3
Dreonar.hu - Karakterkészítő és adatbázis a M.A.G.U.S. szerepjáték rendszeréhez.
  • Steve Downie
    #3
    Kérd át inkább saját fórumnak solókám, az jobb, mintha törölnék :-)
  • Shiwo
    #2
    van magus topik, szerintem oda tedd be, mert ott bőven elfér, ezt meg töröltesd, tök felesleges neki egy külön topik
  • Relevart
    #1
    Üdvözlet kalandozó!

    Két éves évfordulóhoz közeledik a M.A.G.U.S. szerepjátékhoz készített honlapunk. Szeretném itt bemutatni nektek, hátha valaki itt talál rá:

    Mind a kezdő, mind pedig a tapasztalt játékosok számára számtalan hasznos lehetőséget nyújt a program. Ha kezdő játékos vagy, és itt készíted el a karaktered, sok fontos információ fog rendelkezésedre állni, amelyek jól jöhetnek amikor még tapasztalatlan kalandozóként járod a világot. A tapasztaltabbak pedig - legyenek akár kalandozók, akár kalandmesterek - hasznos funkciók egész tárházát találhatják meg.

    Az oldal eredeti célja, hogy egy mindenki számára használható M.A.G.U.S. karakterkezelőt alkossunk. A rendszer alapjául az Új Törvénykönyv szolgál. Lényege, hogy a karaktereid online létrehozhatod, tárolhatod, és fejlesztheted.

    A kezdők számára igen hasznos, hogy az oldal segíti, megkönnyíti a karakterek készítését. Persze a gyakorlott játékosoknak is nagy könnyebbséget jelenthet, hogy az alapvető adatok megadásán túl semmi dolguk, számolnivalójuk nem akad a karakter létrehozása folyamán. Az elkészített karaktereket pedig tárolhatod az oldalon, így játék előtt bárhonnan elérheted őket. Sőt, ha játék közben szintet lépnél, a mentett karaktered új szintre léptetheted, és fejlesztheted képességeit, a törvénykönyv nyújtotta lehetőségek alapján.

    Nem volt célunk olyan karakterkezelőt alkotni, ami kizár minden a szabályoktól való elrugaszkodást, esetleg csalást. Ezt mindenkinek a saját belátására bízzuk, ezért a program sok helyen megengedi, hogy eltérj a törvénykönyv által megszabott szabályoktól. Ez arra szolgál, ha netán valószerűtlennek, vagy hibásnak tartanád az eredeti szabályokat, és valamilyen módosítással szeretnéd fejleszteni a karaktered, azt megtehesd. Természetesen a tapasztalatlanabban segítése érdekében a program alapvetően a szabályos használatot támogatja és minden esetben jelzi, ha valaki szabálytalan műveletet szeretne végrehajtani.

    Az oldal szolgáltatásainak nagy részét, csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe. A regisztációs oldalt a bejelentkezés fül lenyitásával érheted el, ahol nagyon könnyen és gyorsan regisztrálhatod magad. Miután ezt megteszed és bejelentkezel, az oldal minden szolgáltatása elérhető lesz számodra. Az oldalon a regisztrálás, és minden szolgáltatás teljesen INGYENES.

    A címe pedig: www.dreonar.hu

    (Remélem látható, hogy nem hirdetek, nincs semmi haszonszerzési célom ezzel az üzenettel, ugyanis az oldalon, amelyet most bemutattam nincsen fizetés ellenében igénybe vehető szolgáltatás.)