260
Az első UE4-es játék!
  • atiwrc
    Köszönöm szépen a válaszokat!
  • cleric
    A crater-es küldetéseket akarnám elindítani, de csak a lila felhők jönnek be a mapon, nincsenek választható küldetések. A power levelnél 0 van, és unknown regiont ír ki (úgy emlékszem region, de az az, ahol azt írja, hogy milyen területen van, city, suburban, stb.).
    Valaki találkozott hasonlóval? Valami ötlet?
  • 3Error #138
    Kérdezd az Epic-től.

@ atiwrc, lényegében ingyenes, tehát maradhat a gépen, nem illegális. (úgy képzeld el ezt is, mint pl. a Steam-et és ott mondjuk a Team Fortress 2-t. A PvE módja fizetős /még/, de azt el sem lehet indítani, ha nincs megvásárolva)
  • JonasSandor
    Mikor jön a végleges verziója?
  • Jim Morrison
    Battle Royale módja ingyenes. Természetesen account kell, hogy játsszál vele, többre nem kell.
  • atiwrc
    Sziasztok, létezik a Fortnite-ból demo vagy ingyenes verzió?
    Három számítógépen is megtaláltam ezt a játékot, amikről a nem legális dolgokat le kell takarítanom, ezért érdekelne....
    A hivatalos honlapon bár írják hogy free, de utána accountot kér a letöltéshez, arra meg időt nem fogok pazarolni hogy regisztráljak, emiatt.

Köszi a válaszokat!
  • Jim Morrison
    néztem egy kis videót milyen menni thanossal... meh. ugrálgatsz, majd kicsit 'lősz'. leginkább csak ugrálgatsz és közben lelőnek.:(
  • ToCsEk
    V4.1 PATCH NOTES
  • Inquisitor
    Ha valakinek FRISS Windows van fent és N vagy KN verzió, annak lehet fekete képernyőzik a Fortnite BR ha nem tette fel a legújabb, április media feature packot az MSDN oldaláról. Érdekes módon az Epic -et nem zavarja annyira, hogy bármit válaszoljon a fórumon anyázóknak. Az is vicces, hogy minek van update, meg rendszer update, ha ezeket nem frissíti, mert minek? :D
  • ToCsEk
    SEASON 4 IS HERE!
  • ToCsEk
    V3.6 PATCH NOTES
  • ToCsEk
    V3.5 CONTENT UPDATE | LIGHT MACHINE GUN
  • ToCsEk
    V3.5 PATCH NOTES
  • ToCsEk
    V3.4 CONTENT UPDATE | VENDING MACHINE
  • Ferro71
    Üdv mindenkinek!
    Nem ismerem a jelenlegi, teljes magyar közösség méretét, de elég nehezen találok működő csoportot. Nyilván többeket mozgat meg a Battle Royale jelenleg, de a játék ezen oldala engem a legkevésbé sem vonz. Ezért gondoltam, hogy ha valakit érdekel a Save the World, ha még vannak magyar játékosokat kereső emberek, akkor csinálok nekik egy Discord szervert, ahol könnyen, a kulturált viselkedést elváró szabályok betartása mellett találhat magának partnert, a mindennapi betevő Fortnite adagjához.

A szerver címe: https://discord.gg/XjVtwdC

Mindenkit nemre és felekezetre való tekintet nélkül bizalommal várok, remélve, hogy hamarosan több, a játékot kedvelő talál majd itt szórakozást és csapattagot magának.

További kellemes időtöltést! :)
  • Markov1337
    Bolond ez az ember:D

• ToCsEk
    BOOGIEDOWN CONTEST ANNOUNCE
  • Jim Morrison

:p
  • ToCsEk
    V3.4 PATCH NOTES
  • 3Error #121
    Ezekről a helyekről, vagy tőlem.
  • hapi
    nem tud valaki még helyet honnan lehetne kulcsot szerezni? Az elejétől nyomon követem ezt a játékot és kicsit sajnálom hogy a battle royal része ennyire felkapott mert engem pont a PvE érdekelt mindig is. így tuti hanyagolva lesz.
  • 3Error #119
    Eléggé összetett, lényegében folyamatos upgrade az egész.
  • Jim Morrison
    uh, baromi összetett az egész :D nagyjából vágom, mentem pár kört, de egy kicsit már soknak tartom a sok upgradet meg miegyebeket :D azért megyek még, mert kíváncsi vagyok milyen lesz 10-20 óra után...^^
  • 3Error #117
    Gift for friends, az Ultimate Edition vásárlásáért. Privbe, vagy steam-en, dobj egy mail címet és küldöm az aktiváló linket. Sajnos, csak Standard Edition, sokat ne várj, ill. a mostani leárazások miatt is jött egy tekintélyes adag nokedli, oda is, a PvE-be. Kb. más sem megy a chet-en, csak "- Somebody trade?"
  • Jim Morrison
    kódot? nem néztem de ha szivesen kiprobalnam. (beta es meghivo kod?)
  • ToCsEk
    V3.3 PATCH NOTES
  • 3Error #114
    A PvE részét is csekkold, ha gondolod küldök kódot.
    (szvsz a BR-t ki sem próbáltam)
  • erasmus4
    A menü pedig tök jó nem kell invelgetni, ha mindketten a lobbyban vagytok csak simán rájoinolsz a haverodra.
  • Jim Morrison
    Huh, ilyen teleszórt menürendszert is rég láttam. Haverom invelt, egy kis idő kellett míg észrevettem, hogy hol kell elfogadni... :C
    Játékot elkezdtünk, leértünk valahova, kicsit lootoltunk, majd egy ház oldalát szétzúztam. Bementem és knockolódtam. Majd azt írta megöltem magam. Mint kiderült van csapda a házban. alt+f4 :D

Nem adom fel, nekem a világ ábrázolása annyira nem jön be, de majd hozzászokok (talán)
  • Malakai
    Egyébként lehet újra van értelme, hogy újra beírja, aki gondolja nevét a játékban, szerintem megújult egy picit már, akik játsszák.

Enyém: TLGreg
  • Malakai
    Szerintem legtöbb dologra pár óra alatt rájön az ember. :)
    Tanulj meg gyorsan építkezni, amikor harc van, ez a legfőbb, ami Fortnite specifikus. :)
  • Jim Morrison
    Eddig tartott a 'nem fogok fortinetozni' dolog. Amíg nem lesz picit jobb a PUBG ezzel fogjuk tolni. Pár tipp egy nagyon kezdőnek? Valami pro tip amire nem jövök rá pár óra játékból és hasznos?
  • ToCsEk
    jaja gyorsították, sokan halnak bele :D, elég durván be lehet nézni, főleg ha fél mapot át kell futni

Infók:

V3.3.0 Update
    - Coming next week: Supply Llamas!
    - Llamas are found around the map and interacted with similarly to chests.
    - Smoke Grenades are not being used enough, they are being put in the vault (removed from the loot table) and may be reintroduced in the
    future.

Jetpack
    -Some issues were identified during an internal play-test, they want to sort these out before pushing anything out to the live game.

Teams of 20 LTM
    -Just launched, bridges the gap between ‘Squads’ and ’50v50′.
    -Covers the differences in the LTM – storm sizes and timings are different.
    -Ability to ping team locations.
    -Higher chances of obtaining loot.
  • Malakai
    A vihar változás a 20v20v20v20v20-ban jó, problémás volt így kicsit.
  • ToCsEk
    3.2.1 Client patch | 3.9.2018

Hey Folks!

We’ll be pushing a v3.2.1 update out on March 9th to address a few performance issues and to change the storm timers in the Teams of 20 LTM. The update will ship at 4am ET (0900 GMT) with no downtime.

General

Fixed a Texture Streaming Crash for all platforms
    Fixed a Farm details not rendering from far away
    Fixed the "Accept" and "Back" button swap issue
    Battle Royale

Teams of 20 Storm Time Changes! We'll be removing two minutes from storm 6 wait time and adding 1 minute each to storm 1 & 2.

Storm Circle 1: Random location. 120s wait, 180s shrink time.
    Storm Circle 2: Random location. 120s wait, 90s shrink time.
    Storm Circle 3: Location centered on previous storm (for the rest of the match). 120s wait, 90s shrink time.
    Storm Circle 4: 120s wait, 60s shrink.
    Storm Circle 5: 180s wait, 60s shrink.
    Storm Circle 6: 120s wait, 120s shrink.
    Thanks!

Magyst

https://fortniteintel.com/ ezt nézzétek

van pár adatbányászott érkező fegyver skin c4 stb
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2018.03.09. 18:55:49
  • 3Error #105
    Ámen
  • Malakai
    Csak a szokásos, major/minor verzió kijön leállnak a szerók, csak remélhetőleg most nem kell 1-2 napot várni mire stabil lesz. :)
  • 3Error #103
    v3.2 Patch notes
    (a szerverek jelen pillanatban állnak : Twitter)
  • 3Error #102
    Van 3db PvE Standard Edition giftem, ha érdekel valakit. (kicsipézé' )
  • ToCsEk
    V.3.1.0 PATCH NOTES
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2018.03.01. 11:34:12