Inferno szinten is letudva a Diablo 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warchief: Nem trollkodás....
Nem vertem sosem a mellem hogy egy játékot így úgy végigvittem mert akármilyen oldalról közelítem a dolgot, ez csak szórakozás,és nem eredmény amire büszkének kéne lenni. Kap érte pénzt? Kap érte értelmes elismerést az életben (nem a kockák elismerését,azzal kitörölheti)? Több nõje lesz ettõl? Nem ütik le az utcán mint a szart, mert inkább sportolnia vagy konditerembe kellett volna járnia (az alapján ahogy kinéz) kockulás helyett?
Hatalmas siker,komolyan, ez már egy életben elért komoly eredmény (pfpfpf...😄)
Ender kár hogy nem vagyok konzolbuzi és a legtöbb multiplat címet pc-n tolom,ellenben még nagyobb kár hogy te egy állandóan konzolokról észnélkül fröcsögõ balf@sz konzolhater vagy...😄
Nem vertem sosem a mellem hogy egy játékot így úgy végigvittem mert akármilyen oldalról közelítem a dolgot, ez csak szórakozás,és nem eredmény amire büszkének kéne lenni. Kap érte pénzt? Kap érte értelmes elismerést az életben (nem a kockák elismerését,azzal kitörölheti)? Több nõje lesz ettõl? Nem ütik le az utcán mint a szart, mert inkább sportolnia vagy konditerembe kellett volna járnia (az alapján ahogy kinéz) kockulás helyett?
Hatalmas siker,komolyan, ez már egy életben elért komoly eredmény (pfpfpf...😄)
Ender kár hogy nem vagyok konzolbuzi és a legtöbb multiplat címet pc-n tolom,ellenben még nagyobb kár hogy te egy állandóan konzolokról észnélkül fröcsögõ balf@sz konzolhater vagy...😄
@warchief: Mert az életben csak a konzolbuzik lehetnek sikeresek. Ezért trollkodik.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
én értékelem mindazok erõfeszitését akik nem vitték végig a daiblot, még jobban azokét akik el sem kezdték
Az aláírásodból, és a megnyitott témából arra következtetek, hogy te is gamer vagy, akkor meg nem értem, hogy miért trollkodsz?
Egyébként pedig a kategóriájában tényleg siker, hisz végülis beszélnek róla az emberek, amivel máris többet ért el, mint Te.
Egyébként pedig a kategóriájában tényleg siker, hisz végülis beszélnek róla az emberek, amivel máris többet ért el, mint Te.
Those who wish to follow me I welcome with my hands
kb ^^
anti hero
<#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szép!
Infernon softcoreban mar 1000 eve le van tudva....Kripparian hc-ban lett world first (le a kalappal elotte😊)
Athene pl 3 seces butcher killt tudhat magaenak (tudtommal per pill a leggyorsabb kill) illetve 2 perc alatti inferno diablo kill is van.
Athene pl 3 seces butcher killt tudhat magaenak (tudtommal per pill a leggyorsabb kill) illetve 2 perc alatti inferno diablo kill is van.