Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Flash nem nagyon megy rajta ja

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Agamemnon
Androidos telón másnak sem megy?

SzirmosSzisza
Nekem még 4 óra, illetve 11 nap :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maximus4
Új PVP kör indult,célom a 2. hely😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Agamemnon
Már vártam Jonny 😄

j0nNyKa
off: több embernél is láttam, hogy "egyenlõre"
sráááácok.. könyörgöm.. tessék kattintani, és tanulni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darki81
nálatok is vashiány van?
az egész klán szenved miatta, senkinek sincs 😄
már 2-t leraktam csak rohadt lassan jön mert nincs a térképen, helyette rezet meg aranyat adott a terület, azokból meg még nem kell annyi..
kár hogy így le van korlátozva a piacozás

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Maximus4
<#nevetes1><#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Én szintemen én egyenlõre 4 lándzsás, 4 parittyás felállással megyek. Lándzsások feláldozhatóak, révén gyors a képzési idejük.

SzirmosSzisza
Na majd este lefotózom, hogy kell, most gyógyulnak a katonák.

Maximus4
Ez mind szép és jó,de ahogy már írtam,lép egyet az ostromgép,máris lövi az embereimet😊
Nem baj,valamit kitalálok,hiszen errõl szól a játék😊

SzirmosSzisza
Elején én max annyit mozgok, hogy a parittyások minimálisan fedve legyenek, utána szobrozok és várom, hogy õ támadjon.

Én szoktam mozdulni az elsõben, szétdobálom õket két oldalra persze hátul maradva. A késõbbiekben pedig mindig hátrálok annyit hogy ha lehet 5 kockára legyek tõlük. Meg persze sérülteket mindig hátra dugom. 😊

darki81
én is próbálgattam hogy lehetne megúszni, de sehogy 😄
fokozatosan kell haladni, és sorba leölni õket és kész..
vagy lovasokkal talán...
vagy hajítókkal 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Maximus4
Én általában úgy szoktam,hogy kezdésnél nem mozdulok,a 2. körben indulok csak el.De ahogy lép egyet az ostromgép,máris lövi az embereimet.Megpróbálok a 2 szélen surranó pályán közelebb kerülni hozzájuk,de akkor meg már ott vannak a katonák😛

darki81
miért? így ennek aztán sok értelme van...
ki az a hülye aki kifizet 1 egyszeri gombnyomásért 10 gyémántot? 😄
az meg hogy nézne ki a nap végére ha valaki 5 percenként kattint? 😄 (ha ott ül egész nap akkor 1200 gyémánt 😄 5000 forint/ nap XD
szerintem nem létezik olyan ember aki ezért fizet

A sérülteket hátra szoktad küldeni? Vagy kamikaze 😄

Maximus4
8 parittyással😊

BuriP
Egyszeri kifezetéssel mi lenne nekik az üzlet betakarításkor? A gyémánteladásból tartják fent a játékot Vagy ha mégis egyszer kellene fizetni ért akkor szerinted mennyibe kerülne mikor egyetlen épületért, vagy fejlesztés azonnali befejezéséért több százat kérnek el. 100000? hiszen örökre lemondanának a további bevételrõl, így pedig ha valaki komolyan játszik újra és újra befizeti a kis gyémántját és vesz megint.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Jaaaj. 😞 Mivel próbálkozol ellenük?

Maximus4
Én is itt tartok,szó nélkül ledarál a 3 ostromgép😄

darki81
Beírtam nekik a Javaslatok, ötletek topikba:

Hello!
Nekem több ötletem is lenne a játékkal kapcsolatban:

Paic:
Sokkal jobb lenne ez a játék, ha nem csak a szomszédainkra terjedne ki a piac, hanem az egész világra! Továbbá lehetne egy privát piac fül is, amit csak 1 bizonyos játékos fogadhatna el, hogy ne vigye el más.
Vagy az is jó lenne ha csak úgy lehetne küldözgetni akárkinek akármit!

Harc:
Szerintem(szerintünk) sokkal jobb lenne úgy a játék, ha csak a bajnokságokra vihetnéd a 8 legjobb embered, de a csatákra fosztogatásokra akármennyit lehetne vinni, és akármennyivel lehetne védeni! Ezt úgy kell elképzelni mint a Heroes címû játék sorozatban! (nézzetek utána ha gondoljátok, úgy elég durván jó lenne a játék)! Csak ezzel az a baj hogy ez már nagyon megváltoztatná az egészet, szóval valószínûleg ez nem kivitelezhetõ!

Elrendezés:
Ha át szeretném rendezni a városomat, akkor az elrendezés idejéig a saját területemen kívülre tudnám ideiglenesen rakni, tehát nem kellene tilitolizni csak félrehúzni pár épületet, és utána betenni az új helyére! (persze ha félreteszem addig nem mûködne)

Céh:
Céhekkel lehetne konföderációt kötni! (bár nem tudom hogy annak lenne e értelme)
Céhek kihívhatnának más céheket párbajra!
Lehetne területet foglalni a céhnek! (vagy a klánban szétosztható anyagok lennének, vagy fejenként begyûjthetnének a tagok anyagokat.)

Begyûjtés:
Egyszeri kifizetéssel örökre maradjon meg az a funkció, hogy egy gombnyomással betakarítsuk az anyagot.

Védelem:
Vannak ezek az utak, na oda az utolsó lehetne egy kõfal, ami a védõ egységeknek plusz1-2 életpontot hozzáadna. (a kõfalat a területen kífülre lehetne tenni, és alacsony lenne hogy ne zavarjon!)

Na akkor egyenlõre most csak ennyi jutott az eszembe, remélem adtam jó ötleteket! 😊
üdv. darki

link

BuriP
Azért emelhettek volna a közösségi ház napi bevételén hogy a vaskori többet adjon mint a bronzkori nem csak 500-at.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Azon agyaltam mivel a pvp rendszer pontjait átszámolják, így még akinek van lehetõsége próbáljon meg medált szerezni a + területért. Lehet a késõbbiekben a terület foglalás pontjai nem fognak beleszámolódni, ( ez adja a sok pontot ) a szomszédok meg elég gyéren adják.

toysoldier
nem csak simán megérdemlem 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Csókos😄

toysoldier
tegnap sikerült átlépnem a vaskorszakba meg elfoglalni hymir-t
most meg két küldetés egymás után adott 25 gyémántot a következõ meg 20 ékszert 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

SzirmosSzisza
Azért van, mert valamelyik boldogság épületed nem csatlakozik

Tippelni mis is tudtunk. 😄 Az gáz ha egy admin vagy moderátor nem válaszol erre a kérdésre...

#742 F5

BoneDragon
Ez de szar... Városházát arrébb raktam erre adott -500 boldogságot, ehhee...

darki81
itt megkérdeztem, eddig 1 tipp jött hogy egyszeri 😊

Maximus4
Aztán pedig számolj be róla😛

Javaslom kérdezd meg hivatalos fórumon. Mert amúgy tényleg jó lenne tudni.

darki81
érdekes árak vannak mert ez meg egy egyszeri alkalom, legalább is én úgy értelmezem és 700 gyémánt? 😄
ha örökre szólna még talán, de még úgy is durva...

Maximus4
Szerintem ahhoz túl olcsó a 10 gyémánt.

darki81
hát szerintem is, bár lehet még utána járok valahol, mert hát elég jó lenne ha csak 1-et kellene kattintani mert ahogy a kép is mutatja van sok ház meg mindenféle kattintanivaló cucc<#zavart2>

Maximus4
Ne vegyél rá mérget,de szerintem ez egyszeri alkalomra vonatkozik.

darki81
lenne egy fontos kérdés:
EZÉRT ha kifizetem a 10 gyémántot az örökre megmarad ez az 1 kattintásos dolog, vagy csak egyszeri? Félek hogy egyszeri, mert a másik ikonnál 700 gyémánt az aktuális termelés megduplázása, és az valami brutáldrága megfizethetetlen ...

Maximus4
Na.Vettem a piacon 2 márványt 4 festékért😊

#732: akkor tényleg emiatt tûnt el😊

darki81
én eladtam még a játék elején a lándzsásházat, és eltûntek a katonák 😊

Hát mérget ne vegyél arra amit írtam mert nem tapasztalatból mondtam, egy játékban meg sokszor nem a logika dominál. 😄 Majd jön valaki okosabb és megmondja a tutit 😊

Maximus4
Köszönöm.Ma is tanultam valamit,akkor nem írok nekik <#worship>

Nem lehet hanem tuti. Mert hol kellene lenniük, ha nem az istállóban? Csak amikor támadsz akkor vezeted ki õket. Így a logikus.

Maximus4
Akkor lehet,hogy soha nem figyeltem meg és nem voltam gépközelben pont a támadás idején.

Még egy hülye kérdés a lovakkal kapcsolatban.Az nem lehet,hogy azért tûntek el a lovasaim,mert lebontottam az egyetlen istállóm?

Elméletben sérülni sérülnek, csak nem halnak meg.

Maximus4
Nos.Az eseménynapló megjavult és megtámadtak,nyertem.De eddig nem úgy volt,hogy nem sérülnek a katonáim?És mi van akkor ha veszítek,lehet,hogy el is tûnnek?Hozzáteszem a lovak eltûnésének ehhez semmi köze,mert azóta beraktam már egységeket védekezni és azok sérültek.
Tényleg írni fogok neki,mert ez egy kicsit furcsa.

Esemény napló egy oldal frissítés után mindig felugrik.

SzirmosSzisza
Igen írj!

Maximus4
Na jó.Most már tényleg kezd elegem lenni.Nem elég,hogy eltûnt 4 lovasom,de most vettem észre,hogy a védõim életereje lement a béka segge alá,pedig órák óta nem harcoltam.Az eseménynaplót pedig nem tudom megnyitni,tehát még az sem lehet,hogy megtámadtak.WTF?Írja a supportre?

Maximus4
Köszi <#worship>