10
  • szgege
    Ennek bedőltél,az a Pali nem az a Pali :). Bár én ebben a Paliban se bízom,ő is csak egy párt katona.
  • tomcsa4
    Annyit tudni, hogy Pali bátyánk, a Másoló az elnöke.
  • szgege
    Ebből szerintem semmi se lesz. Ha már a BKV-t se bírják kézben tartani,akkor egy távközlési céggel szerinted más lesz? Egyébként meg szerintem az egész semmi másról nem szól ,mint állami pénzeket ezen a cégen keresztül hordanak ki a "drága" vezetőink. A BKV-n keresztül már nagyon gyanus lenne. Azért azon elagyalok,hogy milyen jó buli lehet egy ilyen cég vezetőjének lenni. Most a semmiért kapja a jó kis fizetését.
  • Reparamorf
    Kedves Bannedusermail!
    Ebben neked teljesen igazad van
  • sanyicks
    amúgy valószínűleg el fogják adni a közgépnek 500 forintért a frekvenciát, egy alkalmas pillanatban, amikor valami másik botrány tereli el a figyelmet.
  • sanyicks
    idióta barom.
  • Thrawn
    A másik hármat kéne kib..ni innen és egy normálisat csinálni, maximált, nem horror tarifákkal, no meg nem kéne négyszeresen lefedni az országot a csúf tornyokkal, minden magas ponton ott látható átjátszókkal, csak egyszeresen. Persze lenne sikítás, hogy a szabad verseny...
  • Bannedusermail
    Elfelejtetted hozzátenni, hogy a képen egy zsidó bújkál egy ajtófélfa mögött, és biztos rosszban settenkedik, hiszen suttyomban telefonál, azaz biztos összeesküszik.

Az szóba sem jöhet, hogy nincs pénze az államnak a beruházásokra. Hiszen mindenről a rohadt büdös nemzetközi zsidó karvalytőke tehet.
  • Bannedusermail
    " (Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság) "jogosult az elektronikus hírközlési törvényben foglalt szankciókat alkalmazni,"

A jogosult az nem jelenti azt, hogy köteles is. Fe ha mégis, akkor majd visszamenőleges szabályt alkotnak a fijúk. Nem értem a problémázást.
  • Zoliz
    Mivel a másik 3 (Tele, Voda, T) körbe van véve ügyvédekkel mindent elkövetnek, hogy húzzák az időt és nehezítsék a színre lépést. Ezeknek csak egy céljuk van: TE
    Hogy minél többet telefonálj, netezz és profitot termelj nekik irreális tarifa árakon. Ha 4. szolgáltató hirtelen bejönne alacsonyabb árakkal, mindenki xarna a Vodára meg a többi kizsigerlőre.