17
  • Sir Ny
    #17
    Tudsz írni flash értelmezõt? Tud írni bárki flash értelmezõt? Próbálták már ópenszószék? Ez utóbbira a válasz igen.
    Egész addig, míg az adobe flash player forráskódja ki nem kerül ( anonymus hajrá! ), addig ott használsz adobe flasht, ahova az adobe lefordítja neked ingyé.
  • plevii
    #16
    Nekem nagyon bejött ez az androidos dolog, csak nem tudnak leállni és jönnek az újabb és újabb fejlesztések, meg konkurens op.rendszerek, stb. Mindegy nekem a lényeg, hogy a letöltések egyszerűen menjenek. Játékfüggő vagyok, szóval tele van velük a telóm, üres perceimet el kell vhogy tölteni, amivel most játszom egy ingyenes letölthető autós játék és nem tudok leállni vele: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.hu.erste.cargame2&feature
    ismeri valaki? :)
  • Macc
    #15
    b) variacio nem lenne rossz.
  • lenox01
    #14
    " keressen ra a chromeview componensre"

    Kerestem. Nem találtam. Nincs ilyen.
  • kvp
    #13
    a) Az eu megrugja az adobe-ot amiert keresztbe tesz az embereknek (=nem megy a flash a kepviselok tablet-jein), ez segiti oket megszabadulni a maradek penzuktol.
    b) Az elso eszbekapo elelmesebb ceg, vagy az open source kozosseg kihoz egy sajat fejlesztesu, esetleg ingyenes es stabil lejatszot. Ha mar ott vannak, akkor nem csak mobil, de desktop kornyezetekre is. (ettol nagyjabol a maradek piacat is elveszti az adobe, meg az iranyitast a sajat flash formatuma felett)
    c) Esetleg meggondoljak magukat es megprobalnak a piacon maradni...
  • Macc
    #12
    Na most mi lesz?
    http://arstechnica.com/gadgets/2012/06/no-flash-for-android-4-1-no-new-installs-after-august-15/
  • Ferrer
    #11
    Akkor nemszóltam.
  • Narxis
    #10
    Már megint hülye vagy és sületlenségeket írsz. Kingsoft Office Free

    "All is FREE! Allow you View & Edit Office files Anywhere and Anytime.
    FREE to view DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX files, create DOC, DOCX, XLS, XLSX."
  • narumon
    #9
    Most én is mondhatnám, hogy semmi olyan újdonság nincs benne ami más oprendszerekben nincs (mint ahogy mások ezt más típusú telefonoknál mindig megteszik) de hát google szemellenzőben más az élet.
  • kvp
    #8
    Aki nem hiszi el, hogy a chrome mar osidok ota bent van az androidban, az keressen ra a chromeview componensre a fejleszotoi dokumentacioban. Persze van egy butabb webview komponens is, de a disztribuciok keszitoi szabadon donthetnek rola, hogy melyiket hasznaljak. Mindketto webkit-es, csak a chome alatt mennek a pluginek is, mint pl. az embedded flash. Jopar (nem kinai) gyarto telefonjain es tabletjein ezert mar kezdetektol fogva a teljes chrome volt az alap bongeszo, csak mobil skin-nel. Egyebkent onnan lehet meg kiszurni, hogy van desktop opcio a beallitasok kozott es onnantol minden oldalbol a normal verzio jon be nem a mobilos. (a villogo flash-es reklamokkal egyutt) Az elso api level amiben mar benne volt a komponens, az az 1-es. Az android 2.3-as szeria pedig mar a 10-es.
  • caius marius
    #7
    Amiatt szerontem biztos nem. :) Naon alulról indulnak...
  • Ferrer
    #6
    Örömmel látom, hogy a Marketben egyre nagyobb a választék. Noha a doc olvasási lehetőség még mindig csak méregdrága office csomagokkal lehetséges, PDF olvasóból már van 3 is (bár ezek is még elmaradnak az iFosra készültektől ár/érték tekintetben) Elérte a platform, hogy 5 év után végre kezdenek foglalkozni vele a fejlesztők, reméljük nem lesz pofára esés a Win miatt.
  • lenox01
    #5
    Mutass már nekem egy linket hogy milyen 2.3-as sony-n volt chrome.
  • Looooser
    #4
    ha meg nem volt benne akkor go keyboard stb., azt uccu neki...

    ---

    amúgy mi a rendszer követelménye? csak azért kérdem hogy hátha fel tudom sulykolni a telefonomra XDXDXD
  • TARTYOM
    #3
    Kicsit kezd unalmas lenni ez a sok fizetett apple hírdetés.

    Ha szarok egy körtét akkor az is az alma miatt van.
  • caius marius
    #2
    És persze már megen az ájfos miatt történt minden...
  • kvp
    #1
    Erdekes, de pl. a sony telefonokban mar a 2.3-as ota benne volt a prediktiv szovegbevitel, a filmstrip view es raadasul alapbol chrome volt rajta. A jobbrol balra torteno szovegbevitel meg a kotelezoen tamogatott japan nyelv miatt mukodott hibatlanul. Szoval az alap (ingyenes) verzio bovult, de a jobb keszulekek azert ezeket mar eddig is tudtak, arrol nem beszelve, hogy ingyen jart hozzajuk a 4.0-as upgrade.