A Barátok köztöt is leállítják

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt mondom, hogy nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki ilyesmit ne tudjon értelmezni. Szerintem ne kérd számon, hogy rátok is gondoljanak.

(Látom, megtetszett a gyépés szó, amit használtam. Saját nem jutott eszedbe. Odaadom. Használd gyakran.)
A lealitjak es a szunetel kozott nagy kulombseg van fiu. Nem lehetsz ennyire gyepe... varjunk csak. De.

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Baszdmeg akkor elkezdem elölrõl nézni az egészet!
Nem hiszem, hogy valakiben is felmerült, hogy a sorozatnak vége. Maximum 1-2 hülyében. Annyira nem lehetsz gyépé, hogy azt hidd, hogy ha vége a sorozatnak, akkor nem az lenne a cím: "hogy örökre vége a barátok köztnek".
Szeretnek gratulalni Szekeres Viktor-nak, hogy ujra sikerult neki egy jo nevet adnia a cikknek.

Kicsit sem felrevezeto. Gondolom a "Itt a nyár! A Barátok közt is szünetel!" cimet nehezebb lett volna leirni.

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

"Már csak emlék, mikor még nem voltál..."
Kicsit félrevezetõ volt a cikk, már azt reméltem, hogy örökre leállítják ezt az IQ romboló sorozatot...

..remélem sose lesz vége a nyárnak........
"A nézõknek épp ezért idegtépõ epizóddal fognak kedveskedni június 29-én. "
Számomra minden rész idegtépõ-.-'
Ja, szokásos uborkaszezon. Meg lehet, hogy nem csak esti sorozatszünet lesz, hanem adásszünet is. Örökre. <#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Már, aki sima antennával nézi, és nem digitálisan. És valószínûleg így is lesz, amilyen anyagi helyzetben vannak. Valami infót kiadhatnának már róla. Pár-százezer nézõ, meg majd csak les, hogy csak hangyainváziót lát. Egy darabig, míg nem ruház be erre/arra, nem fizet elõ.)
birdo
mint minden nyáron szünetet tartanak..... hangulatkeltés ???

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.