Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Kiraktam.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

gabo91
Nagyon jó lenne.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Maximus4
60 márvány 62 posztóért?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

gabo91
Bocsi 😊 Nem volt szándékos.

Nekem posztóra lenne nagyon szükségem 62 darab kellene. Hát elég szegények a készleteim mondom mit tudok adni.
60 márvány
15 festék
20 vas
10 ében
5 alabástrom
ezekbõl lehet válogatni
illetve (estére lesz még ezekbõl +10)

Néhány darabnak is nagyon örülnék.
Megakadtam a kutatásban...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

BuriP
20-at kiraktam ébenért

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

LoSA
Srácok, mészkõ nagyon kellene. Valaki légyszi! 😊 Ébent és kõ-t tudnék érte adni! 48 mészkõ kellene... Köszi

BuriP
A magtárnak iszonyú a hozama (730/óra) viszont nagy helyet foglal (4X5). A kora középkori csizmadia hozama jó (210/órás), míg a virágzó kori alkimistá-é csak (180/óra). Viszont két csizmadia helyére három alkimistát tudsz lerakni(3X3 <=> 3X2), úgyhogy rajtad áll melyiket választod. Nézd meg mennyi helyed és embered van, mit tudsz elhelyezni, és hogy anyagilag melyiket tudod megengedni magadnak.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Virágzó középkorban milyen termelõi épületet éri meg legjobban?

j0nNyKa
kérlek a bannerban lévõ linkeket bogarászd át, sokkal sokkal sokkal kevesebb baj lesz úgy veled 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

DarkHorSe
Hogyan kell egy epuletet a rakarba tenni?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
Megvan, beleptem koszi

DarkHorSe
Hol tudok belepni? Nem latom a meghivot sehol

Maximus4
Meghívó ment!

DarkHorSe
Koszi, mangotrip

BuriP
Persze, írd meg milyen néven vagy és Maximus4 ha felnéz küld meghívót.

DarkHorSe
Lehet jelentkezni a cehbe?

LoSA
Még mindig mészkõ kellene... Valaki? Ébent tudnék érte adni!

BuriP
ha azt akartad kérdezni hogy a SG Empire céh melyik szerveren van akkor a Arvahall-on. A Brisgard egy új pár hete megnyílt szerver.
Ha belépnél írd meg ide a játékbeli neved és Maxi küld meghívót.

DarkHorSe
Oke, koszi szepen, csak erre lettem volna kivancsi. Az sgs guild melyik szerberek van?

BuriP
Óránként kapsz egyet, türelmesnek kell lenned. Addig építs és gyûjts: aranyból, és alapanyagból sosem lehet elég nálad.

DarkHorSe
Hello, nemreg kezdtem a jatekot, hogyan tudok szeretni fejlesztesi pontokat?? Azt latom hogy goldal is lehet venni, meg gyemantal, maskeppen hogy szerezhetok?

Maximus4
<#eljen>

N o N a m e
Légyszi aki tudja, pucolja ki pár emlékmûvemet, mert a polgáraim dühösek lettek és nincs elég helyem, hogy újakat, vagy Megalitkört építsek. Természetesen cserébe én is takarítok. 😊
BuriP
Puskások, muskétások, könnyûlovasság, jobb ágyú... még 4-5 kor és jönnek a jedi-k fénykarddal, AT-AT-k, és a központi kastély helyén egy ûrállomás vagy a halálcsillag lebeg. Persze elõtte még jönnek a géppuskások, Rpg-sek, tankok, kattyúsák, a városokba felhõkarcolókat fogok építeni, és mikor reggel szól a vekker felébredek. XD

darki81
igen az lehet.
kíváncsi leszek milyen katonák lesznek majd

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

BuriP
Az gondolom majd a gyarmati korral együtt nyílik meg, gyarmati kori katonákkal újfajta lelõhelyekkel.

Mészkövem és téglám majd holnap lesz, most igencsak kifogytam belõlük.

LoSA
Mészkõ kellene nekem 48 db, ébent tudnék érte adni. Érdekel valakit?

toysoldier
kint van

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

darki81
wtf http://keptarhely.eu/images/2012/08/11/v00/20120811v00av6fot.jpeg

darki81

darki81
ilyenkor mi van?
a patchet tesznek majd oda új dolgokat? 😊

SzirmosSzisza
Persze.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

toysoldier
rézért mehet?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

SzirmosSzisza
No még 20 gránit, meglesz srácok!😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
Oké!

toysoldier
40 gránit 20 arany, 20 alabástrom?

BoneDragon
40 gránit és 51 mészkõre lenne szükségem. Aranyat, alabástromot, posztót, vasat tudok cserébe adni.

j0nNyKa
uh, látom gyártasz téglát, szuper
nekem 26 darab kellene majd, tõlem kell valami?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

BuriP
Kint van.

Maximus4
Tedd ki és már viszem is,köszi😊

BuriP
Téglát albástromért?

Maximus4
Nekem kellene 60 bor és 20 tégla😊

BuriP
Raktam ki újra. XD
Hagyjátok meg Caat-nek!

Maximus4
Pedig nem is neked rakta ki😄

gabo91
Nem szóltam, meg van.

Pedig mit össze nem kerestem erre itt van felül...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Vittem!

Ez nagyon nagyon kellett nekem...
Ha lesz még eladó mészköved, szólj mert nagy igényem van rá.

Egy kérdés:

Egyszer láttam olyan térképet amin be volt jelölve a szektorok, hogy melyikben van torony melyikbe helybõvítés nyersanyag termelõ hely stb. Azóta sem találom.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

N o N a m e
úúú, lehet ha meglesz az elsõ PVP gyõzelmem? 😄
BuriP
30 mészkövet kiraktam festékért.

SzirmosSzisza
Kéne 4 kötél,40 gránit,30 mészkõ. Adni tudok festék,kõ,posztó,arany,réz,ében.

Butterbean47
A termelést bármikor visszavonhatod.

Death only needs to knock once.