Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Most megyek, hogy elérjem a vaskorszakot és ottani katonákkal a 2. toronyban is elsõ legyek, csak kéne 18 bor ami kurva sok :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maximus4
Ez kemény volt és nem sokon múlott:)

De megérte,+ kaptam még 2000 nyersanyagot:)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Paruuchnál az utolsó szektor van hátra.3 légiós,2 katona és 2 ostromgép védi.2 lovassal,3 parittyással és 3 lándzsással megyek nekik.Remélem bejön a taktikám:)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Te már le is állhatsz szerintem:) 3 nap alatt nem fognak már behozni:)

SzirmosSzisza
Ja, szörnyûek ezek az emberek <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maximus4
Ez vonatkozik a 4 korra lebontva:

A gyõzelmi kiegészítõ területhez szükséges medálok száma:

1: 10
2: 50
3: 200
4: 500

Az se rossz,hogy egy parittyásnak 5 kocka a hatótávolsága egy ostromgépnek viszont 12:)

Egész pontosan itt olvashattad :)10 medál 1 következõ terület, de gyanítom ha megveszed, a következõ már nem 10 medál lesz hanem több.

Maximus4
Szerintem kapsz egy területfejlesztést,valahol azt olvastam.

5 perc múlva megvan az elsõ légiósom. valahol azt írták dárdás csak max 2-t tud leszedni egy légiósból tehát 5 dárdással felér.

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzõk közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevõket tartalmaz.

j0nNyKa
"látogatás" <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

érmékért mit lehet kapni? egyáltalán ha valaki megnyeri a pvp-t mit kap? eddig jobbára csak építkeztem vagy a gép ellen hadakoztam

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzõk közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevõket tartalmaz.

Maximus4
Eddig azt hittem,hogy csak megnyert csata után lehet fosztogatni,de most látogatás címszó alatt szereztem 2 márványt és 1 festéket,ráadásul az elsõtõl szereztem az egyiket.Gondolom ennek még lesz következménye:D

Maximus4
Kösz a tippet!Katona,lovas és íjász ellen igaz,hogy csak 4 parittyással de sikerült egy kicsit közelebb jutnom Paruuch elfoglalásához:)

Maximus4
Akkor mit mondjak én?Ez egy fanatikus állat,iszonyat brutálisan csinálja,föladom,ezzel nem lehet lépést tartani.Ráadásul nem értem,hogy lehet ennyivel kevesebb csatával jóval több pontja.

Ahogy elnézem esélyem nem sok ez ellen a fanatikus harcos ellen. Ez egyebet se csinál csak harcol?
Szétnéztem a táborába mert ugye ennyi csata után már valaki tudhat valamit. Nos 3 ijjász kiképzõt tart fent + két kõhajítót és egy katapult gyártót. Tehát gyalogság semmi nincs neki.

Agamemnon
Jó, akkor látom, hogy mégis érdemes, és lehet taktikázni :D

Ez nem az én tippem de megfogadom.
Most találtam de ki fogom próbálni!
"Próbáljatok meg parittyásokkal játszani! Kis taktikával minden visznek.
Én 8 parittyással már a korai középkori hadtesteket gyilkolom. "
forrás

SitatiS
<#eljen>
Jó ha sok van belõle<#wink>

Let the good times roll.

Érdekes csata csak parittyásokkal. Taktikai harc és alig van veszteség.Messzirõl levadászni az ellent.

SitatiS

Let the good times roll.

Agamemnon
Jó, akkor ha sokat nem kér, akkor adok neki pénzt :D

Amúgy mennyire érdemes vegyes egységekkel menni? Mert ahogy nézem, az alap könnyû egységnek is jók a tulajdonságai...

Nektek is vacakol a játék? Begyûjtöm a cuccost, és ne adja, hogy újra indítsam csak frissítés után.

A bohócos mintha a 25 gyémántot adná... de nem tuti :D

j0nNyKa
én már végeztem, és 0 gyémánt :|

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Maximus4
Én az egyiknél kaptam 25 gyémántot,de van aki meg nem.Szóval elég lutri.

Agamemnon
Jaja.

Maximus4
Az az amikor kér 111,222 stb. aranyat?

Agamemnon
Az udvari bolondos küldetéseket érdemes végigcsinálni? A végén ad valami nagy ajándékot, vagy csak elviszi a pénzt és a nyersanyagot? (Bocs, ha már volt róla szó...)

Maximus4
Végülis igazad van.Most bontottam a vadászházat és a gyümölcsöst és leraktam a festõtelepet ha már az van nekem bónuszként az egyik provinciámon:)

Gyûjtöm késõbbre. Ha jól értettem ha már a fõ épületben van, akkor már nem tudják elvinni.

Maximus4
De miért termelsz ennyi alapanyagot egyszerre?Nekem van 2 borom és 8 fám és csókolom:)

toysoldier
a kovácshoz még kell 3 pont, azt mindjárt megveszem utána meg bontom a fazekasokat

na már meg is vettem közben :D

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Bontani fogom a gyümölcsöst, és akkor kõ, fa és márvány termelésbe bele húzok. Az enni fogja a nyersit rendesen. Viszont ha jól számoltam a gyümölcsös bontása után még két házat tudok építeni. A terület gyarapodásokat pedig majd az új épületekre fordíthatom majd.

Maximus4
Neked is csak azt tudom mondani amit W B-nek.Mindenkinek saját magának kell eldönteni éppen mi a fontos a számára.Talán csak annyi,hogy próbáld minél elõbb elérni a kovácsmûhelyt és akkor egy kis területet tudsz nyerni.Meg a két fazekasház fölösleges,miután megcsináltad a hozzá tartozó feladatot.

Maximus4
Minden attól függ mire hajtasz.ha csak gyûjtögetni akarsz egy darabig,akkor ez a felállás tökéletes.Viszont így nem nagyon tudsz fejlõdni.Elõbb-utóbb úgy is bontanod kell.Én a mai napomat csak arany és nyersanyag gyûjtésre szántam,harcolni meg nem is harcoltam.Feladtam az elsõséget a PVP toronyban,nem lehet lépést tartani az elsõvel.
Azon gondolkoztam,hogy az összes szomszédomat megsegítem,nem a pénz miatt,hanem lehet,hogy nem árt kiépíteni jó kapcsolatokat.

ilyen sem volt még kontinensemen elsõ vagyok :D

toysoldier
enyémet is nézd meg lécci :D

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Mit javasolsz helyette akkor? (Nekem szokásom nagy iparra berendezkedni XD, meg úgy számolok, hogy a jövõben végre hajtandó terület gyarapításnál inkább másra törekszem, alap infrastruktúra legyen meg elõbb hozzá)

bocsánat láma voltam. Beléptem. Köszönöm a bizalmat!

Maximus4
Nagyon sok a kovácsmûhelyed és a faházad,ennyi szerintem fölösleges.

Globális fülnél van a pajzs ikon.

Maximus4
Mivel még be sem léptél:)

nem látom a menüben a céhemet. ti látjátok egymást?

Aki már tapasztaltabb az meglesné a városomat? Hátha tudna valami tanácsot adni. (Jelenleg készülök a gyümölcsöst eladni és kövest építeni helyette, plusz lakóházakat a maradék helyre)

SitatiS
Kawati78:)

Let the good times roll.

Maximus4
Persze,és milyen névre?

SitatiS
Üdvözlet,ma vágtam bele,és nagy meglepetésemre rátaláltam az SG-s céhre,kaphatnék egy meghívót?:)

Let the good times roll.

SzirmosSzisza
Nem, annyit termel, ha azt legyártod :D

Maximus4
Ezt aztán pont kiszámoltam:)

Maximus4
Hogy micsoda?

Sceleton
Én azt hittem, hogy annyit kell fizetni egy darabért. :)

Est Sularus oth Mithas!