17
Workaholics avagy A munka hősei
-
#17 köszi! nem is tudtam hogy csinálnak hozzá feliratot -
#16 Kijött a 9-10hez a felirat!
http://tinyurl.com/aqckzz5 -
#15 Annyira megy, hogy már véget is ért. Megnéztem eredeti nyelven felirat nélkül és ha eddig tetszett a sorozat akkor ezeken a részeken be fogsz kulázni a röhögéstől :D:D:D részről részre egyre jobbak :D -
#14 sajnos -
#13 sajna a harmadik évad javában megy de senki se fordítja:/ -
#12 :DD jó rész -
#11 kivágtam ezt a részt mert ahányszor megnézem könnyesre röhögöm magam:D
-
#10 Harmadik évadhoz készít valaki feliratot? Már a nyolcadik részt tapossa és sehol semmi. -
#9 ja, engemet a felhőtlen filadelfiára emlíkeztet -
#8 elmebeteg egy sorozat :) -
#7 Nekem ez a kedvenc részem:
-
#6 Nézhető. -
#5 3×01 Messze a legjobb rész eddig. :D
Imádom. -
#4 Én most azon röhögtem mikor rovarmentesítés volt náluk és addig az irodában begombáztak.Két évad most lett meg.újra nézem a napokban. -
Thaddeus #3 Kedvenc részem mikor ellopják a sárkányukat és bemennek az iskolába "nyomozi". Azt a részt vagy 4-szer megnéztem, annyira tetszett. -
#2 Párszor belepillantottam. Nem rossz, de 1-2 poént leszámítva sokat nem is nevettem rajta. -
Három kicsit sem munkafüggő idióta fiatal nap mint nap felveszi a harcot a - dolgozó emberekre jellemző - hétköznapokkal. Nincs túl könnyű dolguk, hiszen legtöbbször a másnaposság ellen is küzdeniük kell; amikor azonban kivételesen nem, hőseink minden alkalmat kihasználnak, hogy csúnyán betépjenek. Persze a fű mellett egymás vérét is szívják kegyetlenül, a poénok pedig garantáltan betalálnak.
Személy szerint a három eltérő figura nagyon kiegészítik baromságban egymást.
jó poénok vannak benne.
egy kis ízelítő: