12
-
kalapos01 #12 Ezt mondom, hogy nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki ilyesmit ne tudjon értelmezni. Szerintem ne kérd számon, hogy rátok is gondoljanak.
(Látom, megtetszett a gyépés szó, amit használtam. Saját nem jutott eszedbe. Odaadom. Használd gyakran.) -
Svlad Cjelli #11 A lealitjak es a szunetel kozott nagy kulombseg van fiu. Nem lehetsz ennyire gyepe... varjunk csak. De. -
TARTYOM #9 Baszdmeg akkor elkezdem elölről nézni az egészet! -
kalapos01 #8 Nem hiszem, hogy valakiben is felmerült, hogy a sorozatnak vége. Maximum 1-2 hülyében. Annyira nem lehetsz gyépé, hogy azt hidd, hogy ha vége a sorozatnak, akkor nem az lenne a cím: "hogy örökre vége a barátok köztnek". -
Svlad Cjelli #7 Szeretnek gratulalni Szekeres Viktor-nak, hogy ujra sikerult neki egy jo nevet adnia a cikknek.
Kicsit sem felrevezeto. Gondolom a "Itt a nyár! A Barátok közt is szünetel!" cimet nehezebb lett volna leirni. -
hypno #6 "Már csak emlék, mikor még nem voltál..." -
jAMEsbAUd #5 Kicsit félrevezető volt a cikk, már azt reméltem, hogy örökre leállítják ezt az IQ romboló sorozatot... -
Merces #4 ..remélem sose lesz vége a nyárnak........ -
csabipapo #3 "A nézőknek épp ezért idegtépő epizóddal fognak kedveskedni június 29-én. "
Számomra minden rész idegtépő-.-' -
kjhun #2 Ja, szokásos uborkaszezon. Meg lehet, hogy nem csak esti sorozatszünet lesz, hanem adásszünet is. Örökre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Már, aki sima antennával nézi, és nem digitálisan. És valószínűleg így is lesz, amilyen anyagi helyzetben vannak. Valami infót kiadhatnának már róla. Pár-százezer néző, meg majd csak les, hogy csak hangyainváziót lát. Egy darabig, míg nem ruház be erre/arra, nem fizet elő.)
-
#1 mint minden nyáron szünetet tartanak..... hangulatkeltés ???