63
Fültágító a stílus kedvelőinek
-
#23 jéjzus,kicsit nosztalgikus ide benézni :D bandák nagyrészét ismerem,még a 13-14 éves korszakomból -
#22 Randy Blythe-ot, a Lamb Of God nevű amerikai metalcore banda frontemberét tegnap letartóztatták Prágában emberölés vádjával.
Ha bűnösnek bizonyul a cseh jogszabályok alapján 5-10 évig terjedő letöltendő börtönbüntetésre számíthat.
2 évvel ezelőtt egy csehországi koncerten az egyik fan háromszor is áttört a kordonon, és megpróbált feljutni a színpadra.
Harmadszorra sikerült is neki, de Blythe saját maga védelmében lelökte őt a színpadról. A srác csúnyán beverte a fejét, és később belehalt sérüléseibe. Kemény. -
#21 Bátorkodnám belinkelni a bandám bemutatkozó anyagát : Revolution -
#20 Még senki se linkelte őket, én imádom a zenéjüket tehát megteszem :)
Azt hiszem őket sem kell senkinek bemutatni aki szereti a műfajt
Kezdetekben AILD klónnak indultak, sajnos ők is váltottak, majd meg is szűntek.. :S
Olaszország legjobb csapata
mára ennyi, holnap jönnek újabbak :) -
Slinky Cyle #19 Innen sok műfaj nem metalcore, hanem hardcore vagy screamo
-
#18 Killswitch Engage,All that remains,Haste the day,Devildriver,August Burns Red,I killed the prom queen amik még szerintem nem maradhatnak ki.Sajnos nagy részük már nem az eredeti felállásban tolja, legnagyobb kedvencem a Haste the day pedig teljesen ANNYI:(
asszem ez volt az első,de biztos ronggyá hallgattam a Killswitch,Haste the day,As i lay hármast annó:)
-
#17 akkor jöhet MMF:
meg egy kis ATTILA is belefér:
-
#16 Noh, zsír, hogy ilyen is van +fav
Én mostanában az alexisonfire crysis és old crowds/young cardinals albumára vagyok rákattanva, persze megymég Underoath, parkway drive, August burns red
Pár jelenlegi pár kedvenc:
-
#15 Hátizé...az "énekesnek" a hangja engem irritál, kicsit rajzfilmesgonoszan tolja:) Nem bejövős.
Sajnos nagyon sok olyan zenekar van, ami nekem csak addig jó, amíg nincs benne szöveg :(
A másik kettő jobb -
#14 A maiak közül őket érdemes megemlíteni, elég sokszor járnak Magyarországon, ellehet őket csípni 2012. november 29. - Bp., Dürer Kert
-
#13 Az első találkozásom a műfajjal 2003ra datálható, talán az akkori irányzat tetszik a legjobban a mai napig, kár hogy az összes banda vagy megszűnt, vagy kicsit lecserélte ezt a mára már sablonná váló riffeket, egyszerű breakdownokat.
Tehát úgy volt, hogy mint minden számot az akkori MetalHammert is megvettem cd melléklettel, és rajta volt ez a szám akkor beszippantott és azóta is a kedvencemnek mondhatom a stílust, mint említettem, kár hogy már leáldozóban van a csillaga, illetve átalakult. A mai metalcore már nem az amit én anno megszerettem.
Erről a számról volt szó:
-
#12 Sziasztok, kedvenc stílusom a téma szóval asszem +fav :)
avataromból is látszik hogy csipázom ezt a számot nagyon
-
#11 És most vettem észre, hogy ők is kimaradtak még neked.
-
#10 Nálam ők a kedvenc
-
#9 bullet for my valentine - tears dont fall
az első metalcore ami miatt megszerettem a stílust
nektek mivolt az első élmény? :) -
#8 asziszem! -
#7 pár számot mondj tőlük amiket érdemes hesszelni :) -
#6 *maguknak -
#5 Alapból nem nagyon hallgatom ezt a műfajt, viszont az "új" We Came As Romans album kurvára bejött, ők voltak az első együttes, akik megvettek magukkal ezzel a zenével. -
iz da beszt -
mikusmate #3 The Sorrow-t sem érdemes kihagyni szerintem. :) -
#2 Ehh...pont írni akartam az Asking Alexandriát, aztán láttam, hogy őket írtad elsőnek:) -
#1 A metalcore egy zenei stílus, mely a hardcore és a metal műfajok jellemzőit egyesíti. Leggyakrabban a tradicionális heavy metal és a dallamos death metal stílusjegyei keverednek hardcore elemekkel, de előfordul a sokkal durvább death metal, thrash metal, sőt black metal – hardcore ötvözet is.
Egyik kedvenc műfajom. Kurvára bejön ahogy a lágy dallamos vokál és a gyomorból jövő scream/hörgés váltakozik benne. Jöhetnek a hírek, koncert infók, albummegjelenések, dalok!
Asking Alexandria, Bullet for My Valentine, I am the King, Architects, The Devil Wears Prada, Underoath, Bring Me the Horizon. Főleg őket hallgatom, de szeretnék tőletek várni \"ajánlásokat\":)
Belépő azoknak akik még ismerkednek a stílussal:
Ja amúgy kijött a Memphis May Fire új albuma 26-án, eléggé bejövős az egész!