Kingdoms of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem gond néha én is lusta vagyok használni. Létezik a játék pc-re is webböngészõs építkezõs Travian szerû játék, de én az Iphonos- app-ot használom. Ha nem ismered a Traviant akkor is biztos belefociztál már ezekbe a tipusu játékokba. Ez az építs farmot várj 5 percet amíg elkészül majd építs barakkot várj megint stb. Aztán szépen szövetségekbe tömörültök és háboruzgattok. Igazából ennyi. Nem hangzik annyira érdekesnek de valahogy mégis leköt, meg azt a több ezer felhasználót is akik játszák. Azért indítottam el a topic-ot mert szerettem volna összehozni egy magyar szövetséget, de idáig csak 1 magyar srácot találtam, pedig folyamatossan írok a chatre és keresem a magyarokat. Lehet rossz szerveren vagyok 😄
valami info a játékról? mi ez? honnan? hogy kell játszani? stílus? mit lehet benne csinálni? ilyen apróságok érdekelnének... és igen, lusta vagyok google-t használni.
...
Sziasztok!
Remélem rajtam kívül is játszik magyar ezzel a játékkal. A Bedivere23 angol nyelvû szerveren játszom Atzel néven. Ha valakit érdekel a játék írjon ide és ha tudok szívesen válaszolok. Ha van valaki aki már régóta játszik vele, akkor szívesen elfogadnék tanácsokat is!
Jó játékot mindenkinek!
Remélem rajtam kívül is játszik magyar ezzel a játékkal. A Bedivere23 angol nyelvû szerveren játszom Atzel néven. Ha valakit érdekel a játék írjon ide és ha tudok szívesen válaszolok. Ha van valaki aki már régóta játszik vele, akkor szívesen elfogadnék tanácsokat is!
Jó játékot mindenkinek!