7
-
Agaba72 #7 Van egy regény Duncan shelley írta, a címe: Az elme gyilkosai.
Van már vagy 10 éves a könyv.
A főszereplőjét Dr. julius Andannak hívják.
A történet: Andan mint kiugrott bennfentes, a világ elé tárja a titkokat a hatalmasokról.............kísértetiesen ugyan az a két történet, a nevek is igen hasonlóak.
Mikor Julian Assange-ról olvasok híreket a hideg ráz a döbbenetes hasonlóság miatt. (a regényben is beindul a lejárató médiagépezet, ott neonáci pedofilnak állítják be a főhőst és kezdik hivatalosan is üldözni) -
#6 Jó esetben megmaradtak még a tökei... -
nlght #5 egyetértek
a katona nélkül senki sem lenne Assange... így meg rivaldafény és ecuadori élet... a katona meg egy ablaktalan cellában fog megrohadni -
eternam #4 Egyébként tökös srác ez az Assange, én biztos nem mertem volna ennyire belenyúlni a tutiba. :-) -
eternam #3 Ö volt az aki leírta, hogy az amerikaiak szerint a magyar katonákat gyávák, mert őket nem érdekli semmi, csak az hogy épségben hazajussanak Irakból vagy honnan a f@szomból. -
TARTYOM #2 HAHAHAHAH törölte az Sg az első kommentem, hogy már majdnem 1 hetes hír :D
Nem, ő nem tökös ő mindössze adott egy weboldalt meg sok sok pénzt az infóért. Az a katona srác volt a tökös aki ellopta. -
#1 Hajrá Assange. Sokan szurkolnak neked.
Ne hagyd hogy keresztre feszítsenek.
Az egyik legtökösebb pali aki valaha élt.
Remélem kimászik a szarból.