8
A Daedalic Entertainment új point and click kalandjátéka
-
Apa27 #8 Sziasztok!
Sajnos se a Chains of Satinav-ottal, se a The Whispered World-es, ezzel a Deponia-val nem játszottam, sajnos nem is tudok angol nyelvtudás hiányában, de ismertek ezekhez hasonló játékokat amik magyarítva vannak?
A Machinarium-mal játszottam, az nagyon tetszett :) -
#7 folyamatosan elakadok. Pedig nem vagyok egy newbie point'n'click kalandjátékos.
De a sztori tetszik. -
#6 anno németül kezdtem el.Angolul is elég nehéz fejtörők vannak benne.remélem magyarítja majd valaki. -
#5 -
#4 fav, majd meglesem a napokban! -
#3 pofásan néz ki :) -
csgj #2 Upsz, a forrást elfelejtettem idebiggyeszteni.
Gamestar - Deponia - a kézzel rajzolt kalandjáték demója ma tölthetővé válik -
csgj #1 \"A játék világát Douglas Adams, Terry Pratchett és Matt Groening ihlette, a játékot pedig az \"A New Beginning\" és a \"The Whispered World\" készítői hozták össze. (szerk.: ők készítették a Chains of Satinavot is - na, azt imádtam)
Ahogy a Daedalic Entertainment más játékaitól megszokhattuk, itt is zseniálisan megrajzolt figurák, igényes helyszínek fogadnak majd minket a játéktörténelem egyik legfurcsább szerelmi történetében, amely telis-tele van vicces botlásokkal, humoros félreértésekkel és mókás csavarokkal. A történte Kuvaqtól, egy hatalmas szemétdombban épült várostól indul az úszó fekete piacon át, és a bolygófelszín felé emelt planetáris vasútvonal sötét szegleteiig tart.\"
Hivatalos honlap
A játék megjelent, én már bele is kezdtem a jópofa kalandokba! :-D Tényleg gyönyörű, és a steampunkos stílus is bejön. Majd meglátjuk, hogyan alakul a sztori... Eddig valóban humoros és kellemes. :-D