Nem lett kirobbanó siker a vámpírokat ölő amerikai elnök
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig, minz producer nem csak a pálya szélérõl nyilatkozik, hanem eléggé magának érzi a produkciót!😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez még regényben is nonszensz, nemhogy filmen. A pattogatott kukorica zabáló népnek már elzsibbadt a nemlétzõ agya a sok szartól, amit eléjük öntenek a vájúba.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"errõl most hallok elõször... "
Nem Dögöljbeleapusztában kéne élned, vagy gyakrabban kéne netezned !
Nem Dögöljbeleapusztában kéne élned, vagy gyakrabban kéne netezned !
nem nyerget tesz a hátukra és nem szál le még meg nem döglenek.......
Ez mindig olyan vicces, amikor valaki azt hiszi, hogy õ már a kezdetektõl fogva megmondta volna. 😊) Ez is épp úgy lehetett volna siker, mint egy élõholtakkal bunyózó kalóz, vagy egy mitikus teremtményeket kardozó görög hõs sztorija.
Fõleg, hogy egy sikerkönyvbõl készült.
Fõleg, hogy egy sikerkönyvbõl készült.
Bátor, ámde balga tett volt erre így rögtön elsõre 69 milliót költeni, így elsõ ránézésre eléggé B filmes, trash sztori, aztán persze a regényt elolvasva kiderülhet, hogy nem így van, de én nem hinném.
Ez pont ugyanaz a szitu, mint a Cowboys vs. Aliens, bár ott az alkotók még bátrabbak voltak, több pénzbõl, sztárokkal forgattak.
nlght: az sg-n is volt cikk a filmrõl, plakát, trailer, miegymás.
Ez pont ugyanaz a szitu, mint a Cowboys vs. Aliens, bár ott az alkotók még bátrabbak voltak, több pénzbõl, sztárokkal forgattak.
nlght: az sg-n is volt cikk a filmrõl, plakát, trailer, miegymás.
"Nem lett kirobbanó siker a vámpírokat ölõ amerikai elnök"
Ki hitte volna...
Ki hitte volna...
lol errõl most hallok elõször... és mivel öli a vámpírokat? Lincolnnak öltözteti õket, a vámpírok meg kirohannak a napra? 😄
Így van. Láttam a plakátot, mintha nagy betûvel rajta is lenne a neve, gondolom sokakat megtéveszt, illetve el sem olvassák az apró betûs részt. Õ csak az egyik producer, a pénzt hozta, nem valószínû, hogy nagyon belefolyt volna az alkotásba.
Nem Tim Burton filmje, olvasd el újra a cikket. Amúgy meg nem kell leoltani õt sem, mivel VAN egyedi látásmódja.
Nem csoda hogy nem sikeres. Az utolsó jó vámpíros film az Interjú a vámpírral volt. Azóta számomra vicc az összes...
Az a poénos, amit annak tartasz.
<#papakacsint>#papakacsint>
Az alkotók szempontjából ciki, ha rajtuk nevetsz és nem velük.
<#nevetes1>#nevetes1>
Én azon röhögök, hogy Tim Burton azt hiszi van humorérzéke, meg egyedi látásmódja, pedig nincs!
<#hehe>#hehe>
<#papakacsint>#papakacsint>
Az alkotók szempontjából ciki, ha rajtuk nevetsz és nem velük.
<#nevetes1>#nevetes1>
Én azon röhögök, hogy Tim Burton azt hiszi van humorérzéke, meg egyedi látásmódja, pedig nincs!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Pedig ötletesnek tûnt, bár addig jobban tetszett amíg ilyen poénosnak gondoltam nem olyannak amit a készítõk komolyan gondolnak