Forge of Empires
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Swedish people are albino monkeys
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nekem most 71 szomszédom van, az elmult háromnegyed órában sorban végigmentem az elsõ (gyengébb) 35-ön leöltem és kifosztottam õket. szereztem KB.: 3-4k alapanyagot , 2bort, 20 vasat, 4 mészkövet, 1-2k aranyat.
Mivel a héten nem nagyon volt idõm eddig nem pvp-ztem, de most lett 39887 pontom. Ezzel egyenlõre második lettem a virágzó középkori toronyban ami 30 pvp-medált jelent.
Lehet itt különbség és ezzel jobb.
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Ente
gyógynövény ében alabástrom arany, márvány festék ékszer ezek vannak
nem tudok tovább fejleszteni.
Kétszeres áron is megveszem!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Este pedig nekilátok szövögetni, kérek egy selyemkendõt a fejlécembe.
mi lehet ez az új kolónia?
Atolvasva, semmi kulonosebb nagyobb ujitas nincs benne, uj hazak, uj kor, meg a rejtozkodes aztan csa
Ente
gyógynövény ében alabástrom arany, márvány festék ékszer ezek vannak
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Olyan is lesz hogy amiknek eddig támadási bónuszuk volt valami ellen akkor az ellen védelmi is lesz:
pl.:az íjásznak 4 védelme van most a légiós ellen és 15 támadása
Ez most már úgy lesz hogy 8 lesz a védelme és 15 a támadása tehát sokkal durvábbak lesznek nehéz egységek ellen.
Harccal ténleg sok pont jön gondolj bele már vagy 3 hete egy helyben vagyok(voltam) az egyistenhittel azóta csak egy vörös homokkõ házat csináltam és lám a harc miatt már 18000 van nem 14000
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.