Jön a Van Helsing-reboot, főszerepben Tom Cruise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cruise jóval több, mint tehetséges színész. Magánélete, avagy egyéb tényezõk miatt sokakban kelthet ellenszenvet, viszont illik felismerni a nyilvánvalót, ha már szemed készül kiszúrni: korunk egyik legjobbja az ipse. És hogy aláír pár bugyuta filmhez, ugyan melyik nagy névvel nem esett meg hasonló soha? Ja és csak úgy megsúgom, hogy nem a színészek írják a forgatókönyvek párbeszédeit.
IGN: Zaraki
Hugh Jackman-féle meg egész nézhetõ csak nem kell nagy elvárásokat támasztani felé.
A csaj pl sunázható a vámpír fõ-gonosz meg egyenesen isteni.
"Hát nincs neked szíved? -NINCS!" örökérvényõ jelenet!
A csaj pl sunázható a vámpír fõ-gonosz meg egyenesen isteni.
"Hát nincs neked szíved? -NINCS!" örökérvényõ jelenet!
" Tom meg tehetséges színész" ugye ezt csak viccnek szántad. Tom amit mostanában alakít pl Mission Imposible x. rész az olyan, mint Dolph Lundgren a filmjeiben. Nulla mimika, kókemény sebezhetetlen g@ci felállás, jelentéktelen párbeszédek.
"He Michael esnek a csavaralátét árak a tõzsdén" stb.
Inkább adják ezt a filmet Dani De Vitonak mint annak a gyökér Tom C nak.
"He Michael esnek a csavaralátét árak a tõzsdén" stb.
Inkább adják ezt a filmet Dani De Vitonak mint annak a gyökér Tom C nak.
Szerintem sem volt az rossz film - egyszer nézõs akciófilm, de annak bevált. Bár nem tudom, hogy lehetne komolyabban megcsinálni. Véresebbre lehet, de komolyabbra nem tudom.
Azt meg be kell látni, hogy A sötét lovagban komolysága ellenére is van egyfajta komolytalanság, mégiscsak egy denevérnek öltözött milliárdos kerget extrém rosszfiúkat. A szuperhõsös téma ezt a komolytalanságot szuperképesség nélkül is magában hordozza, az éjsötét hangulat sem mosná le. De ez persze nem baj, csak kezeljük helyén a dolgokat.
Azt meg be kell látni, hogy A sötét lovagban komolysága ellenére is van egyfajta komolytalanság, mégiscsak egy denevérnek öltözött milliárdos kerget extrém rosszfiúkat. A szuperhõsös téma ezt a komolytalanságot szuperképesség nélkül is magában hordozza, az éjsötét hangulat sem mosná le. De ez persze nem baj, csak kezeljük helyén a dolgokat.
Egyáltalán ilyen "friss" filmbõl mi a toszért kell máris reboot pláne olyan mûfajban,ami sajnos reneszánszát éli és fél évente valami buta szörnyhentelõs szar elkészül?
Legjobb embernek ott van hozzá James Purefoy
Legjobb embernek ott van hozzá James Purefoy
Szerintem jó volt a Van Helsing. Tom meg tehetséges színész, talán megbirkózna ezzel a szereppel is, viszont személy szerint utálom a rebootokat, szóval inkább csinálnának valami folytatást. (Még ha másik színésszel is.)
A heavy cost. I pay it gladly.
Nem.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ezt most komolyan írtad? <#nevetes1>#nevetes1>
"Csúnyán elhasalt" hol?!? Max Amerikában kevesebbet hozott,de messze nem rossz eredményt produkált...
".....gyatra Van Helsing" - enyhe kifejezés.
Jaja, milyen szar volt az interjú a vámpírral-ban...
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Nem volt az olyan rossz sztem. Tomi meg egy lekvár.
Jah ,lehet,hogy ellehetne mesélni komolyabban ezt a szuperhõsös mûfajt,csak ehhez olyan színészek is kellenek akikre valóban illik egy karakter és emellé még jól is játszanak, Tom Cruise-ra szerintem egyik sem illik.
A Trópusi viharban isteniek voltak együtt.
És ott volt még Robert Downey Jr. is, aki meg a Sherlock filmekben már bizonyította, hogy mennyire jó ebben a viktoriánus kori szerepben.
Egy Trópusi vihar II. - vempejör nájt lenne a legjobb választás!
<#vigyor>#vigyor>
És ott volt még Robert Downey Jr. is, aki meg a Sherlock filmekben már bizonyította, hogy mennyire jó ebben a viktoriánus kori szerepben.
Egy Trópusi vihar II. - vempejör nájt lenne a legjobb választás!
<#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Miért pont Tom Cruise? nála még Ben Stiller is jobb lenne 😄