The Dark Eye: Chains of Satinav
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jogod valóban van, tudod ez iq kérdése... A cikk pontatlan és õ javította egy hozzászólásban. Mi a gond? Ja iq, vegyél a boltban szükséged van rá.
Ha kicsit megerõltetnéd magad és utána gugliznál, akkor rájönnél, h hivatalosan jelent meg június 22-én.
Már hogyne lenne, ez az internet lényege.
Az meg, hogy torrenten megjelent még nem hivatalos megjelenés. <#mf1>#mf1><#kocsog>#kocsog>
Az meg, hogy torrenten megjelent még nem hivatalos megjelenés. <#mf1>#mf1><#kocsog>#kocsog>
"A játék megjelenése még az idén esedékes lesz."
Erre írtam, h már 3 napja megjelent. Mi lenne ha elolvasnád a cikket, mielõtt befröcsögnél valamit? Ezt a személyeskedõ <#kocsog>#kocsog>jelet meg hagyd meg másnak. Soha nem beszéltünk még egymással semmirõl, semmi jogod sincs így viselkedni.
Erre írtam, h már 3 napja megjelent. Mi lenne ha elolvasnád a cikket, mielõtt befröcsögnél valamit? Ezt a személyeskedõ <#kocsog>#kocsog>jelet meg hagyd meg másnak. Soha nem beszéltünk még egymással semmirõl, semmi jogod sincs így viselkedni.
Nem mellesleg Geron árva, ott a halott szüleirõl egy festmény a falon és momentán a bácsikájával él, aki anno segített a hõsöknek legyõzni a... node ez már spoiler... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jaj, ezt a részt észre se vettem! Durva 😄
"melyek forrása természetesen hõsünk lesz, de késõbb apja, Nuri is bekapcsolódik a mókába."
Nuri, nos Õ egy tündér tündérországból és nem mellesleg LÁNY. Õ a másik fõszereplõ...
Nuri, nos Õ egy tündér tündérországból és nem mellesleg LÁNY. Õ a másik fõszereplõ...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Már 3 napja megjelent...