260
Az első UE4-es játék!
-
atiwrc #140 Köszönöm szépen a válaszokat! -
cleric #139 A crater-es küldetéseket akarnám elindítani, de csak a lila felhők jönnek be a mapon, nincsenek választható küldetések. A power levelnél 0 van, és unknown regiont ír ki (úgy emlékszem region, de az az, ahol azt írja, hogy milyen területen van, city, suburban, stb.).
Valaki találkozott hasonlóval? Valami ötlet? -
#138 Kérdezd az Epic-től.
@ atiwrc, lényegében ingyenes, tehát maradhat a gépen, nem illegális. (úgy képzeld el ezt is, mint pl. a Steam-et és ott mondjuk a Team Fortress 2-t. A PvE módja fizetős /még/, de azt el sem lehet indítani, ha nincs megvásárolva)
-
JonasSandor #137 Mikor jön a végleges verziója? -
#136 Battle Royale módja ingyenes. Természetesen account kell, hogy játsszál vele, többre nem kell. -
atiwrc #135 Sziasztok, létezik a Fortnite-ból demo vagy ingyenes verzió?
Három számítógépen is megtaláltam ezt a játékot, amikről a nem legális dolgokat le kell takarítanom, ezért érdekelne....
A hivatalos honlapon bár írják hogy free, de utána accountot kér a letöltéshez, arra meg időt nem fogok pazarolni hogy regisztráljak, emiatt.
Köszi a válaszokat! -
#134 néztem egy kis videót milyen menni thanossal... meh. ugrálgatsz, majd kicsit 'lősz'. leginkább csak ugrálgatsz és közben lelőnek.:( -
#133 V4.1 PATCH NOTES -
Inquisitor #132 Ha valakinek FRISS Windows van fent és N vagy KN verzió, annak lehet fekete képernyőzik a Fortnite BR ha nem tette fel a legújabb, április media feature packot az MSDN oldaláról. Érdekes módon az Epic -et nem zavarja annyira, hogy bármit válaszoljon a fórumon anyázóknak. Az is vicces, hogy minek van update, meg rendszer update, ha ezeket nem frissíti, mert minek? :D -
#131 SEASON 4 IS HERE! -
#130 V3.6 PATCH NOTES -
#129 V3.5 CONTENT UPDATE | LIGHT MACHINE GUN -
#128 V3.5 PATCH NOTES -
#127 V3.4 CONTENT UPDATE | VENDING MACHINE -
Ferro71 #126 Üdv mindenkinek!
Nem ismerem a jelenlegi, teljes magyar közösség méretét, de elég nehezen találok működő csoportot. Nyilván többeket mozgat meg a Battle Royale jelenleg, de a játék ezen oldala engem a legkevésbé sem vonz. Ezért gondoltam, hogy ha valakit érdekel a Save the World, ha még vannak magyar játékosokat kereső emberek, akkor csinálok nekik egy Discord szervert, ahol könnyen, a kulturált viselkedést elváró szabályok betartása mellett találhat magának partnert, a mindennapi betevő Fortnite adagjához.
A szerver címe: https://discord.gg/XjVtwdC
Mindenkit nemre és felekezetre való tekintet nélkül bizalommal várok, remélve, hogy hamarosan több, a játékot kedvelő talál majd itt szórakozást és csapattagot magának.
További kellemes időtöltést! :) -
Markov1337 #125 Bolond ez az ember:D
-
#124 BOOGIEDOWN CONTEST ANNOUNCE -
:p -
#122 V3.4 PATCH NOTES -
#121 Ezekről a helyekről, vagy tőlem. -
hapi #120 nem tud valaki még helyet honnan lehetne kulcsot szerezni? Az elejétől nyomon követem ezt a játékot és kicsit sajnálom hogy a battle royal része ennyire felkapott mert engem pont a PvE érdekelt mindig is. így tuti hanyagolva lesz. -
#119 Eléggé összetett, lényegében folyamatos upgrade az egész. -
#118 uh, baromi összetett az egész :D nagyjából vágom, mentem pár kört, de egy kicsit már soknak tartom a sok upgradet meg miegyebeket :D azért megyek még, mert kíváncsi vagyok milyen lesz 10-20 óra után...^^ -
#117 Gift for friends, az Ultimate Edition vásárlásáért. Privbe, vagy steam-en, dobj egy mail címet és küldöm az aktiváló linket. Sajnos, csak Standard Edition, sokat ne várj, ill. a mostani leárazások miatt is jött egy tekintélyes adag nokedli, oda is, a PvE-be. Kb. más sem megy a chet-en, csak "- Somebody trade?" -
#116 kódot? nem néztem de ha szivesen kiprobalnam. (beta es meghivo kod?) -
#115 V3.3 PATCH NOTES -
#114 A PvE részét is csekkold, ha gondolod küldök kódot.
(szvsz a BR-t ki sem próbáltam) -
#113 A menü pedig tök jó nem kell invelgetni, ha mindketten a lobbyban vagytok csak simán rájoinolsz a haverodra. -
#112 Huh, ilyen teleszórt menürendszert is rég láttam. Haverom invelt, egy kis idő kellett míg észrevettem, hogy hol kell elfogadni... :C
Játékot elkezdtünk, leértünk valahova, kicsit lootoltunk, majd egy ház oldalát szétzúztam. Bementem és knockolódtam. Majd azt írta megöltem magam. Mint kiderült van csapda a házban. alt+f4 :D
Nem adom fel, nekem a világ ábrázolása annyira nem jön be, de majd hozzászokok (talán) -
#111 Egyébként lehet újra van értelme, hogy újra beírja, aki gondolja nevét a játékban, szerintem megújult egy picit már, akik játsszák.
Enyém: TLGreg -
#110 Szerintem legtöbb dologra pár óra alatt rájön az ember. :)
Tanulj meg gyorsan építkezni, amikor harc van, ez a legfőbb, ami Fortnite specifikus. :) -
#109 Eddig tartott a 'nem fogok fortinetozni' dolog. Amíg nem lesz picit jobb a PUBG ezzel fogjuk tolni. Pár tipp egy nagyon kezdőnek? Valami pro tip amire nem jövök rá pár óra játékból és hasznos? -
#108 jaja gyorsították, sokan halnak bele :D, elég durván be lehet nézni, főleg ha fél mapot át kell futni
Infók:
V3.3.0 Update
- Coming next week: Supply Llamas!
- Llamas are found around the map and interacted with similarly to chests.
- Smoke Grenades are not being used enough, they are being put in the vault (removed from the loot table) and may be reintroduced in the
future.
Jetpack
-Some issues were identified during an internal play-test, they want to sort these out before pushing anything out to the live game.
Teams of 20 LTM
-Just launched, bridges the gap between ‘Squads’ and ’50v50′.
-Covers the differences in the LTM – storm sizes and timings are different.
-Ability to ping team locations.
-Higher chances of obtaining loot. -
#107 A vihar változás a 20v20v20v20v20-ban jó, problémás volt így kicsit. -
#106 3.2.1 Client patch | 3.9.2018
Hey Folks!
We’ll be pushing a v3.2.1 update out on March 9th to address a few performance issues and to change the storm timers in the Teams of 20 LTM. The update will ship at 4am ET (0900 GMT) with no downtime.
General
Fixed a Texture Streaming Crash for all platforms
Fixed a Farm details not rendering from far away
Fixed the "Accept" and "Back" button swap issue
Battle Royale
Teams of 20 Storm Time Changes! We'll be removing two minutes from storm 6 wait time and adding 1 minute each to storm 1 & 2.
Storm Circle 1: Random location. 120s wait, 180s shrink time.
Storm Circle 2: Random location. 120s wait, 90s shrink time.
Storm Circle 3: Location centered on previous storm (for the rest of the match). 120s wait, 90s shrink time.
Storm Circle 4: 120s wait, 60s shrink.
Storm Circle 5: 180s wait, 60s shrink.
Storm Circle 6: 120s wait, 120s shrink.
Thanks!
Magyst
https://fortniteintel.com/ ezt nézzétek
van pár adatbányászott érkező fegyver skin c4 stb
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2018.03.09. 18:55:49 -
#105 Ámen -
#104 Csak a szokásos, major/minor verzió kijön leállnak a szerók, csak remélhetőleg most nem kell 1-2 napot várni mire stabil lesz. :) -
#103 v3.2 Patch notes
(a szerverek jelen pillanatban állnak : Twitter) -
#102 Van 3db PvE Standard Edition giftem, ha érdekel valakit. (kicsipézé' ) -
#101 V.3.1.0 PATCH NOTES
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2018.03.01. 11:34:12