26
  • TARTYOM
    #26
    Ez ismét arra vezethetp vissza hogy az usa lakosságának valóban nagyon nagy része vallásos. Míg ebben az országban jó ha a lakosság 15%-a valódi vallásos (nem az nem vallásos akit megkereszteltek vagy kisfaszom és azért írja be mert a szülei azok) addig az usába szerintem bőven több mint a 70%.

    Alapból mi is van a pénzen? In god we trust!
    Na meg a bibliára való felesküdés... (mondjuk jóideje nem avgy köteles felesküdni rá, ahogy ezt Larry Flint is tette anno :)) Ajánlom figyelmetekbe a "Larry Flint a provokátor" című filmet)
  • MacropusRufus
    #25
    Amcsi nep egy nagy rakas allszentrdeg. 22 ev alatt nem alkoholizalhatsz, viszont 18 evesen mar meghalhatsz a hazadert mint katona. Nooormalisak?
  • MacropusRufus
    #24
    :) tamogatom
    Megjelenne a profil-on, hogy pedofiliaval szoktam vadolni az embereket jogtalanul :D
    Teljesen jogos az ervelesed.
  • MacropusRufus
    #23
    Sztem Damut nem eroszakoskodott.
    Max. Verte a csajt, ami szinten nagyon gaz.
    Parommal kiprobaltuk a Damut pozt.
    Tapasztalatbol irom: meg akkor is maceras igy elkapni egy not, ha o is benne van. Ha ellenkezik, akkor eselyed sincs.
    De hat a fasz azt nyelte be, hogy eleve eroszakos a termeszete.
  • MacropusRufus
    #22
    Sot: az usaskok bizonyos allamaiban az oralis szex miatt is johet a borton.
  • MacropusRufus
    #21
    Ez egy faszsag. Ha leulte a buntit akkor mindenkinek pofa lapos.
    1x meg lehet botlani. 2x mar nem lehet. Tovabba, nem irhatja bele aztz, hogy szexualis bunozo, hiszen ez azt jelenti, hogy meg most is az...
    En azt varom, hogy ugyan ez az allam hozz egy torvenyt amik alapjan a sikkaszto\hazuk stb kepviseloknek is fel kell tuntetniuk, hogy ok bizony lopnak csalnak hazdnak a nep penzen.

    Nagy az isten allatketje. Esely nuku a megvaltozasra. Egy ilyen ember akinek a profiljaban benne van a szoveg gy.k. 0 esellyel indul barhol. Mi fog maradni neki? A bunozes. Nem szexualis, rablasok, esetleg gyilkossaggal megspekelve. Vagy csak siman kabszer nepper lesz belole. Igazan remek otlet.... :|
  • Merces
    #20
    közösülni bűn, a szex rossz, szaporodni alávaló......a párkapcsolat rossz és kerülendő, csináld fűvel fával...tipikus médiaüzenet by USA
  • duke
    #19
    "hogy az IGAZI bűncselekmények (pl. egy 5 éves kislány megerőszakolása) ritkábbak, mint a fehér holló! Amit ezek az agyatlan és embertársaik iránt végtelenül közönyös szarjankók "szexuális bűncselekmény" alatt ténylegesen büntetnek, azon esetek többségének igencsak bizonytalan a tényleges bűncselekmény-értéke! "

    Ja az ilyen ugyek embertelensege, es kegyetlensege, mar tenyleg minden hataron tul megy. Mert legtobbszor a semmit is, ugy buntetik, mintha az illeto haborus tomeggyilkos lenne.
    Ha valaki emberekkel eroszakoskodik, az sima ugy, csukjak le hosszu idore.
    De az ilyen ugyek kb 95 %-ban, nem valodi bunozokrol van szo, hanem kepnezegeto szerencsetlenekrol, meg a majdnem felnotkoru diakjaval szexelo tanarokrol.
    Akiket aztan elkepeszto borton buntetesekre itelnek, es ha azt tuleli, akkor pedig kvazi meglincseltetik az idiotakkal. Es mind ezt, legtobbszor a semmiert, illetve hogy a barom alat idiotak verszomjat kielegitsek.
  • TARTYOM
    #18
    Nem. 16 tól de megvan hogy a másik fél hány éves lehet. És ha mondjuk felcsinálja a 16 éves csajt egy 18-19 éves srác akkor az eléggé rábaszott ott, mert még mindig ilyen vallási szinten vannak sok államban
  • EnxTheOne
    #17
    Amcsi földön 18 éves kortol leeht legálisan dugni nem? Akkor a tinik 95%-a börtönbe megy majd, meg ki kell irnia hogy pedo? :D
  • TARTYOM
    #16
    Ez az ötlet megvalósítható, feltéve ha pesten laksz a 10. emeleten és gőzöd sincs a feltételekről
  • blitzkrieg1
    #15
    Vannak szenbanyak, amik tok vesztessegesek es be kell oket zarni. Na az ilyenekben ingyen lehet dolgoztatni a gyilkosokat es a draga biztonsagi berendezeseket sem kell megvenni. :D
  • blitzkrieg1
    #14
    Szombaton olvastam egy hirt, nem messze a varosomtol egy csavo megolte a sajat batyjat. Azt irtak rola, hogy mar buntetett eloeletu volt, ketszer ult bortonben gyilkossagert. Na kerdem en, megis mennyi evet er egy emberi elet, hogy mar 2-szer olt, de megis kiengedtek? Olesert eletfogytiglan kellene alapbol.
  • csulok0000 #13
    Aki követ el bármit azt büntessék meg rendesen, aki élet ellen tette az soha ne szabadulhasson. Aki ártatlanul vádol meg valakit nyereségből azt szintén élet elleni bűncselekménynek kellene venni, hisz elveszi(tönkreteszi) az adott ember életét.
    Aki meg börtönben van annak ne legyenek jogai. Jogai akkor voltak amikor még nem követte el a bűncselekményt. A sok köcsög jog védőt meg össze kellene zárni egykét elítélttel és utána védjék azokat a jogokat.

    Dolgozzanak csak a rohadékok.
  • TARTYOM
    #12
    Az megvan, hogyha rabokkal dolgoztatnak akkor azért is menne a sírás?

    Most volt egy felvetés, hogy rabokkal csináltatnának bizonyos munkákat, erre egyből jött az de miért nem rendes polgárokkal rendes fizetésért. Ja meg persze az is, hogy na most mindenki meg fog szökni.
  • blitzkrieg1
    #11
    Dolgoztassak oket napi 14 oraban. Buntetes legyen a borton, ne ingyenes pihenes.
  • TARTYOM
    #10
    Kinek a pénzéből tartsák akkor mégis el azt, akit az adott társadalom elől zárnak el ?
  • Tetsuo
    #9
    Ezert van nyomozas. ;)
    A buntetesek szigorusaga nagymertekben enyhul folyamatosan, a vilag legtobb reszen es altalaban. Szerintem ez rossz. Az is rossz, hogy az adofizetok penzebol tartjak el a bunosoket.
  • morden
    #8
    Fura ez a szexuális bűncselekény, egyfelől van az aljas gazember aki molesztál és erőszakot tesz, másfelől vannak azok a nők, akik zsarolás vagy lejáratás miatt hamisan vádolnak meg férfiakat, egyik károsabb mint a másik a társadalomra nézve.
  • halgatyó
    #7
    Ez az egész egy irreális, ész nélküli baromság.
    NEM akarom védeni a bűnözőket! SEMMILYEN bűnözőt sem, köztük a szexuális jellegűeket sem.
    Azt azonban semmilyen ész-érv sem indokolja, hogy egyfajta bűntettet kiemeljünk a többi közül, pláne úgy, hogy vannak nála sokkal súlyosabbak is!

    A szexuális "bűncselekmények" egy része ráadásul nem teljesen szilárd elvi alapokon van bűncselekménynek nyilvánítva. Ha egy 20 éves csaj dug egy jót a szomszéd 13 éves fiával (mindkettejük nagy-nagy örömére!!) akkor azt bűncselekménynek nyilvánítani egy aljas gazemberszar tett! Ráadásul úgy, hogy az ilyen "bűncselekmények" ellen ordítozó szarállatok SOHA egyetlen mozdulattal vagy nyekkenéssel sem segítettek a párlapcsolati nehézségekkel küszködő, tartósan magányos embereken! Pedig -- szerintem -- valakit tartós magányra kényszeríteni (pont a fiatal éveiben) nagyobb bűn, mint egyszer megerőszakolni.

    Az a határozott véleményem, hogy az IGAZI bűncselekmények (pl. egy 5 éves kislány megerőszakolása) ritkábbak, mint a fehér holló! Amit ezek az agyatlan és embertársaik iránt végtelenül közönyös szarjankók "szexuális bűncselekmény" alatt ténylegesen büntetnek, azon esetek többségének igencsak bizonytalan a tényleges bűncselekmény-értéke! A szexuális itélkezés televan 13 éves, de jól fejlett lányokkal, meg spicces állapotban a kollégiumokban elkövetett igencsak KÉTES mértékű "erőszakoskodásokkal", sőt az agyabarom usában 17 évessel sem szabad dugni helyenként... ezek megbolondultak.

    Itt valami egészen más van a háttérben. Valami nagyon nem az, aminek látszik.
  • Merces
    #6
    .........hát igen mert a pedifiloknak agyára ment a g3ci, azt sem tudják mi az a hamis profil.......bugris népség ez a louisianai
  • TARTYOM
    #5
    Én beállítom, majd leszűkítem a láthatóságát 1 db személyre (mégpedig azéra aki ellenőrzi) és voala, ő azt hiszi tudják rólam de közben nem.


    Viszont legalább azt olvasom, hogy másik is a meggyanisításon akadnak ki. Én azt tenném ez ellen, valakit meggyanusítanak de nem tudják bizonyítani, akkor a meggyanúsító személyen alkalmaznám azt a büntetést amit a gyanusított kapott volna. Legalább lenne visszatartó erő a fake gyanúsítgatások ellen
  • topitopi
    #4
    Teljesen igazad van! A baj az, hogy nagyon nehéz meghúzni a határt... Egy rohadék gyerekmolesztálónak, vagy egy erőszaktevőnek én levágatnám azt ami vele egyidős és nem csak a közösségi oldalakról tiltanám le. Ugyanakkor az ártatlanul, vagy idióta törvények alapján elítélt embereknek ez tönkre teszi az életét... Nem értem a szexualitás illetve a meztelenség miért ennyire tabu... Pláne az amcsiknál...
  • alien47
    #3
    Aki ténylegesen elkövetett ilyen bűncselekményt az meg is érdemli.
    Damu is elment Tiszalökre üdülni. Pedig egy ilyennel zárnám össze:

    http://kapcsolatokhalojaban.blog.hu/2012/04/20/kiderult_hogy_ki_lesz_damu_roland_cellatarsa

    Természetesen vazelin nélkül!

    Aki nőket, gyerekeket bánt erőszakol stb. arra nincs bocsánat!
  • Cat #2
    Gondolom azok egész életükben börtönben maradnak.

    ---------------------

    Szerintem nagyon gáz ez a törvény. Magyarországon is volt, hogy neves uszóedzőt megvádoltak pedofiliával egyetlen kislány elmondása alapján, pedig egy több évtizede a szakmában dolgozó emberről volt szó. "Régen", alig egy-két évtizede senkit nem érdekelt, hogy meztelenül legyenek a nagyon kicsi babák a strandon, illetve gondolom mindenkiről készítettek csecsemőkorában is fotókat a szülei, ma pedig ezek nézegetése már pedofilia és bűncselekmény. Nevetséges.
  • Sippie
    #1
    Van hasonló jogszabály a sorozatgyilkosokra is?