brutális lesz a Fortnite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, te kevered. :D
A második mondatodat írtam le én is. Egy mondatban tömören, szerintem félre se lehet érteni. Szóval mirõl akarsz meggyõzni? :) A hozzászólásod többi részét nem tudom miért nekem írod, amikor semmi ezzel kapcsolatos véleményt nem fogalmaztam meg.
A második mondatodat írtam le én is. Egy mondatban tömören, szerintem félre se lehet érteni. Szóval mirõl akarsz meggyõzni? :) A hozzászólásod többi részét nem tudom miért nekem írod, amikor semmi ezzel kapcsolatos véleményt nem fogalmaztam meg.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
MerlinWVIP
Te kevered. Az engine képességei és a felhasználása 2 különbözõ dolog. Fortnite alatt UE4 fog dübörögni. Abba a vitába pedig most nem mennék bele, hogy egy alkotás ezerszer többet ér, ha stílusos. Semmi szükség realisztikus látványra. Aki azt szeretne csinálni annak adott a lehetõség. Epic sosem készített Crysis féle unalmas realisztikus izéket.
UE3-mat is mindenre lehetett használni, ettõl olyan felkapott. A realisztikus látvány pusztán a textúrákon, grafikusokon múlik.
UE3-mat is mindenre lehetett használni, ettõl olyan felkapott. A realisztikus látvány pusztán a textúrákon, grafikusokon múlik.
[merlinw.org]
Nem, nem ilyen az Unreal Engine 4. Miért kevered a szezont a fazonnal?
Egy Tower Defense-féle cartoon stílusú játékban használt grafika, és az engine maximális képességei között tudod, hogy mekkora lehet a különbség? Megmutatom. :)
http://www.youtube.com/v/lY20pxEQM-A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Egy Tower Defense-féle cartoon stílusú játékban használt grafika, és az engine maximális képességei között tudod, hogy mekkora lehet a különbség? Megmutatom. :)
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Hááááát nemtudom.
Ilyen az Unreal Engine 4? Maradok a régebbi dolgoknál szerintem. :)
Ilyen az Unreal Engine 4? Maradok a régebbi dolgoknál szerintem. :)
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
sokat emel legenda vagyokból? miért az talán nem feldolgozás, ami mindent más filmbõl emelt? napal készülsz, éjjel harcolsz, hát nem hiszem, hogy ennek az ötletnek a "szellemi atyja" a legenda vagyok lenne.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
hàt ha ez a legtobb amit ki birtak hozni ebbol a motorbol akkor az màr fàj nekem sokkal jobban tetszet volna agy normàlis grafikàju game de legalàbb PC exkluziv igy a f@szop... XBOX majd nèzhetnek.
Én sem értem mi ez a rinya!
Ez egy Tower Defense stílusú játék lesz, amiben szabadon lehet mozogni.
Miért kell ide olyan Hálivúdi féle történet?
A szórakoztatás a lényeg. Engem az Orcs Must Die pl nagyon sokáig lekötött.
Ez egy Tower Defense stílusú játék lesz, amiben szabadon lehet mozogni.
Miért kell ide olyan Hálivúdi féle történet?
A szórakoztatás a lényeg. Engem az Orcs Must Die pl nagyon sokáig lekötött.
Marha jó lett az elõzetes! XD
kellõen félelmetesek?XD mihez képest?XD amnézia XDDDDDDDDDD
A játékipar és Hollywood is volt már ennél sokkal nagyobb válságban. Ez nem válság, ez rinya.
A játékipar elõbb került szellemi válságba mint Hollywood. Utóbbi még húzza kicsit (aztán azt legalább majd még meg lehet reformálni, de a játékipart bajosan.. :D)
Látom megint nincs fantáziájuk.