Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BuriP
szerintem lesz ideje összegyûlni a pénznek mert ahogy haladunk a korokban annál több forge-pont kell majd a fejlesztésekhez, az meg idõ amíg összejön.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

j0nNyKa
kiszamoltam mar, nem leszek elorebb (egyebkent 3 meszarosnak lesz ugy hely), de 12000 aranyam... hat pf, nemtom mikor lesz 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Elszámoltam 10-el kevesebbet ad vissza, de 10 népesség csak megoldható tán 😄

Kecske gazdaságot ha eladod pont 2 mészárosra való népességet kapsz vissza 😊

Ne vedd ám okoskodásnak, csak segíteni akartam, nem beleszólni hogy mit és hogy csinálsz 😊

j0nNyKa
nem tudom, mi szamit surunek, de persze, elkepzelheto

j0nNyKa
nincs nepessegem, es nincs penzem meszarosra 😄

Én a helyedbe a kecskegazdaságot bontanám és inkább még 2-3 mészárost tennék le.
Ha van bõven népességed, és idõd is akkor a házakból is cserélnék le cseréptetõsre. Az jól adja az aranyat.

Maximus4
Azért mondtam,hogy kíváncsi leszek rá,hogy alakulunk😊

#1313: az nem lehet,hogy sûrûn pakolgatsz,vásárolgatsz?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

j0nNyKa
en egyebkent allando arany / alapanyag gondban vagyok, vicc 😄
elerheto legjobb hazaim, meg alapanyag termeloim vannak, de csak nem eleg sose

Jó nyilván, de ahogyan haladsz elõre ha megnézed a házak is többet adnak és az alapanyagok is. Szóval kár izgulni 😊

Maximus4
De ezt is meg kell venni valamibõl😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Ott már nyilván ilyenekkel nyomulunk majd.

Maximus4
Én jól el vagyok,nem sietek sehová,kicsit sajnálom is,hogy nemsokára belépek a következõ korba😄

BuriP
bárcsak már ilyen problémáink lennének!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

SitatiS
<#wilting><#schmoll2>

Let the good times roll.

Maximus4
Azért kíváncsi leszek,mire elérünk az utolsó korba,hogy fogunk állni nyersanyagokkal,mert most még pldául ez elég horrornak tûnik.

SitatiS
<#nevetes1>

Let the good times roll.

darki81
az íjpuskásukra rámászott az a barbár vadbarom XD

(kiírta a hibát, és a restart után a hullák is ott maradtak 😄)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Maximus4
Nekem 25 kellene a terjeszkedéshez.Irreálisan sok még csak a másodikhoz 50-et kérni.

SitatiS
Nekem sem jött be a dolog,hát evvan..<#confused>

Let the good times roll.

BuriP
van nekem is: <#nezze>

Csak nemtudom a maradék 10-et hogy szedem össze ha nem müködik a pvp.

Amúgy meg 30 gyémánt most õszintén mire elég... egy nagy bocifing valljuk be. Teljesen mindegy van vagy nincs.

Nekem nem. Suport is azt írta ez van sajna,( nem így írták konkrétan de ez a lényeg ) de továbbították a dolgot hátha...

Maximus4
Ez de nyomorék volt!A 3. körig nem lõtt az ostromgép😛

Persze nem számolta bele😞

SitatiS
Reménykedem😊

Most találtam fórumon:

"FIGYELEM !
A Régi játékosoknak is elérhetõ a 30 gyémánt !!!Ott van hogy aktiváló levél újraküldése, újraküldeted, beírod a kapott kódot és megkapod a 30 gyémántot.. nekem bevállt !"

Let the good times roll.

Nekem is van olyanom <#awink>

Még mindig nem számolja. És szerintem már a holnapi szomszéd rendezésig nem is fogja hiába erõlködünk rajta 😄

Maximus4
<#worship>
Akkor megnézem most már számolja-e.

SitatiS
"minden PvP harc befejezõdik vasárnap délután 2-kor és vasárnap este 8-kor indul újra"

Let the good times roll.

Maximus4
<#nevetes1>

Figyu én két napig mindenkire toltam. Most már csak arra aki nekem is rak csillagot. Pedig ennek a minimumnak kellene céhen belül lennie. Na mindegy.

darki81
nálam ma volt 5000 feletti boldogság is amikor csillagosak voltak a fürdõk 😊
nyomjatok egymásra ti is, 120%-al jobban dõl a cucc 😊

A pvp tornyok holnap ugyan startolnak? Csak 10 érmem hiányzik a kövi terület fejlesztéshez, és akkor még megtartanám a 2 parittyás laktanyám....

Köszönöm. 😊

Na mostantól fürdõt a népnek. A kocsma lejárt lemez 😄

darki81
a lovas íjász egy nagy shit..
keveset sebez és 1 kockával rövidebb a lõ táv !

6-7 íjászt és 1-2 nehézlovast ajánlok!

Igen én is kinéztem már az íjpuskást, csak cseppet az még nekem messze van. Viszont a korai középkorban nem tudom mi lenne a célra vezetõ az íjászok helyett. Szerintem semmi, mert gondolatom szerint a lovas íjász a nyomába sem érhet. Vagy igen? Tapasztalat?

darki81
a következõ korban nálam szerintem az íjpuskás lesz a nyerõ!
elég szívós és kb 1 hp-t hagy az íjászaimon.

na de ez a nagy íjas íjász ami az utána lévõ korban lesz, ez gondolom elég messzire fogja röpíteni a torpedót, ez lesz majd a következõ favorit 😄

Még szerintem a lovasok amik egész tûrhetõk, de ezek a gyalogos egységek elég bénák, legalább ha messzebbre tudnának menni egy kicsit, talán akkor velük is foglalkoznék, ki tudja 😊

Maximus4
<#eljen>

Van most értelme harcolni,mert a toronyba semmi nem változik?

SitatiS
Nagyon köszönöm😊

Let the good times roll.

darki81
nagy felfedezõ vagyok.. 😄

egyre modernebbek ezek a tornyok, a következõ már egy rakétasiló lesz 😄

SitatiS
Fa,márvány,bor,festék,kõ😊

Let the good times roll.

Maximus4
És mik azok?

BuriP
5 ékszerem van csak most de azt betolom akkor piacra 5 festékért.

SzirmosSzisza
16 ékszer 16 festék ? 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SitatiS
Kérhetném én is a termelt javak kijelzését a nevem mellett?😊

Let the good times roll.

BuriP
2 festékre lenne szükségem helyette adhatok: fát, márványt, mészkövet, ékszert.

Tényleg nagyon jók ezek az íjászok.
Illetve Maximuskát megkérhetem, hogy a nevem mellé tegye ki a mészkõ képecskéjét is?

na végre megy megint a városom. Egy óra kihagyás volt valami belsõ baj lehetett.

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.

Maximus4
Miért búcsúzhatnál el?

fél órája nem enged be, azt hiszem elbúcsúthatok a városomtól.

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.

BuriP
Nekem a harccal volt bajom 4x álltam neki egy csatának mert mindig ledobott a szerver.