21
  • Papichulo
    "Viszont az ár a harmada."

Feleannyiba kerul, az iPad $399-nel indul, ez meg $199 lesz.
    Es nem csokkentve a Nexus 7 erdemeit, de abban altalaban egyetertenek a szakertok, hogy nem kozvetlen konkurencianak szanja Google az Apple termekevel szemben.
  • mizar1
    Na és ha most még 10-20%-kal kevesebbet tud akkor mi van?
    Viszont az ár a harmada.
    Van akit apuci nem pénzel, illetve van akinek havonta annyit kell a bankba tenni mint egy Ipad. Ezek az emberek nem az Ipadot fogják megvenni, de még a Nexusra is várni kényszerülnek holott nagyon szeretnének egyet.
  • Ferrer
    "Az első tapasztalatok azt mutatják, hogy a Google új tábla PC-je méltó kihívója lehet az Apple iPad készülékének "

Hahahahahahahaha ha.
  • narumon
    Jó lenne egy 10" változat is jó áron.
  • gopher
    Na sebaj. Majd találnak egy kifogásolható fehér pixel a jobb felső sarokban, amit bizony az epül már levédett, hiszen óriási technológiai fejlődést tett lehetővé, és szépen kinvonják a forgalomból... (USA-ban persze)
  • mizar1
    Köszi!
    Remélem meg tudom csinálni!
  • Papichulo
    Eddig mindenhol azt olvastam, hogy van benne GPS, pl: http://www.phonearena.com/phones/Google-Nexus-7_id7143

Tethering az annyi, hogy a telefonod internetkapcsolatat wireless megosztod, tk. egy hotspot-ot csinalsz a keszulekedbol, mint otthon a router-eden a vezetekes nettel. Ez altalaban a telefon egy menupontja, ahol megadod az SSID-t, a titkositast es a jelszot, majd ezt - jelen esetben - a tablet latni fogja, mint WiFi halozat.

Reszletesebben: http://en.wikipedia.org/wiki/Tethering
  • mizar1
    Ha GPS van benne, az jó hír!

Erről a tetherelésről írhatnál bővebben, megtanulnám, biztosan hasznát venném valahol.
  • Papichulo
    GPS van benne, mobil nincs... bar legrosszabb esetben ezt tudod a telefonodrol tetherelni... vagy marad az iPad :)
  • Zoliz
    4 honap alatt lenyomtak az iTampont tudasat? :)
  • mizar1
    Én a 3g-t és a GPS-t hiányolom belőle, mert éppen az lenne a lényeg -hordozhazó kütyü lévén, hogy független legyek, állandóan IMO (Skype és a többi) valamint Voip kapcsolatban.
    Gondolom a következő kiadásban már ez is meglesz. ezért talán még mindig nem kelL elkapkodni. No és a bővítő kártyahely is hiányzik.
    De úgy néz ki én is ilyesmit választok elsőként mert a teló kijelzője kicsi.
  • nlght
    ez előbb néztem a hangvezérléséről videót, meglepően kellemes tudással bír, szóval az időseknek még nem is kell sokat nyomogatniuk... egyébként azért nem az időseket célozzák meg, mert ők csak kapcsolatban szeretnének lenni a gyerekeikkel, unokákkal és nem nagyon fognak appokat vásárolgatni pluszban, pedig ebből jönne a súlyosabb bevétel
  • mizar1
    Mi lehet már ennél egyszerűbb?
    Hozzáérsz egy alkalmazás ikonjához és már fut is a program.

Tudok olyan egy éves babáról aki már nyomogatja a táblát (nyilván nem ezt) és a kedvenc játékát tudatosan megkeresi.
  • asgh
    Szinte az összes tablet a kevésbé kockáknak készül, ezért is fikázzák a "nagyon kockák".
  • asgh
    A Nexus szerintem a Surface-nek lesz igazi konkurencia.
  • gombabácsi
    hihetetlen hogy a mai napig nem nagyon foglalkozik senki azzal hogy idősebbeknek, kevésbé kockáknak csináljon tabletet, totál egyszerű felülettel, egyszerű funkciókkal...
  • hitman08
    Azért ez nem éppen iPad kategória, igazából tényleg kindle fire és nook konkurensnek illik be. Amiknek szintén elég nagy bázisuk van, nem tudom végül mit sikerül elérniük vele.
  • bakvarnyu
    Hogyan lehetne ez melto kihivoja az Ipadnak hiszen ez teljesen mas szegmens . Legfeljebb a Kindle fire-nak lehet konkurencia.
  • Alien!
    szvsz evvel a cuccal fogom indítani a tabletes pályafutásomat. Vagy a 10 colos verzájával.
  • Papichulo
    Plusz olyan melyen volt integralva a rendszerbe, hogy gyakorlatilag nem lehetett eltavolitani... meg ugye ott abszolut monopolhelyzetben volt a gyarto, szoval ketlem, hogy a Google-nek felnie kene ettol ;)
  • Szefmester
    Azzal az előre telepített böngészővel még lesznek problémák az euban...legalábbis láttunk már példát rá, bár ott fizetős volt az oprendszer. :D