Az RTL Klub teljesen átalakítja műsorát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem meg neked nem kéne ennyire sötétnek lenned, vagy mielõtt belepofázol valamibe, legalább olvasnád végig a többi hsz-t is!!!!
Vágom, hogy a szappanopera is sorozat, pontosabban a sorozat fogalmába tartozik bele; nem is én írtam, hogy a kettõ nem ugyanaz!
A Pókembert meg nem igazán nevezném filmsorozatnak, ez inkább több részbõl álló egész estés mozifilm. A részek külön külön is megállják a helyüket, vagyis a fõ kofliktus megoldódik a film végére, max a fõszereplõk hétköznapi élete a folytonos!
Ami inkább sorozat az pl A Bermuda háromszög rejtélye (The Triangle) c. filmsorozat, mely 3 részes, egyenként 80 perc körüli résszel. Ezek szorosabban összefüggõ részek, vagyis egy részt nem látsz, nem érted az egészet, a fõ konfliktus csak a végén derül ki teljes egészében! Ennek igazából minisorozat a megfelelõje.
Vágom, hogy a szappanopera is sorozat, pontosabban a sorozat fogalmába tartozik bele; nem is én írtam, hogy a kettõ nem ugyanaz!
A Pókembert meg nem igazán nevezném filmsorozatnak, ez inkább több részbõl álló egész estés mozifilm. A részek külön külön is megállják a helyüket, vagyis a fõ kofliktus megoldódik a film végére, max a fõszereplõk hétköznapi élete a folytonos!
Ami inkább sorozat az pl A Bermuda háromszög rejtélye (The Triangle) c. filmsorozat, mely 3 részes, egyenként 80 perc körüli résszel. Ezek szorosabban összefüggõ részek, vagyis egy részt nem látsz, nem érted az egészet, a fõ konfliktus csak a végén derül ki teljes egészében! Ennek igazából minisorozat a megfelelõje.
Ennyire ne legyél sötét, hogy eddig nem tudtad, hogy a szappanopera sorozat. Lehet, hogy megdöbbensz, de a mozis Pókember is sorozat. Sok sorozat van. A BK szappanopera.
Nem akartam válaszolni, de miután rákattintottam a linkedre, muszáj volt!
Idézem rögtön az elsõ mondatot:
"A szappanopera a televíziós filmsorozatok egyik altípusa."
Tehát összességében sorozat!
Idézem rögtön az elsõ mondatot:
"A szappanopera a televíziós filmsorozatok egyik altípusa."
Tehát összességében sorozat!
A barátok közt kérlek szépen Szappanopera :-) Tehát így-úgy de igaza van a cikknek ;-)
Bár én az összes filmet láttam, ritkán is nézek filmet tv-bõl... max a rákötött média-box-ról 😊
Bár én az összes filmet láttam, ritkán is nézek filmet tv-bõl... max a rákötött média-box-ról 😊
Mert te gondolom csak jó filmeket nézel! <#szomoru1>#szomoru1>
A cikk elsõ mondata jól sikerült! Most már igazán kíváncsi lennék, hogy a Barátok közt tulajdonképpen mi is, hiszen õk szabadságra mennek és a helyét átveszik a filmek és sorozatok! <#hamm>#hamm>
A cikk elsõ mondata jól sikerült! Most már igazán kíváncsi lennék, hogy a Barátok közt tulajdonképpen mi is, hiszen õk szabadságra mennek és a helyét átveszik a filmek és sorozatok! <#hamm>#hamm>
IstenÜk a fejükre estek -et még én se láttam
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Elég gagyi filmeket nézel...
én sem 😄
Én egyiket sem láttam.
"Olyan alkotások szerepelnek a nyári mûsortervben, mint A három testõr, a Táncoló talpak, a Taxi2, A gagyi mami, Az istenük a fejükre estek két epizódja, vagy éppen A kölyök."
Valaki komolyan még egyszer sem látta ezeket a filmeket?? Mert már legalább egy tucatszor leadták õket, kivéve talán a táncoló talpak-at.
Valaki komolyan még egyszer sem látta ezeket a filmeket?? Mert már legalább egy tucatszor leadták õket, kivéve talán a táncoló talpak-at.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB