Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látványra értettem. High alatt nagyon elég ratyi .Bf3 low-on sokkal szebb volt.

Nálam az csak a reinstall origin (registry fájlból is kitörölve minden sz*r) után mûködött.

https://www.twitch.tv/sp1gu

cody1994
Valaki tud mondani valamit ? Fel van rakva a játék origin szerint de battlog szerint már nem wtf?

Atisoknak is ajánlott visszatenni a régebbi drivert vagy jó ez a BF4 beta v2 driver?

JethroHUN
Tényleg eléggé érdekesen repül, mintha vízbe úszna. De a tank is olyan mintha valami légpárnás hajó lenne.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Szabi
mert a magasabb grafikától javul a játék gagyi játékmenete ? vagy értelmesebben repül majd a helikopter ? jelenleg olyan mintha kézzel fognám és úgy reptetném.... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

JethroHUN
Az RPG-javelin-be nem akar senki beleköti? Mert elég röhejes. A 4 gránáttól felrobbantó tank? Na az is nextgen? Az alap assult fegyver jobban hasonlít egy futurisztikus sínágyúhoz (viselkedésében) mint gépkarabélyhoz. Recoil sincs, bulletdrop se nagyon. Engineer fegyver olyan mint a G18-as piszoly...
A littlebird hihetetlen OP gépágyúja? ...és még kitudja mennyi hanyagul meg csinált dolog lesz majd az teljesbe. Szerintem megjelenés elõtt 1 hónappal azért ennél készebb játékot várnék el.

Csak és kizárólag a grafikára mentek rá. Még is elég gáz az optimalizáció. Én mindent beállítást kipróbáltam full low-ot is, ugyan olyan szarul fut. Oké Phenom X4 és 7850 nem egy milliós gép mint ami kell a nagy nextgen "csodákhoz" (megjegyzem BF3 higon 60 fps-sel fut, a minium is 40, de csak karkandon, 64-es szerveren ha nagyon sok minden történik.) Nem várom el h ultrán menjen, mediumban is ki tudnék egyezni, de még azon se...

Rombolhatóság meg, óriási vissza lépés. A metró feljáró kis épületét, nem lehet szétlõni? 5 ágyú lövés után, fogja magát és össze dõl mint a kártyavár. Teljesen scriptelt, mint a felhõkarcoló összeomlása (aminek persze semmi értelme nincs játékélmény szempontjából)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Én úgy gondolom, hogy ez a grafika ekkora gépigénnyel csúnya. A BF3 kisebb igényû és modernebbnek tûnik még ma is. Persze ez még béta, de nekem akkor is csalódás.

szomferi
na, senki? <#help>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

mediumban tényleg cod filling.

LocalPatriot
Hát, ahogy elnézem elég nagy a gépigény, nyilván változik, de az én kis gépemen (I3, Ati 5770 1 gbyte, 4 giga RAM) nem valószínû, hogy futni fog. Nyilván még változhat a teljesig, (1-2 javítás), de sztem a rendelést vissza is mondom. Azért kipróbálom, de nem fûzök hozzá nagy reményeket...
Béla9248
Köszöntem szépen!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

TasManXT
Bökj rá arra, hogy más origin accounttal lépsz be, és lépj be simán azzal amivel bent vagy. Már aktiválva is van.

psn: TasManHUN

Béla9248
#2861-ra, valaki esetleg!?

PerfOverlay.drawfps 1

Mi is az FPS mutató parancs?

RatBaG
a drivert is visszatetted vagy anélkül?

Per Aspera Ad Inferi.

<#smile>
Azért még kivárom a béta végét ,hátha történik valami változás.A VGA nem olyan régi mint a többi része a gépnek.Hátha.Majd csak 14 nap múlva
rakom lapátra a játékot.
Smithwarden
Van neten nem egy szamitas es elemzes, hogy hosszu tavon konzol es PC kozul a szamitogeppel jon ki az ember jobban anyagilag (draga jatekarak, stb miatt).
De szerintem ne kezdjuk el a konzol vs PC vitat.
Van konzolos forum is.
Minden jot. 😊

(Amugy meg hasonlo konfigokon amilyen a tied tobben is irtak, hogy jol meg a game, csak meg a beta miatt vannak problemak, amire lesznek megoldasok, frissitesek, stb.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Sejtettem ,hogy új játék csak új gépen megy.De valaki emhintette,hogy csak kicsivel erõsebb gép kell majd.Hát ez nem igaz.
PS4 1/3 áron van mint PC.Konzolom még nem volt,de ott remélem nem kell minden új játékhoz tuningoltabb konzolt venni.
Smithwarden
Ha megfogadtad, hogy csak munka miatt koltesz a PC-dre, akkor miert varod el, hogy jol menjen egy uj generacios beta jatek megis a gepeden? <#szomoru2>

Running
Borzasztó érzés lehetett.

Running
Ha feltetted az új nvidia drivert, tedd vissza a 320-ast. Ha nem, próbáld meg az új driverrel.

Szabi
úgy 3x gyengébb vga-m van és közepesen szépen stabilan, akadozás nélkül megy a játék 32es szerón

viszont olyan érzésem van mintha CODoznék csak vannak jármûvek is 😞

cody1994
rákos origin most kezd el baszakodni-.-.-

Én már megfogadtam PC-re csak a munka miatt költök.Kettõ hónap múlva PS4.Megveszem ha lesz normális játék hozzá.
Mem : 4gb
Core2 Quad 2.83ghz
GTX650Ti
Még a beállítások is szaggatnak.Min.grafukán a játék diavetítés.Akinek ez vagy ennél rosszabb gép van húzhat vissza BF3-ba.
Szabi
pfff, qva hamar kidob inaktivitás miatt... vagy másfél percre kimegyek a szomszéd helységbe lespawnolatlanul.. 😄

mire visszajövök már nincs sehol a 9/1es köröm... ja és persze a pontjaimat is elvette.. -.-"

Running
Igen.

Magyar idõzóna szerint vannak a dátumok amiket írtál ?

zooleeh
A legujabb beta 13.10 v2

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

zooleeh
Melyik drivert hasznalod?? a v2 nalam gyengen muzsikal

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Béla9248
Sziasztok! Megtudná mondani valaki hogy indításnál miért kell aktiválnom? Premiummal rendelkezem!

Running
Exkluzív BF4 Béta Október 1.
PS3 EU - 16:00-20:00
X360 - 11:00-15:00
ORIGIN – 10:00

Running
30 fps Bármilyen beállításon, semmi változás kisebben. (amd phenom x4, hd6850, 4gb ram)

szomferi
megpróbálná valaki nekem azt, hogy neki engedi-e bindelni a DELETE billentyûre a SPRINT-et? <#worship>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sziasztok. Valaki megtudná mondani hogy lehet letölteni a beta-t xbox 360-ra ? (van premium tagságom a bf3-hoz) Mert ugye elérhetõnek kellene már lennie, de sehol sem találom.

Hecker007
Tesztelve! Tényleg mûködik.

Oké, Origin reinstall megoldotta a problémát, köszi!

Szabi
m320al négy lövés robbantja a tankot o.0

Amit írtam az utra beállításokra igaz nem high mediumra.

Smithwarden

Running
Megoldás: szüless le újra, esetleg máshova.

Szabi
omgwtf, leszületés után 2mpel fejest kapok...

TDC Geronimo
Lehet szerverfüggõ, mert most voltam egy szerveren és elég jól ment. Voltak azok a beszaggatások, de nem anynira gázosan, mint elõször. FPS meg olyan 40-45 körül mozgott

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Win8.1 van fent 4Ghz-én meg szünik a cpu limit. Már csak a VGA-t kel 1500-ra húzni. 😊
Adhattak volna még egy pályát.

attiGT
win8 a titka a dolognak, váltsatok és jól megy.