5
Kingdoms of Camelot Battle for the North Mobile
-
Okin #5 -
Okin #4 -
Okin #3 Nem gond néha én is lusta vagyok használni. Létezik a játék pc-re is webböngészős építkezős Travian szerű játék, de én az Iphonos- app-ot használom. Ha nem ismered a Traviant akkor is biztos belefociztál már ezekbe a tipusu játékokba. Ez az építs farmot várj 5 percet amíg elkészül majd építs barakkot várj megint stb. Aztán szépen szövetségekbe tömörültök és háboruzgattok. Igazából ennyi. Nem hangzik annyira érdekesnek de valahogy mégis leköt, meg azt a több ezer felhasználót is akik játszák. Azért indítottam el a topic-ot mert szerettem volna összehozni egy magyar szövetséget, de idáig csak 1 magyar srácot találtam, pedig folyamatossan írok a chatre és keresem a magyarokat. Lehet rossz szerveren vagyok :D -
#2 valami info a játékról? mi ez? honnan? hogy kell játszani? stílus? mit lehet benne csinálni? ilyen apróságok érdekelnének... és igen, lusta vagyok google-t használni. -
Okin #1 Sziasztok!
Remélem rajtam kívül is játszik magyar ezzel a játékkal. A Bedivere23 angol nyelvű szerveren játszom Atzel néven. Ha valakit érdekel a játék írjon ide és ha tudok szívesen válaszolok. Ha van valaki aki már régóta játszik vele, akkor szívesen elfogadnék tanácsokat is!
Jó játékot mindenkinek!