Tryst - egy új stratégia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valóban nehezen érthetõ, de van értelme:
Kb annyit jelent: A történet már ezer alkalommal használt klisével próbálkozik...
"ellõtt patron" - ellõtt lövedék. Gondolom sokat paintballozik a cikkíró 😊 Csak sajnos még helyesírási hiba is van benne, az "ellõtt" helyett "elõtt" van, így marha megtévesztõ, mert úgy tényleg nincs értelme 😊
Szóval a trolloknak most van jogalapjuk trollkodni, bár tényleg unalmas hogy minden cikket rendszeres fikáz valaki. Ha ennyire szar az SG, keressen mást magának a sok nagytudású.
Kb annyit jelent: A történet már ezer alkalommal használt klisével próbálkozik...
"ellõtt patron" - ellõtt lövedék. Gondolom sokat paintballozik a cikkíró 😊 Csak sajnos még helyesírási hiba is van benne, az "ellõtt" helyett "elõtt" van, így marha megtévesztõ, mert úgy tényleg nincs értelme 😊
Szóval a trolloknak most van jogalapjuk trollkodni, bár tényleg unalmas hogy minden cikket rendszeres fikáz valaki. Ha ennyire szar az SG, keressen mást magának a sok nagytudású.
Miért ne lenne?
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
már ne is haragudj, de ennek a mondatnak tényleg nincs értelme.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Én bármilyen stratégiára kiváncsi vagyok, évek óta mostohán kezelik a mûfajt, alig jelenik meg valami. Bezzeg a régi szép idõkben 😞
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Látom mint mindig most is van valaki aki csak anyázni jött.
Öhh akkor inkább legyen Dune II klón 😄 aki idõsebb mint 18 az tudja mirõl írok 😄
mi ebben a nagy game...<#nemtudom>#nemtudom>
"A történet már ezer alkalommal elõtt patronokkal próbálkozik."
Ez a mondat mi a f@sz? Kicsit allergiás vagyok a helyesírásra, fõleg hogy nem faszbukos chatelésrõl van szó, hanem egy cikkrõl...
Ez a mondat mi a f@sz? Kicsit allergiás vagyok a helyesírásra, fõleg hogy nem faszbukos chatelésrõl van szó, hanem egy cikkrõl...
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Csak picit gagyi így ránézásre a Starcrafthoz képest.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams