Deponia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Sajnos se a Chains of Satinav-ottal, se a The Whispered World-es, ezzel a Deponia-val nem játszottam, sajnos nem is tudok angol nyelvtudás hiányában, de ismertek ezekhez hasonló játékokat amik magyarítva vannak?
A Machinarium-mal játszottam, az nagyon tetszett 😊
Sajnos se a Chains of Satinav-ottal, se a The Whispered World-es, ezzel a Deponia-val nem játszottam, sajnos nem is tudok angol nyelvtudás hiányában, de ismertek ezekhez hasonló játékokat amik magyarítva vannak?
A Machinarium-mal játszottam, az nagyon tetszett 😊
folyamatosan elakadok. Pedig nem vagyok egy newbie point'n'click kalandjátékos.
De a sztori tetszik.
De a sztori tetszik.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
anno németül kezdtem el.Angolul is elég nehéz fejtörõk vannak benne.remélem magyarítja majd valaki.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
pofásan néz ki 😊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Upsz, a forrást elfelejtettem idebiggyeszteni.
Gamestar - Deponia - a kézzel rajzolt kalandjáték demója ma tölthetõvé válik
Gamestar - Deponia - a kézzel rajzolt kalandjáték demója ma tölthetõvé válik
\"A játék világát Douglas Adams, Terry Pratchett és Matt Groening ihlette, a játékot pedig az \"A New Beginning\" és a \"The Whispered World\" készítõi hozták össze. (szerk.: õk készítették a Chains of Satinavot is - na, azt imádtam)
Ahogy a Daedalic Entertainment más játékaitól megszokhattuk, itt is zseniálisan megrajzolt figurák, igényes helyszínek fogadnak majd minket a játéktörténelem egyik legfurcsább szerelmi történetében, amely telis-tele van vicces botlásokkal, humoros félreértésekkel és mókás csavarokkal. A történte Kuvaqtól, egy hatalmas szemétdombban épült várostól indul az úszó fekete piacon át, és a bolygófelszín felé emelt planetáris vasútvonal sötét szegleteiig tart.\"
Hivatalos honlap
A játék megjelent, én már bele is kezdtem a jópofa kalandokba! :-D Tényleg gyönyörû, és a steampunkos stílus is bejön. Majd meglátjuk, hogyan alakul a sztori... Eddig valóban humoros és kellemes. :-D
Ahogy a Daedalic Entertainment más játékaitól megszokhattuk, itt is zseniálisan megrajzolt figurák, igényes helyszínek fogadnak majd minket a játéktörténelem egyik legfurcsább szerelmi történetében, amely telis-tele van vicces botlásokkal, humoros félreértésekkel és mókás csavarokkal. A történte Kuvaqtól, egy hatalmas szemétdombban épült várostól indul az úszó fekete piacon át, és a bolygófelszín felé emelt planetáris vasútvonal sötét szegleteiig tart.\"
Hivatalos honlap
A játék megjelent, én már bele is kezdtem a jópofa kalandokba! :-D Tényleg gyönyörû, és a steampunkos stílus is bejön. Majd meglátjuk, hogyan alakul a sztori... Eddig valóban humoros és kellemes. :-D