Ideglelés Csernobilban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mnduk egy igazi túrára én szivesen elmenné😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
állítólag aki jártas a Pripyat-i helyszínekben, annak ordít, h még véletlenül sem ott forgatták
nem a helyszínek hangulatával, fény- és hangeffektekkel érik el a hátborzongató hatást, hanem
1) vki folyton üvölt, ordít, sikít 2) és közben rángatják a kamerát
(amolyan Blair Witch Project módra)
ja, és még véletlenül sincs semmi köze a Stalker témához
ha ez így mind igaz, akkor ezért nem szabad moziban pénzt adni
Just do it :)
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Brutális horror lehet, a Gyõzike show is 12-es karikával futott 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ja bocs ez egy másik csernobili történet 😄
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A stalker-t nagyon szerettem, szóval kíváncsi vagyok a filmre. 😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Mindenki aki kicsit is szereti a horrort vagy legalábbis a csernobilban történt katasztrófa és annak érája alapján készült filmek/könyvek/játékok kedvelõje annak MOST szólok bele se pillantsom annyira szörnyû unalmas és szedettvedett zs-kateg filmet sikerült összehozni!
És ahogy máshol olvastam.A legnagyobb baki.Oroszországban van moszkva,Ukrajnában csernobil.közötte van 1000km.Tehát akkor a filmben hogy is van ez?szuperzsigulival mentek?
Lényeg a lényeg.Nekem nem tetszett.nálam az ótvar szintet SE üti meg.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Nekem nagyon nem tetszett. A trailerben kb ellövik az összes ijesztgetõs részt, ezen felül 1-szer ijedtem meg úgy tényleg a filmben. A hangulat az elején piszok jó, mikor besötétedik, akkor van a tetõpont, aztán leül az egész, és majdhogynem unalmas lesz... Semmi sincs megmagyarázva, vannak érthetetlen motívumok, pl az a háttal álló kislány mi volt? Egyszerûen nincs értelme. Ez nem ijesztõ, ez frusztráló. A vége legalább jó volt.
A ?????? alkotójától?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑