4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • Bandeeka
    Sziasztok!

Aktiváltam a fiókom, de nem kaptam meg a 30 gyémántot. Nem volt az aktivációs levélbe semmi aktivációs kód. Újra nem tudom ki kérni mert szürke a gomb
    Mit tudok tenni? Annyit írt csak köszönjük hogy aktiváltad a fiókod

Üdv
  • Maximus4
    Elértem a 100 ezret:)

• darki81
    én sem olvastam utána, tapasztaltam :D
  • random001
    Igazad van. :) Csak nem vágtam a menetét, és lusta voltam utána olvasni, gondoltam biztos van itt valaki aki megmondja a tutit.
  • darki81
    sajnos a termelés duplázása az csak az akkori termelést duplázza meg és vége, ezért szerintem csak annak éri meg aki 8 órást nyom, de én inkább azt javasolnám hogy a termálfürdő kocsma ilyesmire tegye, mert az megduplázza a boldog embereket, de 120%-nál nem fog feljebb menni. A kecskegazdaságra meg nem érdemes nyomni olyannak, aki 15 percenként begyűjti! :)
  • Maximus4
  • perseus99
    javítok magamon kicsit össze kevertem a sziklát a kővel tehát szikla helyett követ akartam írni
  • perseus99
    nekem mehet bor szikla ékszer ikonok egyelőre majd később lesz még ébenem is
  • Maximus4
    Kész van:)
  • BuriP
    Nekem mehetnek a márvány, fa, mészkő ikonok.
  • tűzoltópk
    én is szeretnék képeket a nevem mögé. kő vas márvány ében méz és réz legyen benne. köszi
  • W B
    Posztó képecskét tedd be légy szíves nekem. Már épül az üzem. Átállok klános termelésre. Szóval amire van bónusz, azt nyomatom.
  • Maximus4
    Nekem csak 2 darab van:(
  • W B
    Valaki tudna borocskát adni? Van kövem meg festékem.
  • Maximus4
    Köszönöm mindenkinek a motivációkat és takarítást:)
    4 órára így 8764 jön kétszer,és a polgáraim soha nem voltak még ennyire boldogok:P
    Természetesen én is végigjártam a céhtagokat.
  • BuriP
    Hogy van most a termékek megromlása? Ha az előállítási idő kétszereséig nem takarítod be akkor buktad? Pl: 15 perces az elkészülte után 15 percel romlik meg, a 4 órás 4 óra után?
    És ez mi mindenre érvényes? Csak a gazdasági épületekre (kecskefarm, gyümölcsös) vagy a raktárépületekre is, tehát a nyersanyagok (kő, fa, vas) is megromolhatnak?
  • W B
    Bár most éppen a bor előnyben van.
  • W B
    Szüksége van valakinek festékre vagy kőre? Mert szinte bármire elcserélem.
  • random001
    Én kaptam 20 medált a vas toronyért. Viszont az nem néztem frissítés után emelkedett-e a pontom. Ha nem akkor jövőhéten megint hozzám vágnak 20-at? Vagy hogy van ez?
  • SzirmosSzisza
    Passz, ellenben PvP tornyok jövőhétig így maradnak azt írták.
  • random001
    Azt hogy sikerült összehozni? :D
  • SzirmosSzisza
    -69 lakosság OP :D
  • random001
    Nem is a kapott arany a lényeg hanem a termelés duplázás. Bár nem tudom, hogy működik, az is 24 órára szól mint a díszek pucolása? Nekem mindenki csak fényesítget. Termelőre még véletlen se rak senki. :D

Ha valaki mégis szeretne akkor ne a kecske ólamra tegye. 2 kecskét lebombáztam és raktam le a helyére 4 mészárost . :D Arra kérném ha lehet és megszán valaki. Tesztelni szeretném majd hogy működik. Persze csak ha felépül, addig mehet a maradék kecske farmra :P
  • W B
    Nekem egyértelmű. 25X20=500. 500 arany pedig azért senkinek nem jön rosszul egy 1-2 perces melóért.
  • random001

Én is. :)
    Szerintem nem kéne szabály, hiszen ennek egyértelműnek kéne lenni mindenkinek nem?
  • W B
    Talán szabályzatba kéne iktatni, hogy mindennap mindenkinek mindenki cuccát biztatni vagy pulirozni kéne. :p Én ma már végig mentem mindenkin.
  • SzirmosSzisza
    Húha jó ez a céh, fényesítitek itt a szerszámaim :D
  • random001
    Szívesen.

Viszont akkor itt érdemes lenne igényt benyújtani, kinek mire van szüksége. :D
    Nekem a 3 kecskeólam jó lenne ha motiválnátok. :D
    Illetve itt jeleznétek mire kell a duplázás helyette :)))
  • Maximus4
    Bakker!Leállítottam,mert beraktam 4 órára és akkor tényleg megduplázta:(Mindegy,azért köszi.Ha haza jövök viszonzom!
  • random001
    Pedig kiírás szerint megduplázza a termelést... Na most akkor hogy is van ez?
  • Maximus4
    132-őt.
  • random001
    Maxi a motivált kecskeól most mennyit ad 15 percenként? F5 most motiváltam :D
  • Maximus4
    Készen vannak a képek.Ha kell másnak is,megcsinálom de most lépnem kell 1-2 órára.
  • random001
    Ékszer, posztó, márvány, kő, és majd arany később.
  • j0nNyKa
    nálam: kő, faanyag, posztó, ékszer
  • W B
    Én kérnék.
    Jelenleg van: festék, kő. Nemsokára meg lesz posztó is remélem...

Amúgy lehet céh tagoknak is küldeni segítséget... lehet motiválni és tisztogatni :p
  • Maximus4
    Nos.Aki igényt tart hasonló termény ikonokra ami a fejlécembe van,annak kiteszem.Ha valaki nincs tisztában melyik kép mit jelent,csak vigye fölé az egeret:)
  • j0nNyKa
    jajaja :)
    annyi, hogy a hátteret le kéne photoshopolni a képekről, bár végülis így is jó
  • Maximus4
    Valami ilyesmire gondoltál?
  • W B
    Mindenkinek meg kéne adnia, hogy miből tud pluszt termelni. Majd megkérni vagy szabályzatot hozni rá, hogy arra feküdjön rá. Szóval Példa:
    Nekem most van 6 árucikk gyártóm. De, bónuszom a kőre, festékre és posztóra van éppen. (posztó üzemet még nem építettem) Szóval én lebontanám a fűrész üzemet, a márványost és a borászt, és ezek helyébe építenék még köveset, festékeset és posztóst.

Én szívesen bontok és építek olyat még mire bónuszom van, csak szóljatok.