14
  • narumon
    #14
    Jéé mostanában egyre többször értek egyet a Jobbikkal....
  • Zombee
    #13
    A benzinnel is csak a rendszert gazdagítod. Gondolj bele, hogy ami benzint megveszel ezeknek a felgyújtásához, annak az árában van 27% ÁFA és 38% jövedéki adó.
  • sanyicks
    #12
    én nem államosítanám. locsolnám benzinnel az irodájukat, meg az artisjusos irodakukacokat is, és repülne a gyufa. Bár lehet nem benzinnel, mert az drága és ezek a férgek nem érnek annyit.
  • Zombee
    #11
    A Kárpátia kap pénzt az Artisjustól. Minden kocsmában ott vannak a számaik a zenegépen, gondolom egyes koncerteken is szól a hangfalakból két zenekar közt. Ha le van jelentve a buli, abból is jár nekik, márpedig jobb lejelenteni, mert ezek a férgek böngészik a netet, újságokat, programajánlókat, és felbukkannak utána, pénzt követelve. Regisztrált előadók a bejelentett dalaik után koncertre is kapnak a jogdíjból, bár jellemzően nem túl sokat, mind megy az Omegának, Bródynak, Pressernek, meg a sanzonbizottságnak.
  • Tetsuo
    #10
    Az Artisjus egy ritka szemet banda! Valojaban bortonben lenne a helyuk, annyit csaltak, hazudtak mar.
  • chuky123
    #9
    Adót és egyéb illetményt csak az állam szedhet nem ilyen pénzéhes ügyvéd hiéna társaság levelük
  • chuky123
    #8
    Nagyon helyes nézzenek a körmükre csak. Sőt pénzügyi vizsgálatot annál a "szervezetnél" szerintem kapásból le lehetne ott ültetni egy csomó bennfentest hütlen kezelésért ott tényleg talicskával tolják ki a pénzt maguknak. tetves banda
  • Beast Machine
    #7
    Ezeket a patkányokat inkább feloszlatni kéne, nem integrálni az államba...
  • mrzed001
    #6
    Az az igazság én sem tudtam, aztán elolvastam (tényleg megtettem) a 2010-es választási programjukat, és így pontonkén húztam fel a szemöldököm, hogy bakker, há de igazuk van ... meg ebbe is ... meg a következőbe is ...
    Aztán a biztonság kedvéért elolvastam a a fidesz blablahadováit is, mert program pontok azok momentán nem voltak benne, meg cselekvési terv se meg semmi.
    Ami jót csinált a fidesz 2010 óta, azt kb mindent a jobbik programjából ollózta (Scmittelte ). Meg lebutította.

    Ami azt Artisjust nevű bűnszövetkezetet illeti, pedig ismét csak egyetérteni tudok a jobbikkal.
    Adót szed? Államosítani ! Hisz csak az állam szedhet adót.
    Ez is csak egy pénzpumpa ám, amivel milliárdjainkat talicskázzák ki az országból, meg osztogatják a barátaiknak.

    Ez is olyan, mint a többszörös MAHASZ top 1-es helyezésű Kárpátia zenekar (nem a kedvencem, inkább a Queen, szóval pártatlan vagyok), akiknek legtöbb rádióban 1x nem voltak hajlandóak leadni egy darab számukat sem (így pl az Artisttól sem kapnak szerintem egy petákot sem).
  • FoodLFG
    #5
    "működését demokratikusan a szerzők irányítják"
    loool :D

    Szerintem inkább a nép irányítsa demokratikusan. De persze az nem lenne jó, mert elég hamar el lennének küldve a picsába.

    Az Artisjust lényegében lopja az emberek pénzét és ebben jó pár politikus is benne van. A korrupció melegágya az egész. Ezért az államosítás sem megoldás, mert csak más néven folytatódna a lopás.

    A jobbik pedig töketlen, mert néha ugyan feljön ilyen témákkal, de mivel ezzel nem lehet sok embert megmozgatni, ezért szépen el is felejtik majd. Illetve nem történik majd semmi (ahogy eddig sem), mert itt igazából a fidesz a jani.

    Volt már olyan hogy a jobbik ki tudott kényszeríteni a fideszből ezt-azt, de az is csak azért sikerült mert nagy nyilvánosságot kapott az ügy. Itt viszont nem ez a helyzet.
  • Tinman #4
    Nahát... nem is tudtam, hogy Jobbikos vagyok ^^
  • morden
    #3
    Ez az Artisjust adót szed, tudtommal csak az állam (és a maffia) szedhet adót, nem is értem hogy lehet magán kézben...
  • gemihu
    #2
    Na igen,most vagy csak azokra az alkotásokra szedhessen jogdíjat,amelyeket konkrétan lejátszanak vagy minden alkotásra,de akkor az elosztás is legyen ennek megfelelő. Persze maga az elosztás mértéke is vitatható.
  • god25
    #1
    Mennyire igaza van a Jobbiknak!Egy rohadt, csicska zenét nem töltök le és még is fizetem a köcsög Ákosnak is a díjat. Undorító, mocskos rablás az egész.