Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BuriP
Bug, majd visszaáll valódi értékre.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Grove4
Néha nekem magától nõ a népesség, az miért van?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Én most kezdtem el eddig tetszik
BoneDragon
Rakj ki amit akarsz aztán elviszem.

BuriP
Még mindig kellene 31 alabástrom.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

DarkHorSe
En altalaban a ket utolso toronyban elso szoktam lenni 😄 Bar mondjuk hulyeseg hogy az elfoglalhato teruleteket is a pvphez szamolja a jatek.. 😄

Swedish people are albino monkeys

Maximus4
Köszönöm,vittem!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

BoneDragon
Raktam ki mézért

Maximus4
Valaki esetleg 20 vasat tudna adni?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

BuriP
24-óránként megtámadhatod egyszer bármelyik szomszédodat, kivéve ha klántársad. Õk naponta végigmennek a szomszédaikon fosztogatnak, gyûjtik a pvp-pontokat.
Nekem most 71 szomszédom van, az elmult háromnegyed órában sorban végigmentem az elsõ (gyengébb) 35-ön leöltem és kifosztottam õket. szereztem KB.: 3-4k alapanyagot , 2bort, 20 vasat, 4 mészkövet, 1-2k aranyat.
Mivel a héten nem nagyon volt idõm eddig nem pvp-ztem, de most lett 39887 pontom. Ezzel egyenlõre második lettem a virágzó középkori toronyban ami 30 pvp-medált jelent.

BoneDragon
Na ja, ebben igazad van. De vannak ilyen emberek az én szomszédaim között is. Nekem kell mondjuk 10 csata 40ezer torony ponthoz, egyeseknek meg 70-80 csata. Hogy a 'csába csatázik ennyit és kivel-mivel? De most komolyan....

Bencsi
Bone, neked 170 gyöztes csatád van, a mangotripnek meg 1500😄
Lehet itt különbség és ezzel jobb.

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Helló, raktam ki rezet gyógynövényért ( 30 réz 15 gazért), és üvegért ( 2* 100réz 50gazért)

Ente

BuriP
most csak 70 téglám volt annyit kiraktam.

DarkHorSe
oke kirakom guildba

gabo91
6 kõre és 5 kötélre lenne szükségem
gyógynövény ében alabástrom arany, márvány festék ékszer ezek vannak

nem tudok tovább fejleszteni.
Kétszeres áron is megveszem!

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

LoSA
mangotrip: 50-t tegyél ki! 😉

BoneDragon
Rakj ki tégláért és elviszem. 😊

DarkHorSe
gránit kellene tõled 😛

DarkHorSe
nekem van sok rezem, mennyit rakjak ki?

BuriP
101 darab kell nekem! Nem kiskutya, alabástrom! Kisebb adagokban is jó persze.
Este pedig nekilátok szövögetni, kérek egy selyemkendõt a fejlécembe.

LoSA
Még mindig réz kellene! 😉

DarkHorSe
"találkozz kalózokkal, menj expedíciókra, szerezz kolóniákat, kereskedj idegen anyagokkal és sok más"

mi lehet ez az új kolónia?

Atolvasva, semmi kulonosebb nagyobb ujitas nincs benne, uj hazak, uj kor, meg a rejtozkodes aztan csa

Maximus4
2 hét és itt az új kor. <#taps>

Épül a Bazalt gyáram. Kérnék egy bazalt ikonocskát.

LoSA
Ente: Valaki sikeresen elvitte elõlem a rezet, így nem tudtam sajnos megvenni... 😊

Tettem ki rezet... üvegért ( és szárított gyógynövényért mert nekem az kellene még)

Ente

BoneDragon
Reggelre meg lesz, szóval kérek szépen egy csillámpor ikont. 😊

gabo91
6 kõre és 5 kötélre lenne szükségem
gyógynövény ében alabástrom arany, márvány festék ékszer ezek vannak

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

LoSA
Réz kellene!! 😉 Sok!

DarkHorSe
Biztosan beleszamolja a jatek a pro skillemet is, azert van ennyi pontom 😄 Meg lehet azert mert tenyleg sokat harcolok 😛

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Lessz egy olyan frissítés 0.18-ban hogy felveszi azt amikor megtámadnak és ha rányomsz a kameragombra meg tudod nézni mit szarakodott a védõkkel.
Olyan is lesz hogy amiknek eddig támadási bónuszuk volt valami ellen akkor az ellen védelmi is lesz:
pl.:az íjásznak 4 védelme van most a légiós ellen és 15 támadása
Ez most már úgy lesz hogy 8 lesz a védelme és 15 a támadása tehát sokkal durvábbak lesznek nehéz egységek ellen.
Harccal ténleg sok pont jön gondolj bele már vagy 3 hete egy helyben vagyok(voltam) az egyistenhittel azóta csak egy vörös homokkõ házat csináltam és lám a harc miatt már 18000 van nem 14000
BoneDragon
Az lehetetlen. 😄

Írtak már nekem is...

Maximus4
Ezt ma kaptam.No comment....

darki81
valószínûleg sokkal többet harcol mint te

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

???

Addolta

BoneDragon
Nem. Kb lóf*sz városod van már bocsi és mégis ennyi pontot számol neked, tényleg érdekes. Több épületem van és magasabb szinten, mégis több pontod van. Ez hogyan lehetséges?😊

DarkHorSe
Ha mer en vagyok a kiraaaaly 😄

Maximus4
Sárgareze van valakinek?

BoneDragon
Nekem meg sóra lenne szükségem, szóval rakj ki amennyit gondolsz és elviszem. 😊

BoneDragon
Csak azt nem értem, hogy van ennyi pontod... Sz*r a rendszer. 😊

toysoldier
kéne 120 kötél és 50 arany (:

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

DarkHorSe
Ugyis en leszek az elso <#idiota>

Maximus4
Már 2 hete erre vártam,hogy meg tudjam venni a palotákat és végre nekiállhatok a kúriáknak.Nem tudtam,hogy ez ilyen fontos,hogy ki az elsõ😊

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

BoneDragon
Mégsem. 3 palota... : o

BuriP
Téglát raktam ki rézér.

Leelõztem maximust :p