Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Ezt a szerver dolgot, szomszédságnak kell érteni?

Maximus4
Mennyi kell és mid van cserébe?

BoneDragon: csak akkor tudjuk kifosztani,ha egy szerveren vagyunk.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

BoneDragon
Drazs nevü emberkét légyszives fosszátok ki párszor. Kicsit idegesít már, hogy naponta megtámad egy szánalmas sereggel és mindig elveri a gépet... Pedig semmi esélye nem lenne papíron :/

LoSA
Méz van valakinek? 😊 Kéne!!!

Maximus4
Pontosan.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

DarkHorSe
Jaaa, ertem szoval akkor tamadgatok ossze vissza, mind1 kicsodat. Azert kapok pontot es hetvegen vasarnap van a dijazas es a top5 kap medalt a tobbi meg semmit. Igy van ?

Swedish people are albino monkeys

Maximus4
Attól függ,hogy állsz a toronyban.Vasárnapig még sok idõ van hátra.

DarkHorSe
Ertem, nekem most kell meg 5 darab pvp medal hogy szerezhessek ujabb teruleteket. Ahhoz eleg a szomszedot tamadni?

Maximus4
Azért az nem ilyen egyszerû,a pontok elosztódnak.Próbáld ki.Támadd meg a szomszédaid közül a legutolsót és kb. 200 körüli pontot kapsz csak.De akkor legalább megnézheted,hogy bekerülsz-e a toronyba.Mindíg attól függ a pontok értéke ha szomszéd ellen harcolsz,hogy milyen a védelme és te vesztesz-e egységet.A legtöbbet a terület elfoglalásokért kapsz,2-3-4 ezret is akár,ez a koroktól is függ.

DarkHorSe
Na kezdem erteni, koszi a segitseget. Mi a legerosebb kombinacio a bronzkorszakba pvpzni?

DarkHorSe
marmint bronze korszakos egysegeknel

DarkHorSe
Aha, szoval ha vasarnap estig maradok a vaskorszakos egysegeknek, es baszogatom ejjel nappal a szomszedaim akkor lehetek en a bajnok? Nalam tok ures a pvp tabla

Maximus4
Akár a szomszédok menü alatt,akár a tornyon belül támadsz valakit,az mind beleszámít a PVP toronyba,ahogy az is,ha a térképen csatázol újabb területekért.Egyre figyelj,hogy vasárnap este,miután lejárt az aktuális kör a tornyokban,hétfõig ne támadj,mert nem számolja addig a pontokat.

DarkHorSe
De hol kell ezeket a csatakat vivni, nem ertem. Ha jatekosok falvait tamadom be az jo? Vagy azon a minimapon kell kiirtani a seregeket? Vagy ennel a toronynal kell pvpzni?

Maximus4
Különbözõ korokhoz különbözõ tornyok tartoznak.Csak abba kerülsz be,amelyik kor harcosaival csatázol.Ha vegyes a csapatod,akkor mindíg a nagyobb korúba tesz be.

j0nNyKa
kb. 2-3 perc végigolvasni 7 darab fórum hozzászólást, legyél már rá képes.
amiket kérdezel, a készítõk már leírták érthetõ, rendezett formában, maxi pedig bepakolta bannerba, ennél többet nehéz segíteni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

BuriP
HA megkaptad érte a medált akkor mit zavar mit írnak ki? De ha lacee-t meg akarod elõzni akkor kezd el farmolni a kicsiket a szomszédaid közül õ is azt csinálja ahol nincs védõ sereg ott kivégzed a 2 dárdást 240 pontért, naponta körbegyilkolsz, és kész.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

N o N a m e
Amúgy ezt az új gyorsított harc-ot úgy képzelem mint amikor futnak a vámpírok a filmekben. Egyik pillanatban még itt van a harcos, a másikban már fél pályával tovább de közben látszik az "árnyéka", hogy milyen útvonalon haladt. 😄
N o N a m e
Egy ilyen piti köcsöggel kell versenyezzek a 10 medálért?! Beszarás! Amúgy én voltam az elõzõ bajnok, meg is kaptam a 10 medált, el is költöttem; miért nem engem ír ki bajnoknak?
DarkHorSe
Az összeset? 😄 Jolvan, bocsi mar hogy kerdezni mertem a jatekkal kapcsolatban. Ne farasszuk egymast

BuriP
Tudom, a szándék a lényeg. DE!
Van 6 darab nyilvános fürdõm, elég nagy helyet foglalnak el,nem lehet nem észrevenni, és akkor valamelyik elvetemül mit takarít ki? egy zászlórudat!!!
Persze köszönöm azt is, nem akarok hálátlannak tûnni, de azért milyen már ez így! <#zavart2>

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

j0nNyKa
mégegyszer kérlek: a bannerban lévõ linkeket olvasd végig légyszives.

DarkHorSe
Hogyan tudok pvpzni? Ott van az a torony, meg hogy Meg nincs bajnok es veget er 08.19en.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
Inkabb megszakitottam, nalam bugos volt.

DarkHorSe
Megkaptam ezt a kuldetest:

Fernikus
Build the peace

Required
build 2 cultural buildings

Reward
20 limestone

Epitettem 2 darab megaliotkort aztan nem lett kesz, ilyenkor mi van?

Maximus4
Én a 2. részt játszom most és baromira bejön ismét,imádom😊

j0nNyKa
nem olyan nagyon rég tettem le a 3. részt, az 1-2 meg már szerintem túl retro lenne 😊

Maximus4
Csináld azt amit én.Rakd föl az Age of Empire valamelyik részét😊
Nekem is volt valami hasonló hiányérzetem és azért kezdtem el vele játszani😊

darki81
<#eljen>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

SitatiS
Íjjászokat<#wink>

Let the good times roll.

toysoldier
<#wink>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

LoSA
toysoldier: Köszi ismét!

toysoldier
posztót raktam ki kõért

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

LoSA
15 posztóra, illetve 20 mézre lenne szükségem. Valaki tudna benne segíteni? 😊

BuriP
Szükségem lenne 20-30 kötélre, és üvegre, cserébe adok téglát, sót.

j0nNyKa
azon agyalok, hogy mivel lehetne feldobni ezt a játékot hosszú távon, és ami kurvajó lenne (mondjuk ha megjelenik hivatalosan), az néhány nép bevezetése, valamennyire eltérõ fejlõdési fával, teljesen eltérõ épület, és egység modellekkel, valamint 1-2 speciális, csak az adott népre jellemzõ tulajdonsággal

ezen kívül a komplett háborús / foglalós / támadós rendszert fel lehetne dobni pár okossággal (pl. varázslatok, vagy azoknak valami földhözragadtabb, a játékba jobban illõ formája)

aztán (ez már tényleg nagyon hosszú távra) az egy fõváros mellé lehetne valamilyen kisebb "mellék városokat" foglalni / (inkább) építeni, "kolonizálni", esetleg lehetne mondjuk a térképen 1-2-3 területnek a bónusza, hogy kolonizálni lehet az adottt.. mondjuk benszülött falut

na ebbe most annyira belejöttem, hogy fel is vésem hivatalos fórumra

j0nNyKa
fog kelleni mindenképp, igen

SzirmosSzisza
Köfi.

Tégla vagy mi a fene kell valakinek? Mert akkor picit gyorsabban foglalom az új területet 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

toysoldier
kint van

SzirmosSzisza
Légyszi :$

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

toysoldier
elvitte más, de tudok kirakni, ha kell még

toysoldier
raktam ki sót kõért

j0nNyKa
fat raktam ki ebenert

Butterbean47
Kötelet raktam ki aranyért.

Death only needs to knock once.

SzirmosSzisza
Kéne 4 kötél, 70 fa, 11 só. Tudok adni ében,kõ,festék,posztó,arany,réz.

távharciakra

N o N a m e
Egyre többen kezdik áttörni a védelmemet, most 4 lándzsás és 4 harcos van oda állítva. Mire cseréljem le õket, hogy hatékonyabbak legyenek?
N o N a m e
Valaki kitakarítaná az iskolámat? 😊
gabo91
Üdv.

Terméklista bõvítést kérnék. ében, alabástrom,
aranyra is megvan a terület, csak nincs helyem aranymûvesnek 😊

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Trucker39
Köszi próbálkozom. Elébb utóbb csak lesz valami belõle. Kicsiben már nyertem egy pvp versenyt és kaptam jutalmul egy területet.