Windows 8 - RTM-verzió és reklámkampány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És õk most elsõsorban a táblásokra és a régi XP-ket lecserélõkre lõnek. Akiknek már van egy jól mûködõ Win7-ük, nem fogják lecserélni akkor se, ha a Win8 jól sikerül, csak ha gépet cserélnek.
persze amint megoldja valaki hogy a Metro-t legyomlálja
Alig várom a Windows 8 Professional without Metro Ui verziót 😊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Amúgy meg könyörgöm, én sem szeretem annyira, de nõjünk már fel. A cég neve Microsoft, esetleg MS. Az hogy úgy fogalmazol mint egy alsó tagozatos, az csak téged minõsít.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
+ Ha jól sejtem a mobiltelefon és netbook piacra kénytelenek jobb hardwerkihasználó oprendszert kihozni .
De ki a fenet erdekel mennyi ido alatt indul el..
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Õket mégis mivel tudná meggyõzni a Windows 8? Hogy a 7-nél állítólag kisebb az erõforrásigénye? Majd ha az XP-hez képest lesz elfogadható, akkor talán.
Windows 8, mint gyors? Majd meglátjuk...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Agymosásos részhez: Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ezt írom, de nekem is kimosta az agyamat az alma. Az elmúlt pár évben szépen fokozatosan gyûjtöttem be régebbi almás cuccokat, és nagyon bejöttek, öröm volt õket használni. Kb 1 hónapja vettem egy macbook-ot, és õrületesen meg vagyok vele elégedve. Ezzel dolgozom, használom szórakozásra, egyszerûen a játékokat kivéve mindenre ezt használom, és nem kímélem a kis dögöt. Stabil, amióta megvan, egyszer indítottam újra (update). Gyors, mûködik, pöpec, iszonyat sokáig elmegy akksiról. Ha ez agymosás, akkor igen, benyaltam, kimosták a fejem, de nem bántam meg hogy cseréltem.
@vers: nem gondoltam volna, hogy létezik arakistornál primitívebb ember. Rácáfoltál, de durván.
Amúgy viszonylag kevés szó esik róla, de régebbi programoknál lehet szép pofára esés abból, hogy a Windows 8 alatti IE10 már megint nem eléggé kompatibilis a korábbi verziókkal, így az alkalmazásba ágyazott böngészõablak szállhat szana és széjjel.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)