Íme a World of WarCraft - Mists of Pandaria borítója

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄 +1
Seth
Jaj de cuki, pandák....

PSN ID.: Beegabor

mousee
Igen, anno én is nagyon szerettem a W3-at, és rengeteget játszottam vele, kár érte 😊

A WoW is addig volt jó, amíg nehéz volt, volt benne kihívás, kreatív taktikákkal kellett aprítani a bossokat (pl bt tanács tankolása mage-el, és illidan lock fázisa)... Én akkor hagytam ott az egészet, amikor egyik szintén nagy kocka haverommal ki tudtuk takarítani az összes 5fõs instát HC módban ketten, direkt szar gírbe öltözve, mert az cselendzs.
Azóta csak butult a játék, és egyre könnyebb és könnyebb lesz, akkor meg minek játszani vele? Tököljön vele a mostani tizenéves generáció, nekik még ez is kihívás, és úgyis odacsapják a francba pár óra után, mert nehezebb mint a CoD tizen...hanyadik résznél is tart az az izé? 😛

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Szerintem ez a kiegészítõ már szánalmas... Vázolom a keletkezését: a Blizzard összeült egy mesedélutánra és megnézték a Kungfu Pandát (tudom, hogy a Warcraft 3 TFT-ban volt panda, de az nem ilyen volt). És mivel kétségbeesésükben nem tudtak másik kiegészítõt kitalálni ezért kiadták ezt... (Emerald Dream szerintem 1000× jobb lett volna) Én a játékot már WoTLK-ban befejeztem, azóta nem is érdekel. A 2 milliós csökkenés is mutatja a Blizzard "bukását".
Engem meg a WoW egyálzalán nem érdekel. Sajnálom, hogy a Warcraft3-at nem folytatták. AZ nagyon hiányzik. Abban elvileg szerepelt egy Sörverõ Chan nevû sörfözõmester karakter a Frozen Throne kiegészítõn. Maievnek adott valami tárgyat, ha hozzá teleportált a töröt szigeteken pályán, és a vérelf hadjáratban a titkos pályát megtalálva (a repülõ égõ bírkák) és sikeresen teljesítve (az az elvetemült baromság, ahol a portálon szöktek a vérelfek, és csak tornyokat lehetett építeni, amikkel a portált elpusztítani akaró öngyilkos merénylõket kellett feltartani) bonusz hõsként kaptuk Kael és Vashj úrnõ mellé, az Illidant kiszabadító pályára. A Bonusz hadjáratban, ahol Durotart alapították, meg Rexxarék (a többi hõsnek nem rémlik a neve, de egy troll gyógyító volt, meg egy Cairne vagy valami hasonló nevû tauren törzsfõnök mellé csapódott, ha egy mellékküldetést teljesítettél.

Nekem olyan viccesen aranyos karakter volt a panda, és inkább a részeges karatemesterre utalt, mint a kungfu pandára. Pláne, hogy szerintem a rajzfilm késõbbi. Amíg a többi szereplõ varázstámadásai mindenféle villámokat szórtak, a pandáé a részeges civakodás, a szeszgõzlehellet, meg már nem tudom mi volt, de az alkoholhoz kötõdött. Az egyik kedvenc karakterem volt.

Szóval nem ártana, ha a kampányos stratégiai-akciót folytatnák, és nem csak ezt a netes multiplayeres mászkálós játékot.
mousee
Anno eszméletlen sokat kockultam a wowwal, de kiegrõl kiegre egyre butább lesz, én LK után leléptem 😞

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

kakaoskalacs
Ezt is felrakom ugyanugya polcra a Cataclysm mellé kutyát se érdekli hogy nez ki a borito.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.