Injustice: Gods Among Us
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: STREEX, 2016.06.08. 21:47:33
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
[merlinw.org]
In space no one can hear you scream.
This item is currently unavailable in your region
Értem én hogy nem elérhetõ "nálunk" a játék.... Na de miért nem? Ez normális?
In space no one can hear you scream.
Egyébként azt nem értem, hogy akkor most be van tiltva itthon, vagy csak régiózáras? Mert az azért nem mindegy...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mivel alapban régiózáras lett PC-re az Ultimate Edition, muszáj volt külföldi oldalról megvennem a játék serial-ját, melyet hál'istennek a Steamen aktiválni tudtam, föl is települt, már játszok is vele... Csupán 20 GB-t foglal 😊
Szóval a kérdésem csak annyi, játszik-e még valaki a steamen (eredetivel) Magyarországról, és emiatt, hogy régiózáras, de hivatalosan megvettem, és MAGYARORSZÁGról játszok, lehet-e valami bonyodalom belõle? Mondjuk egy idõ után letiltják, stb...?
Elõre is kösz az információkat!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
2. Nem támogatják a PC-t, ezért nem is vesszük meg.
Szóval jah... lehet csak te nyomod 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition is Now Available for Pre-Purchase on Steam and is 10% off!*
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition enhances the bold new franchise to the fighting game genre from NetherRealm Studios. Featuring six new playable characters, over 30 new skins, and 60 new S.T.A.R. Labs missions, this edition packs a punch. In addition to DC Comics icons such as Batman, The Joker, Green Lantern, The Flash, Superman and Wonder Woman, the latest title from the award-winning studio presents a deep original story. Heroes and villains will engage in epic battles on a massive scale in a world where the line between good and evil has been blurred.
*Offer ends at 10AM Pacific Time on November 12, 2013.
Fénykép: -ha néztél már képregényt, mesét, filmet stb. akkor tudhatnád hogy a róla készült képeken mindig az égboltot szeli ketté, lásd Jimmy Olsen képeit mindig le hurrogja Perry White mivel nem látszik Superman-bõl igazán semmi, nem véletlen a mondás sem: It's a bird? It's a Plane? No! It's Superman!
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
1, Ö ugye egy szupersztárnak minösül a világban, de hogy hogy nem ismerik fel? Álcázásként másképp fésülködk ami szerintem nem tul hatékony.
2, Soha nem borostás, de hogy hogy? Elvileg sebezhetetlen. De akkor hogy borotválkozik? ELvileg még wolferine adamintium karmai kicsorbulnának nem? AKkor egy gagyi acél zsiletet feldarabolja a borostája.
3, kriptoniton kivül lelehet gyözni valahogy?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A tavalyi Mortal Kombat után én kíváncsian várom, mi sül ki ebbõl a játékból, az eddig bemutatott anyagok tetszetõsek.
Biztos ehhez is lesz majd egy rakat DLC! 😊
Nightwing és Cyborg
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch