13
  • narumon
    #13
    Van fent youtube-on jópár 4K letölteni való, mióta consumer kamerában is kapni ilyen felbontásút. (Meg hát ott vannak timescape videók amiket ugye fényképekből csinálnak)
  • nextman
    #12
    Tudom mi a 4k, es igen, vannak ilyen videok a youtubeon. Keress ra.
    Es van 3D tv-m, es sokkal jobb kepe van, mint a piros-kek szemuveges megoldasnak.
    Fogom az m3d-t is, de torrentrol rekeszszamra lehet 3d-s filmeket tolteni. (ket keppel)
  • donceleger
    #11
    Szerintem nextman-ek ezzel volt a problémája: "3D-t nézni meg szemüveggel lehet a nem 3D-s tévén is"

    Nos, a nem 3D-s tévén nem igazán tudsz nézni 3D-t! Ilyen formában már csak a piros-kék szemüveg marad, de az inkább a hagyjuk már kategória, túl sok részlet és szín veszik el!
    Ami meg a felkonvertálást illeti, lehet cserélgetni a bal-jobb, jobb-bal 3D-t, persze ha aktív 3D tévéd van! Illetve van mélységállítás is. Persze sosem lesz olyan, mint az igazi 3D adás, de azért lehet élvezni a térhatást.
    Most itt van az m3D, az Olimpia 3D-ben, szerintem utána is megmarad ez a magyar csatorna. 3D filmeket meg simán le tudsz tölteni a netről.

    A 4K-ban viszont igazad van! Szerintem egy 8 magos gép is két felső kategóriás vga-val összekötve is épphogy megfelelne neki! Persze némi túlzással. Ennek megjelenítéséhez már a tévékbe is komolyabb erőforrások kellenek.
    A kérdés az, hogy ekkora képátlókra kell-e egyáltalán ekkora felbontás?!
  • Bannedusermail
    #10
    3D-t azt szemüveggel nézel, olyan adás meg nem nagyon van, hogy önálló két képet ad, amit úgy mixel össze, hogy te állítod be, hogy mennyire húzza szét a két képet.

    4K-s filmeket letölteni youtube-ról?

    Te vágod mi a 4K? Az 1980-as Full HD helyett 4096 képpontból áll egy sor.
  • nextman
    #9
    Hogy erted, hogy mi tudna meghajtani?
    Torrentrol tudsz olyat letolteni, es youtubeon is van mar.

    Valamint, hogy gondolod a sima tv-n nezni 3d-t? Ugye nem a piros-kek szemuvegre gondolsz? Az egy nagysagrenddel alatta van minosegben.
  • Bannedusermail
    #8
    A 4K-t mi tudná meghajtani?
    3D-t nézni meg szemüveggel lehet a nem 3D-s tévén is. A nem 3D-s adás felkonvertálása meg csalóka, és inkább idegesítő, és sokszor ellentmondásos a 3D, mert azt konvertálja fel előtérbe, amiről tudod, hogy az nem elől van.
  • nextman
    #7
    Szerintem meg mar vannak is ilyen tv-k, csak 2x annyiba kerulnek, mint a sima Smart.
  • Kovász
    #6
    A gesztusvezérlés annyira nem hülyeség: én most vettem nagytévét, amire rá van kötve a gép (konkrétan most azt használom monitornak is), és tök jó lenne, ha ilyen kinectes gesztusvezérléssel tudnám böködni a dolgokat a windosban (persze, biztos van aki már összehekkelt ilyesmit, de nekem vmi "hivatalos" megoldás kéne - bár asszem, hamarosan lesz kifejezetten PC-s kinect, és a Win8-cal együtt ez már menni fog)
  • donceleger
    #5
    Ez nettó hülyeség! Internet már most is van a tévékben, sőt, vannak olyanok is, amelyek teljes hozzáférést biztosítanak. Csak éppen tetű lassúak! Na meg még egy hely, ahol lehet faszbúkozni!
    Kinect egy baromság! Igen, próbáltam, benyaltam én is, 2 hónap után eladtam! Szerencsére még jó áron! Nem bántam meg, hiszen még a mai napig nem jött ki rá egy értelmes játék! 6-8 éveseknek kiváló, a felett ideig-óráig köti le az embert!
    Ilyen gesztus meg hangfelismerés kell a ráknak! Majd jön az, hogy tévézni tök csöndben kell, mert a tévé figyeli minden szavad és majd valami parancsot vél felfedezni a beszélgetés közben, főleg ha öten-hatan tévézünk egyszerre, és össze-vissza kacsolgatja majd a csatornákat meg betölt hülye oldalakat.

    Engem a tévézésnél valóban a tévézés élménye érdekel! Ha netezni akarok, odaülök a gép elé. Vehettem volna most is pl smart tv-t, de nekem megfelelt a 4-es sorozatú Plazma Tv is. Annyi extrával hogy hálózatba lehet kötni, így AllShare nézhetem a HD mkv fájlokat, na meg a 3D! Több nem kell!
  • TheCunami
    #4
    a tv mondja nem volt les
    igazad van a bíró hülye
  • mad mind
    #3
    Bebaszna, ha visszaszólna a tévém, miközben szidom a bírót.
  • Szefmester
    #2
    XD

    Jövő tévéje = internetelérés + kinect + hangfelismerés...
  • fonak
    #1
    Hehe, a "visszabeszél mint öregasszony a TV-nek" már nem is lesz olyan röhejes.