13
  • shamanist
    #13
    "...az FBI kapcsolódó akcióját egyaránt törvénytelennek minősítette."

    "Az akciót az amerikai hatóságok nyomására hajtotta végre az új-zélandi rendőrség."

    Na erről a cikkről az a film jutott eszembe amikor a Cia (talán) egy afroamerikaival az élén Irakban katonai akciókat hajt végre. Akkor azt mondtam arra a filmre, hogy túlzás.

    Most már rohadtul elgondolkozom és hányingerem van...
  • Balintos
    #12
    Ha ez nem lesz elég elrettentő, akkor a második legnagyobb fájlmegosztó tulajdonosát majd szimplán helyben agyonlövi az FBI.

    "E fájlokat ezúton hivatalosan is visszakérte az Egyesült Államoktól" :D
  • Szemjuel
    #11
    dehogy... "csak" a letöltések 4%-t ha jól tudom :)
  • TARTYOM
    #10
    Mondjuk mert az internet legnagyobb %-át a Megaupload "birtokolta"
  • Jawarider
    #9
    az FBI kapcsolódó akcióját egyaránt törvénytelennek minősítette.......
  • FoodLFG
    #8
    Volt több oka is. Egy részről példát akartak statuálni az amerikaiak (mindig ezt csinálják), hogy mindenkit el tudnak érni. Valószínűleg az új-zélandi diplomácia pedig akart pár plusz pontot az amcsiktól, buksisimogatás seggnyalásért cserébe. Nomeg ott volt a megabox is. http://torrentfreak.com/top-artists-line-up-for-kim-dotcoms-megabox-120629/


    De egyébként annyira mindegy, gyerekek. Nem lényeg, hogy miért. A lényeg, hogy nem szabad semmilyen médiatartalomért pénzt adni. Nincs nekünk itt szükségünk fontoskodó, élősködő, szarkavaró jogvédőkre, producerekre, zenészekre, senkire. Takarodjanak anyjukba. Game Over van, ideje lenne már felfogni mindenkinek.
    http://torrentfreak.com/music-piracy-is-not-a-problem-its-an-excuse-120630/
  • Rayden02
    #7
    Így igaz!
    a Megaupload csak egy volt a sok közül!
  • eternam
    #6
    Ezer meg egy fájlmegosztó honlap van. Miért pont a Megauploaddal sz@rakodnak a hatóságok mikor megtehetnék a többi ezer meg egy ilyen honlappal szemben is? Én előre megmondom a tutit, az égvilágon semmit nem érnek el ezzel, csak a lakosság gyűlöletét növeszti az ilyen akció.
  • scagnetti
    #5
    Ezt sosem fogom megérteni!
    "Ennyi meg annyi kárt okoznak az illegális letöltők"!
    Azzal hogy lekapcsolnak egy fájlmegosztó oldalt, azzal a szórakoztatóipar nem fog többet keresni, csak a fagyi nyal vissza, Kim Dotcom esete a legjobb példa rá.
  • TARTYOM
    #4
    Nem bűnös, mivel ő csak egy file megosztót üzemeltetett. Az egy dolog hogy a userek mit osztottak meg rajt, az meg 1 másik hogy ott volt a jogvédett tartalom jelentése
  • Vamp17
    #3
    Ez az egesz egy vicc....

    Itt nem az a kerdes, hogy Dotcom bunos-e, vagy nem. (Ez szerintem mindenkinek egyertelmu). Viszont az a jogallamisag kerdeset feszegeti, hogy ugy megtehetnek egy ilyen akciot, hogy arra semmi torvenyi alap nincsen...

    Ezt mar minden ehhez kapcsolodo cikkhez beirtam, de ide is megteszem... Azzal, amivel vadoljak, azert egyszeruen nem lehet elitelni egy embert...
  • mad mind
    #2
    Azokat, amiket most (még nem jogerősen) illegális lefoglalásnak minősítettek. Érdekes egy ország az is.
  • Interstate 95
    #1
    "Az új-zélandi hivatalok egyébként már előre értékesítenék a tulajdonát képező és a korábbi házkutatások alkalmával lefoglalt járműveket, hogy így fedezzék a férfi ellen indítandó jogi eljárás költségeinek egy részét."

    Már nem egy hasonló cikknél hangsúlyoztam a kérdést, milyen alapon, milyen törvények vannak erre ?!
    Nem semmi világot élünk most se az egyszer biztos, bár nem tudom hogy van-e olyan ember, akinek újat mondok azzal hogy rohad a rendszer.