6
  • Axlkenobi
    #6
    Szerintem a színpadi sikert nem szabad ebben az esetben alapul venni. Mikor jöttek a hírek a filmmel kapcsolatban, elég sok olyan vélemény volt, hogy "ha nem az eredeti broadway szereposztás játssza, akkor már nem érdekel és nem nézem meg".

    Alighanem ez történhetett: A fiatalokat nem érdekelte, a musical rajongói pedig azért maradtak távol, mert nem a musical szereposztása látható a filmben.
  • winnie
    #5
    maga a musical színpadon már kegyetlen nagy siker, arra simán lehet alapozni. és a mamma mia is az volt mindenhol, a filozófia pedig ugyanaz.
  • Axlkenobi
    #4
    Óriási rajongója vagyok a '70-es, '80-as, '90-es évek rockzenéjének, a filmben elhangzó dalok és az eredeti előadók hatalmas kedvenceim. A musical sztoriját nem igazán ismerem, de lekaptam a filmhez összerakott soundtrack-et, amin a színészek (igen, Tom Cruise is!) nyomják és azt kell mondanom, hogy alapvetően kurva jól megállja a helyét mindegyikük.

    Mary J. Blige, Julianne Hough és Diego Boneta mondjuk képzett énekesek, de Cruise, Zeta-Jones, vagy éppen Brand is nagyon odateszik magukat. Szóval nem tudom milyen lesz maga a film, lehet nagyon jó, lehet nagyon rossz, de az tény, hogy a dalokkal nem vallanak szégyent. Nagyszerűen válogatták őket össze és a lehető legnagyobb tisztelettel bántak velük.

    Ami pedig a film "sikertelenségét" illeti: Én azon lepődtem volna meg, ha egy '80-as évekbeli, rockzenei színtér kulisszái közé helyezett musical kasszát robbant, Tom Cruise ide, vagy oda. Azért 2012-ben, a lédigagák, a fekarap és az autotune korszakában nehezen volt elképzelhető, hogy a fiatalok majd egymást taposva rohannak a moziba.
  • dresden1
    #3
    Bon Jovi, Guns N' Roses, Def Leppard, Foreigner, Journey, Poison, Europe, Twisted Sister

    Leülhet.
  • Daffit
    #2
    A számok amik benne vannak azok tingli-tangli pop(-rock). Szánalmas próbálkozás.
  • birdo #1
    Moziban láttam a bemutatóját.... iszonyú....jah a Mamma mia is iszonyú volt...