A Criterion kezében a Need for Speed franchise

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jogos :-D
Az egyik érdemi hozzászóló már meg is kérdezte, hogy eladó-e a ló...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

IMYke2.0.0.0
<#worship><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jó a link <#nevetes1>

Szerintem amit a Criterion csinál az nem NFS. Jó játékok csak nem NFS.

IMYke2.0.0.0
Mert addig ütik a vasat, amíg meleg. S mert már nem nekünk 20+/30+ éveseknek, hanem NEKIK készülnek ezek a játékok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Unalmas már látni ezt a sok NFS-es hírt. Szerintem az összes Most Wanted utáni rész egy kalap fos, fõleg amit a Criterion csinált. Hagyhatnák nyugodni vagy 5 évig az NFS nevet aztán ha úgy gondolják valami értelmes játékot is össze tudnának hozni akkor újra elõvennék.

Aki a régi NFS-eket sírja vissza, próbálja ki a world racing 2-t. Tele lehet pakolni olyan pályákkal és olyan autókkal, amilyenekkel akarod, konvertáltak hozzá nfs 3-4-5-bõl pályákat is. Az irányítás is jó, engem a porsche unleashed-re emlékeztet.
tom..
Az egész új NFS egy szar 😊
Már azért is XP-t kap az ember kb hogy egyenesen tud menni... Semmi élvezet nincs benne. Csili vili oszt kész.

http://android-forum.hu/

A Carbon és a Most Wanted egyenesen zseniális ehhez a két szarhoz, amit a Criterion mûvelt. Játszhatatlan, undorító okádék mindkettõ.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Pretorian
Azt se felejtsük el, hogy az eredeti Most Wanted is a Black Box mûve, és az az egyik legjobb rész a sorozatban.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?