4521

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
Bandeeka #1161 Sziasztok!
Aktiváltam a fiókom, de nem kaptam meg a 30 gyémántot. Nem volt az aktivációs levélbe semmi aktivációs kód. Újra nem tudom ki kérni mert szürke a gomb
Mit tudok tenni? Annyit írt csak köszönjük hogy aktiváltad a fiókod
Üdv -
Elértem a 100 ezret:)
-
én sem olvastam utána, tapasztaltam :D -
random001 #1158 Igazad van. :) Csak nem vágtam a menetét, és lusta voltam utána olvasni, gondoltam biztos van itt valaki aki megmondja a tutit.
-
sajnos a termelés duplázása az csak az akkori termelést duplázza meg és vége, ezért szerintem csak annak éri meg aki 8 órást nyom, de én inkább azt javasolnám hogy a termálfürdő kocsma ilyesmire tegye, mert az megduplázza a boldog embereket, de 120%-nál nem fog feljebb menni. A kecskegazdaságra meg nem érdemes nyomni olyannak, aki 15 percenként begyűjti! :) -
-
perseus99 #1155 javítok magamon kicsit össze kevertem a sziklát a kővel tehát szikla helyett követ akartam írni
-
perseus99 #1154 nekem mehet bor szikla ékszer ikonok egyelőre majd később lesz még ébenem is -
Kész van:) -
Nekem mehetnek a márvány, fa, mészkő ikonok. -
tűzoltópk #1151 én is szeretnék képeket a nevem mögé. kő vas márvány ében méz és réz legyen benne. köszi -
W B #1150 Posztó képecskét tedd be légy szíves nekem. Már épül az üzem. Átállok klános termelésre. Szóval amire van bónusz, azt nyomatom. -
Nekem csak 2 darab van:( -
W B #1148 Valaki tudna borocskát adni? Van kövem meg festékem. -
Köszönöm mindenkinek a motivációkat és takarítást:) 
4 órára így 8764 jön kétszer,és a polgáraim soha nem voltak még ennyire boldogok:P
Természetesen én is végigjártam a céhtagokat. -
Hogy van most a termékek megromlása? Ha az előállítási idő kétszereséig nem takarítod be akkor buktad? Pl: 15 perces az elkészülte után 15 percel romlik meg, a 4 órás 4 óra után?
És ez mi mindenre érvényes? Csak a gazdasági épületekre (kecskefarm, gyümölcsös) vagy a raktárépületekre is, tehát a nyersanyagok (kő, fa, vas) is megromolhatnak? -
W B #1145 Bár most éppen a bor előnyben van. -
W B #1144 Szüksége van valakinek festékre vagy kőre? Mert szinte bármire elcserélem. -
random001 #1143 Én kaptam 20 medált a vas toronyért. Viszont az nem néztem frissítés után emelkedett-e a pontom. Ha nem akkor jövőhéten megint hozzám vágnak 20-at? Vagy hogy van ez? -
Passz, ellenben PvP tornyok jövőhétig így maradnak azt írták. -
random001 #1141 Azt hogy sikerült összehozni? :D -
-69 lakosság OP :D -
random001 #1139 Nem is a kapott arany a lényeg hanem a termelés duplázás. Bár nem tudom, hogy működik, az is 24 órára szól mint a díszek pucolása? Nekem mindenki csak fényesítget. Termelőre még véletlen se rak senki. :D
Ha valaki mégis szeretne akkor ne a kecske ólamra tegye. 2 kecskét lebombáztam és raktam le a helyére 4 mészárost . :D Arra kérném ha lehet és megszán valaki. Tesztelni szeretném majd hogy működik. Persze csak ha felépül, addig mehet a maradék kecske farmra :P -
W B #1138 Nekem egyértelmű. 25X20=500. 500 arany pedig azért senkinek nem jön rosszul egy 1-2 perces melóért. -
random001 #1137 
Én is. :)
Szerintem nem kéne szabály, hiszen ennek egyértelműnek kéne lenni mindenkinek nem? -
W B #1136 Talán szabályzatba kéne iktatni, hogy mindennap mindenkinek mindenki cuccát biztatni vagy pulirozni kéne. :p Én ma már végig mentem mindenkin. -
Húha jó ez a céh, fényesítitek itt a szerszámaim :D -
random001 #1134 Szívesen.
Viszont akkor itt érdemes lenne igényt benyújtani, kinek mire van szüksége. :D
Nekem a 3 kecskeólam jó lenne ha motiválnátok. :D
Illetve itt jeleznétek mire kell a duplázás helyette :))) -
Bakker!Leállítottam,mert beraktam 4 órára és akkor tényleg megduplázta:(Mindegy,azért köszi.Ha haza jövök viszonzom! -
random001 #1132 Pedig kiírás szerint megduplázza a termelést... Na most akkor hogy is van ez? -
132-őt. -
random001 #1130 Maxi a motivált kecskeól most mennyit ad 15 percenként? F5 most motiváltam :D -
Készen vannak a képek.Ha kell másnak is,megcsinálom de most lépnem kell 1-2 órára. -
random001 #1128 Ékszer, posztó, márvány, kő, és majd arany később. -
nálam: kő, faanyag, posztó, ékszer -
W B #1126 Én kérnék.
Jelenleg van: festék, kő. Nemsokára meg lesz posztó is remélem...
Amúgy lehet céh tagoknak is küldeni segítséget... lehet motiválni és tisztogatni :p -
Nos.Aki igényt tart hasonló termény ikonokra ami a fejlécembe van,annak kiteszem.Ha valaki nincs tisztában melyik kép mit jelent,csak vigye fölé az egeret:) -
jajaja :)
annyi, hogy a hátteret le kéne photoshopolni a képekről, bár végülis így is jó -
Valami ilyesmire gondoltál? -
W B #1122 Mindenkinek meg kéne adnia, hogy miből tud pluszt termelni. Majd megkérni vagy szabályzatot hozni rá, hogy arra feküdjön rá. Szóval Példa:
Nekem most van 6 árucikk gyártóm. De, bónuszom a kőre, festékre és posztóra van éppen. (posztó üzemet még nem építettem) Szóval én lebontanám a fűrész üzemet, a márványost és a borászt, és ezek helyébe építenék még köveset, festékeset és posztóst.
Én szívesen bontok és építek olyat még mire bónuszom van, csak szóljatok.