Eladósorban az Activision-Blizzard
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hozzad hasonlo fanboyok tobbet artottak a blizz jatekszinvonalanak. mint az elvakult haterek, mert ahelyett, hogy szot adtak volna a JOGOS kritikaknak, inkabb ment a "ahh ez nem olyan nagy baj, mas ceg is csinalja, nincs tokeletes jatek, kiadasnal elofordulnak ilyenek, stb."
Kedvencem a Diablo 3-mal kapcsolatban: "de hat a D2 sem volt toekeletes amikor kiadtak, kellett hozza 1 kieg is" Tehat elismerik, hogy a blizznek megvolt a full alap (D2+LOD) amibol kiindulhattak volna es tovabbfejleszthettek volna...ehelyett meg visszabb leptek (es akkor az idokozben megjelent egyeb H&S jatekokat nem is emlitem, amikobol szinten lehetett volna "lopni")
- ez tök ugyanaz mint az sc1
- blizz is activision már, lehúznak pénzben, epizódós hülyeség, drága, meg etc etc
- nem balanszos
- félkész
- blizz már nem a régi
asszem ennyi várható
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
aszondod nincs 20 millió wowos, sc-s és d3-as játékos? hmm...
20 millió diablosról egy percig nem beszéltem... a d2bõl adtak el kb. tavalyra annyit.
Na majd találkozunk a HOTS cikkekben!
Ad 2: az a 20 millio (sosevolt) jatekos mara a tizede (optimizmus rulez) eleg ranezni egyreszt a public gamesre (ami nehany tiz-szazezerrol nehany tucatra csokkent) masreszt mondjuk a general chatre ingame...
Akarhogy nezzuk is a D3 az egyik legjobban eladott jatek iden es mellekesen 1 jo eros koporsoszog a blizz koporsojaban:S Ordit rola, hogy nemhogy 2. line csapat dolgozott/dolgozik rajta, de egyenesen a takaritoszemelyzet
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nos, pont az ilyenek miatt raktam idézõjelek közé, az -ember- szót!!
Elvakult vagy, és pökhendi! Szánalmas.....ismét!
Elég szomorú, hogy egy ilyen pofátlan, undorító cég mint az Activision ilyen sokáig fenn tud maradni, a normálisabbak akik minõségi játékokat készítenek pedig rövid idõn belûl csõdbe mennek.
Részemrõl 100% hogy olyan játékot aminek köze van az Activision-Blizzard-hoz nem fogok venni, soha.
egy elgépelés meg nyilván minõsít. kisgyerek. Egy felkiáltó jel is bõven elég a mondatok végére.
Személyes véleményem és ezzel nem szeretnék kapcsolódni a vitátokhoz, hogy engem az SC2-vel veszített el a Blizzard és sajnálom, nem vagyok hajlandó megvenni D3-at, majd ha lesz warez kipróbálom. Engem nem érdekelnek a multis dolgok, egyszerûen nincs és sajnálom is rá az idõt. Egyszerre alakult ki a fanatikus Blizzárd gyûlölõk, akik mindegy milyen alapon csak fikázni tudnak és a Blizzard pártiak, akik minden milyen csak istenítik õket. Egyik sem jobb a másiknál!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Éljen az internet!!!!!!!Itt mindent meg lehet tenni!!
Szánalmas...................Nem veszitek észre??
Az olvasást pedig gyakorold ahogy csak tudod, és tetõzd még a szövegértéssel is, mert le is írtam hogy voltak játékaik amik tetszettek, szóval közel sem vagyok blizzard hater, de azt látom hogy te kotick bátyó kérésére lazán széthúznád a farpofáid is akár!
Az összes kommented arról szólt hogy a Blizzard az isten és mi hülyék vagyunk hogy ezt nem látjuk. Lehet vallásos leszek és azért fogok imádkozni hogy essél pofára és dõljön össze a blizzard úgy ahogy van. De nem kérem.. nem leszek ilyen.. mert nem vagyok ilyen. De azt kérném hogy alkossanak már valami újat és eredetit is. mert egy cég ha csak másolni tudja magát, az minden csak nem sikeres és innovatív... csak egy szolgalelkû kisiparos aki semmit nem akar csak megvenni a rajongók pénzén az újabb kocsit a garázsba!
Szóval: Ki a faszt érdekel a fanboykodásod? Objektíven szemléld a Blizzard helyzetét, és akkor érdekes ébredésben lesz részed. Nem egy olyan csapat került bele a "nem érdekel" listába aki(k) régebben a "bármihez nyúlnak imdáom" kalapba voltak... Ennyi...
Én továbbra is azt mondom, hogy Blizzard cikk: szefmester,morden,Foodlfg imike a szokásos hater nyomorék bagázs pofázni azt tud, ugyanúgy elvakultak, mint én aki szereti a játékaikat, mert szórakoztatóak és kikapcsolnak. Ami meg számomra nem az na ahhoz a cikkhez nem szólok hozzá egyáltalán.
Van egy kolegám aki várta a D3-at mint a messiást, majd meg is vette a megjelenés után pár nappal, mikor már enyhültek a problémás részek. Játszott vele kemény 3 hetet és beleunt... mindezt úgy hogy a D2-t a éveken át tolta.
Most azt fogod rám mondani hogy divatfikázok, vagy blizzhater vagyok.. mondjad.. nem érdekel. De a te megnyilvánulásod minden objektivitást mellõz. A blizz régebbi címei az akkor eladásokhoz képest messze az egekben voltak, a sajtó mellett pedig a játékosok is imádták. Nem volt túl sok hangos hater pistike... Nekem is megvan a warcraft 3 eredetiben, ahogy a kettõ és a rock and roll racing is megvolt. Ezek sikeresek voltak (meg a blackthorne, és a lost viking is) de a war 3 után a WoW bár újdonság volt.. mára már csupán egy foltozott rókabõr lett szerencsétlen játék. A starcraft epizodikus baromságai meg erõsen a valve féle "évente jönnek az episode részek a hl2-höz" mikor is mondták ezt és azóta mi is volt?
Állítom, ha a Blizz kiadna a legnagyobb titokban elkészült játékot ami nem a Blizzard logóval jelenne meg, hanem valami új csapatnéven jönne, és még csak nem is az activision adná ki, valamint hasonló fejlesztési idõvel készülne mint a többi cég többi játéka, akkor az a kedves kis játék eltûnne a süllyesztõben valami tucat-klón megjelöléssel. Mert most mi is van? Létezik a Wow (nem mai csirke), a Starcraft (detto), a Diablo2 (hajj de még milyen detto hisz önmagában folytatás), Warcraft 3 (a folytatás folytatása.. szal detto*2) Mikor alkottak bármi újat? Mi volt az az utolsó cím ami egy teljesen új világba juttatta el a játékosokat? Legközelebb majd jön a Titan.. sok sok év múlva.. ha nem törlik majd végül. Vagy netán kiadják azt is bétaként és majd miután megvették az emberek akkor pár év múlva be is fejezik. Szóval lehet 2015 optimista de reálisan optimista a megjelenést illetõen, de elkészülni, csak 2-3 évvel a megjelenés után fog. De legalább addig is tejel igaz?
A Blizzard a csúcson van, de annyira leköti õket a csodás panoráma amit a világ teteje nyújt hogy nem tûnik fel neki hogy onnan már csak lefelé van út...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az Activison eléggé szélesre kinyúló szárnyai alatt "ténykedik", saját bevallásuk szerint "szabadon".
Az Activison pedig a CoD-aranytojást-tojó-tyúk gazdája...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Te vagy agyhalott max., ha azt hiszed a Blizzard nem a csúcson van.
Yagami: COD? Blizzardnak? oké...
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Titan? Hol van az még? Ha így haladnak vele (meg ahogy szoktak a játékaikkal), jó ha 2015-ben játszotok vele...
További szép napot!
Ott írja miért adják el.
Am a Titan miatt csak nõni fognak azok a részvények.
https://twitter.com/foodlfg