Kőkemény lett a Dredd teljes előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MC1 egy afféle gyûjtõtégely az egykori Amerika romjain, de ettõl a karakterek nemzetisége nem ismert az elõzetesekbõl, a filmbéli város helye sem.
Kedvet kaptam újra a Stallone változathoz, éjszaka meg is néztem ismét. Magát a képregényt nem ismerem közelebbrõl, poszt-apokaliptikus világ, a cselekmény javarészt egy Mega City nevû városban játszódik, ami akárhol is lehetne a világban... ha nem a Szabadság szobor tetejében lenne a végén Stallone és Assante végsõ küzdelme. De a szobor korábban is felbukkan a filmben, pontosan nem emlékszem, valamit építettek is hozzá, ezt külön említették is. Emellett nem mehetünk el szó nélkül a sárga színû, fekete-fehér kockás skycab-ek mellett sem.
Mega City One egy hatalmas államnyi nagyságú város az USA keleti partján.
Jövõben játszódik, angol képregény, viszont a helyszín Amerika.
Mega City One egy hatalmas államnyi nagyságú város az USA keleti partján.
Jövõben játszódik, angol képregény, viszont a helyszín Amerika.
"egy film amiben amerikai karaktereket brit színészeknek adnak"
LOL? Neked van arról fogalmad, hogy mit írtál? Hol van itt szó amerikai karakterekrõl? Láttad a filmet? Nem mintha nem lenne tök mindegy, hogy milyen nemzetiségû alakít, de a Judge Dredd eleve angol képregény. De ez a jövõben játszódik, senki nem mondta, hogy Amerikában, nem véletlen, hogy amerikai színész alig van a filmben, olaszok, újzélandiak, angolok vannak, és a karakterek nevei sem feltétlenül angolok.
LOL? Neked van arról fogalmad, hogy mit írtál? Hol van itt szó amerikai karakterekrõl? Láttad a filmet? Nem mintha nem lenne tök mindegy, hogy milyen nemzetiségû alakít, de a Judge Dredd eleve angol képregény. De ez a jövõben játszódik, senki nem mondta, hogy Amerikában, nem véletlen, hogy amerikai színész alig van a filmben, olaszok, újzélandiak, angolok vannak, és a karakterek nevei sem feltétlenül angolok.
Lena Headey-nek ugyanolyan az arckifejezése, mikor kemény (Terminator, Dredd), mint, mikor dugják (300). Nagy színésznõ. :-D
Urban is bármit játszik, mindig ugyanazt karaktert hozza, kb. mintha az activity-ben azt próbálná elpantomimezni, hogy a satuba szorult a töke.
A meg külön gratula, hogy megint egy film amiben amerikai karaktereket brit színészeknek adnak, akik nem tudják normálisan színlelni a kiejtést.
Stallone-t legalább a rajnogói megnézték, ezt a szart ki fogja?
Urban is bármit játszik, mindig ugyanazt karaktert hozza, kb. mintha az activity-ben azt próbálná elpantomimezni, hogy a satuba szorult a töke.
A meg külön gratula, hogy megint egy film amiben amerikai karaktereket brit színészeknek adnak, akik nem tudják normálisan színlelni a kiejtést.
Stallone-t legalább a rajnogói megnézték, ezt a szart ki fogja?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
én sehogyan sem tudom komolyan venni Karl Urbant, viszont az elõzetes tetszik, kicsit olyan amatõrfilmes beütései vannak <#nevetes1>#nevetes1>
Én valahogy nem tudom komolyan venni Karl Urbant ilyen ruhában.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Hát nem estem hasra tõle. Lehet hogy rétegfilm lesz. Aki ismeri a Dredd Bíró világát annak tetszeni fog, viszont a történet lehet hogy gyenge lesz ahhoz, hogy a kívülállóknak tetsszen. Ráadásul pár jel, mint például hogy csak Dredd visel sisakot a csajszi nem, a ruházatról hiányzik az arany színû kiegészítõ stb, arra utal, hogy a rendezõ beáldozta a forgatókönyv szempontjait az anyagi szempontoknak.
Karl Urban, Lena Heady, vazze, az összes egyarcú színészt összeszedték. Stallone a színészet Lawrence Olivierje és hozzájuk képest.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Azon kívül hogy letiltották szerzõi jogok miatt semmi gond 😄
õõõ visszaszívom a korábbi hsz-em, elég utópisztikus a hangulata. tetszik így elsõre mégis... 😄
Lehet, hogy jobb, de arról tudjuk, hogy nagy szenny volt. A képregény megcsúfolása, Rob Schneiderrel a fõszerepben, kábé csak egy viszonylag szûk értelmû tinédzser rétegnek jött be, mert õket vették célba.
Ez egy szenny. Stallonés százszor jobb. az fix
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Ki kéne rúgni azt a marketingest a Lionsgate-nél, amelyik letilt egy elõzetest.. 😄
A lionsgate a videót eltávolította 😞
Tudom, de akkor is furcsa.
Ez egy képregény-adaptáció, nem a Stallone-változat remake-je.
Svarci - Sly rebootokat elvbõl nem nézek meg moziban. Talán TVben.
Leszámítva a trailer elején hallható totálisan oda nem illõ, hígfos zenét, szerintem nagyon hangulatos. Meg is hozta a kedvem a Sly-verzióhoz.