6
-
Petman5 #6 Az éhezők viadalán azért elgondolkozik az ember, van mondani valója, az alkonyattal ellentétben...És a színészek terén is több kört ver rá. -
zetortraktor #5 Ő írta, hogy semmi nincs köztük. Egy csomó minden hasonlít. De ez nem értem, hogy miért baj. Az egyik jó, a másik nem jó. Filmben. A könyveket én sem ismerem. -
Axlkenobi #4 A könyveket nem ismerem, viszont a filmváltozatot mindkettőből láttam és ég és föld a különbség a kettő között.
Az a hasonlóság, hogy mindkettő könyvekből készült és sikeres meg van benne szerelmi háromszög? Hát akkor még úgy kétmillió film is tisztára Alkonyat.
Az Éhezők Viadala ugyan nem találja fel a spanyolviaszt, de mérhetetlenül több és jobb, mint az a "vámpíros" valami. -
endrev #3 Nagyon vonz ám ez a posztapokaliptikus kliségyurma... Mikor jön végre egy pozitív scifi? Tényleg nincs az íróknak fantáziája hozzá, csak válságból bírnak drámát csinálni? -
zetortraktor #2 Csak szinte mindenben. Ugyanolyan szereplők, ugyanaz a tinilány célközönség, ugyanúgy könyvekből van, ugyanúgy siker, ugyanúgy szerelmi háromszög. -
topitopi #1 A Hunger Games SEMMIBEN sem hasonlít arra a minősíthetetlen, undorító, nedvesbugyi maszlagra!!!