Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
<#taps><#banplz>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Martinez01
Kiderül itt, hogy ki az igazi alkoholista <#pias> <#nevetes1> ...

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Maximus4
Te aztán nem vagy semmi a 6 kocsmáddal😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
<#worship>

SzirmosSzisza
Akkor oszd el kettõvel és megkapod 😉

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
tegnap kimatekoztam

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Maximus4
De engem nem az óránkénti érdekel😊

SzirmosSzisza
Oda van írva mindegyik termelõhöz, hogy mennyit az óránként 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maximus4
Akinek van már mészáros letéve,azoktól kérdezném,megéri lecserélni a kecskegazdaságot?Az is ad 5,15 stb. percenként nyersanyagot?

Maximus4
Nekem is ez van.Szerintem lemondhatunk róla.Amúgy az aktiválós levélbe van egy link és abba van egy kódsor,de hiába másoltam be,ugyanúgy inaktív a gomb😞

Sziasztok!

Aktiváltam a fiókom, de nem kaptam meg a 30 gyémántot. Nem volt az aktivációs levélbe semmi aktivációs kód. Újra nem tudom ki kérni mert szürke a gomb
Mit tudok tenni? Annyit írt csak köszönjük hogy aktiváltad a fiókod

Üdv
Maximus4
Elértem a 100 ezret😊

darki81
én sem olvastam utána, tapasztaltam 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Igazad van. 😊 Csak nem vágtam a menetét, és lusta voltam utána olvasni, gondoltam biztos van itt valaki aki megmondja a tutit. <#eljen>

darki81
sajnos a termelés duplázása az csak az akkori termelést duplázza meg és vége, ezért szerintem csak annak éri meg aki 8 órást nyom, de én inkább azt javasolnám hogy a termálfürdõ kocsma ilyesmire tegye, mert az megduplázza a boldog embereket, de 120%-nál nem fog feljebb menni. A kecskegazdaságra meg nem érdemes nyomni olyannak, aki 15 percenként begyûjti! 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Maximus4
<#eljen>

javítok magamon kicsit össze kevertem a sziklát a kõvel tehát szikla helyett követ akartam írni <#falbav>

nekem mehet bor szikla ékszer ikonok egyelõre majd késõbb lesz még ébenem is

Maximus4
Kész van😊

BuriP
Nekem mehetnek a márvány, fa, mészkõ ikonok.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

én is szeretnék képeket a nevem mögé. kõ vas márvány ében méz és réz legyen benne. köszi

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.

Posztó képecskét tedd be légy szíves nekem. Már épül az üzem. Átállok klános termelésre. Szóval amire van bónusz, azt nyomatom.

Maximus4
Nekem csak 2 darab van😞

Valaki tudna borocskát adni? Van kövem meg festékem.

Maximus4
Köszönöm mindenkinek a motivációkat és takarítást😊 <#worship>
4 órára így 8764 jön kétszer,és a polgáraim soha nem voltak még ennyire boldogok😛
Természetesen én is végigjártam a céhtagokat.

BuriP
Hogy van most a termékek megromlása? Ha az elõállítási idõ kétszereséig nem takarítod be akkor buktad? Pl: 15 perces az elkészülte után 15 percel romlik meg, a 4 órás 4 óra után?
És ez mi mindenre érvényes? Csak a gazdasági épületekre (kecskefarm, gyümölcsös) vagy a raktárépületekre is, tehát a nyersanyagok (kõ, fa, vas) is megromolhatnak?

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Bár most éppen a bor elõnyben van.

Szüksége van valakinek festékre vagy kõre? Mert szinte bármire elcserélem.

Én kaptam 20 medált a vas toronyért. Viszont az nem néztem frissítés után emelkedett-e a pontom. Ha nem akkor jövõhéten megint hozzám vágnak 20-at? Vagy hogy van ez?

SzirmosSzisza
Passz, ellenben PvP tornyok jövõhétig így maradnak azt írták.

Azt hogy sikerült összehozni? 😄

SzirmosSzisza
-69 lakosság OP 😄

Nem is a kapott arany a lényeg hanem a termelés duplázás. Bár nem tudom, hogy mûködik, az is 24 órára szól mint a díszek pucolása? Nekem mindenki csak fényesítget. Termelõre még véletlen se rak senki. 😄

Ha valaki mégis szeretne akkor ne a kecske ólamra tegye. 2 kecskét lebombáztam és raktam le a helyére 4 mészárost . 😄 Arra kérném ha lehet és megszán valaki. Tesztelni szeretném majd hogy mûködik. Persze csak ha felépül, addig mehet a maradék kecske farmra 😛

Nekem egyértelmû. 25X20=500. 500 arany pedig azért senkinek nem jön rosszul egy 1-2 perces melóért.

<#taps>

Én is. 😊
Szerintem nem kéne szabály, hiszen ennek egyértelmûnek kéne lenni mindenkinek nem?

Talán szabályzatba kéne iktatni, hogy mindennap mindenkinek mindenki cuccát biztatni vagy pulirozni kéne. :p Én ma már végig mentem mindenkin.

SzirmosSzisza
Húha jó ez a céh, fényesítitek itt a szerszámaim 😄

Szívesen.

Viszont akkor itt érdemes lenne igényt benyújtani, kinek mire van szüksége. 😄
Nekem a 3 kecskeólam jó lenne ha motiválnátok. 😄
Illetve itt jeleznétek mire kell a duplázás helyette 😊))

Maximus4
Bakker!Leállítottam,mert beraktam 4 órára és akkor tényleg megduplázta😞Mindegy,azért köszi.Ha haza jövök viszonzom!

Pedig kiírás szerint megduplázza a termelést... Na most akkor hogy is van ez?

Maximus4
132-õt.

Maxi a motivált kecskeól most mennyit ad 15 percenként? F5 most motiváltam 😄

Maximus4
Készen vannak a képek.Ha kell másnak is,megcsinálom de most lépnem kell 1-2 órára.

Ékszer, posztó, márvány, kõ, és majd arany késõbb.

j0nNyKa
nálam: kõ, faanyag, posztó, ékszer

Én kérnék.
Jelenleg van: festék, kõ. Nemsokára meg lesz posztó is remélem...

Amúgy lehet céh tagoknak is küldeni segítséget... lehet motiválni és tisztogatni :p

Maximus4
Nos.Aki igényt tart hasonló termény ikonokra ami a fejlécembe van,annak kiteszem.Ha valaki nincs tisztában melyik kép mit jelent,csak vigye fölé az egeret😊

j0nNyKa
jajaja 😊
annyi, hogy a hátteret le kéne photoshopolni a képekrõl, bár végülis így is jó

Maximus4
Valami ilyesmire gondoltál?

Mindenkinek meg kéne adnia, hogy mibõl tud pluszt termelni. Majd megkérni vagy szabályzatot hozni rá, hogy arra feküdjön rá. Szóval Példa:
Nekem most van 6 árucikk gyártóm. De, bónuszom a kõre, festékre és posztóra van éppen. (posztó üzemet még nem építettem) Szóval én lebontanám a fûrész üzemet, a márványost és a borászt, és ezek helyébe építenék még köveset, festékeset és posztóst.

Én szívesen bontok és építek olyat még mire bónuszom van, csak szóljatok.