18
  • Sequoyah
    #18
    Szerintem az M$-nek mindegy, hogy a Win7-ért, vagy a Win8-ért fizetek, lényeg hogy pénz jöjjön.
    És ők most elsősorban a táblásokra és a régi XP-ket lecserélőkre lőnek. Akiknek már van egy jól működő Win7-ük, nem fogják lecserélni akkor se, ha a Win8 jól sikerül, csak ha gépet cserélnek.
  • TARTYOM
    #17
    Win8 gyorsabb mint a Win7, ez nekem pont elég arra, hogy váltsak rá.

    persze amint megoldja valaki hogy a Metro-t legyomlálja

    Alig várom a Windows 8 Professional without Metro Ui verziót :)
  • sanyicks
    #16
    mindig is marketinggel és lefizetéssel szereztek piacot. Nem tudom emlékszel-e de eleve egy blöffel lett monopol pc os fejlesztő az m$.
  • mousee
    #15
    Egy ilyen mamut nem állhat csak is kizárólag egy lábon. Alap, hogy minél több helyre fúrja be magát, hogy balhé esetén se legyen gondja, még ha ez az arcátlan/pofátlan/undorító kategóriába is esik (lásd android patent mizéria és társai).

    Amúgy meg könyörgöm, én sem szeretem annyira, de nőjünk már fel. A cég neve Microsoft, esetleg MS. Az hogy úgy fogalmazol mint egy alsó tagozatos, az csak téged minősít.
  • zpe
    #14
    Igen, arra céloztam.
    + Ha jól sejtem a mobiltelefon és netbook piacra kénytelenek jobb hardwerkihasználó oprendszert kihozni .
  • Zoliz
    #13
    Szoval a Microfos Gates nelkul kicsit kezdi elcseszni. Inkabb Marketinggel szerzik az eladasi szamokat, mint az ertelemes termekkel. A tablakat is a marketing adta el es ez emberek mehulyultek tole. Ez bejon ugy látszik.
  • Zoliz
    #12
    Csak gyorsabban indul el, mert a hibernalast hasznalja, hogy az utolso leallitas ota a kernel kod gyorsabban a memoriaba keruljon.

    De ki a fenet erdekel mennyi ido alatt indul el..
  • mousee
    #11
    Céges szinten a gépigény nem igazán szokott gond lenni, komolyabb cégeknél a hardvercsere aprópénz kategória a rengeteg visszatérítés miatt. Inkább a kompatibilitás miatt ragaszkodnak még sokan az XP-hez.
  • joghurt3
    #10
    Az ügyfeleink nagy része még mindig XP-t futtat, mert nincs kedvük új hardvert venni. Még 2 giga memóriabővítést belerakni sem.
    Őket mégis mivel tudná meggyőzni a Windows 8? Hogy a 7-nél állítólag kisebb az erőforrásigénye? Majd ha az XP-hez képest lesz elfogadható, akkor talán.
  • mousee
    #9
    Gondolom arra célzott a kolléga, hogy alacsonyabb a gépigénye. Legalábbis volt hír róla, amin mutatták a nagyban "újradizájnolt" task managert, amin ugyanazon a gépen, ugyanazokat a programokat futtatva kevesebbet evett a gépből a 8as.
  • IMYke2.0.0.0
    #8
    Windows 7 + SSD gyors.
    Windows 8, mint gyors? Majd meglátjuk...
  • zpe
    #7
    Ha jól tudom a win8 gyorsabb mint a win7 ; nekem ez már elég, hogy elfogadjam metro felület ellenére is. Bár jobban örülnék egy jól összekopácsolt linuxnak, de azért az új windowsok is megteszik !
  • mousee
    #6
    Windows 8. A táblák piacán lehet hogy tud nagyot alkotni (mivel a droid eléggé stagnál), de az iPad-et nem tolja le, mert az "trendi", viszont desktopon tuti nem lesz befutó a dolog. A win7 túl jól sikerült, egyszerűen nincs racionális érv a váltásra. Céges szinten legalábbis semmiképp, sok helyen még mindig az XP-t nyúzzák. Otthoni felhasználók pedig... a vérpistikék tuti rámennek majd, de egyelőre csak rosszat hallottam róla, holnap lerántom az RC-t, és meglesem milyen.

    Agymosásos részhez: Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ezt írom, de nekem is kimosta az agyamat az alma. Az elmúlt pár évben szépen fokozatosan gyűjtöttem be régebbi almás cuccokat, és nagyon bejöttek, öröm volt őket használni. Kb 1 hónapja vettem egy macbook-ot, és őrületesen meg vagyok vele elégedve. Ezzel dolgozom, használom szórakozásra, egyszerűen a játékokat kivéve mindenre ezt használom, és nem kímélem a kis dögöt. Stabil, amióta megvan, egyszer indítottam újra (update). Gyors, működik, pöpec, iszonyat sokáig elmegy akksiról. Ha ez agymosás, akkor igen, benyaltam, kimosták a fejem, de nem bántam meg hogy cseréltem.

    @vers: nem gondoltam volna, hogy létezik arakistornál primitívebb ember. Rácáfoltál, de durván.
  • joghurt3
    #5
    Hát, sok sikert nekik! Vagy sikerül átmosniuk az emberek agyát (mint ahogy az Apple teszi), vagy legalább akkora bukta lesz, mint a Vista. Én azért inkább ez utóbbiban reménykedem.

    Amúgy viszonylag kevés szó esik róla, de régebbi programoknál lehet szép pofára esés abból, hogy a Windows 8 alatti IE10 már megint nem eléggé kompatibilis a korábbi verziókkal, így az alkalmazásba ágyazott böngészőablak szállhat szana és széjjel.
  • item
    #4
    Látom formában vagy megint ..
  • Vers
    #3
    ugysincs az embereknek mas lehetoseguk , valaszthatjak a buzi draga applet, vagy a buziknak valo linuxot
  • Old PS Fanboy
    #2
    Felejtsük na, ki kell már cserélnem a billentyűzetemet...
  • Old PS Fanboy
    #1
    Az Xbox 8-at ne felejtük ki.:D