3
Warhammer Online - Wrath Of Heroes
  • Gam3r
    #3
    Hát igen , csak én azoknak írtam le így , akik nem járatosak benne.

    Egyébként én se , szóval a WHo-t nem ismerem , biztos jó:D
  • Torzonborz
    #2
    rövidebben : WHo leegyszerűsítve warzoneban :D

    kipróbáltam már régebben de nem tudott huzamosabb ideig lekötni bár akkor még pár dolog hiányzott belőle. majd ha kijön live-ra megsasolom megint .
  • Gam3r
    #1
    Sziasztok!
    Mivel nem láttam Wrath Of Heroes témát , úgy gondoltam megnyitom ezt.
    Ide lehet írni a tapasztalatokat a játékról , tanácsokat , tippeket , ötleteket , és még minden mást ami a Wrath Of Heroes-hoz kapcsolódik!

    Kezdem én a bemutatását néhány mondatban:

    A Wrath Of Heroes egy ingyenes online játék ,a játékstílusa engem MMORPG-re emlékeztet , bár beszélő NPC-k nincsenek benne, de vannak benne küldetések :annyiból állnak , hogy adott egy feladat megcsinálod , beváltod és utána kapsz egy újat.A Bioware Mythic készítette , kiadta az EA.

    A játék még béta fázisban van, szóval még nem teljes , a teljes játékig még sok dolog fog jönni.

    A játékmenete a következő:

    Adott 3 csapat , mindegyik csapatban 6 tag van veled együtt, és a többfajta játékmódban a cél,hogy felülkerekedj a többi csapaton.Végül amilyen jól szerepeltél,szerepelt a csapatod ,kapsz megfelelő \"pörgetéseket\" (spin) , mint a szerencsekkeréken , elkezdenek pörögni , megállítod őket valahol (stop gombbal) és kapsz valami random ajándékot , ami a legtöbb esetben pénz , de lehet életerő poti (azonnal helyreállítja az életedet , ha nem ütnek,és elkezdenél regenerálódni), és láda is , amikből értékes képességek jönnek.

    A képesség is egy más téma , hát bele is vágok:
    Minden karakternek más képességeik vannak , amik másokat erősítenek , pl egyiknél a skilleidet(skill= elnyomható képesség , ami aktív , és miután elnyomod várnod kell , hogy újra betölthessen ez,szóval nem mana van itt , hanem Cooldown idő,ami kissé gyengén lefordítva a várási idő,lehülési) erősíti , de ezt csakis az adott karakterre \"adhatod\" , és vannak olyanok melyek passzív képességek , és ha ráteszed a karakteredre , akkor nagyobb eséllyel ad kritikus sebzést, gyorsabban fut ,ilyesmik.

    Fontos , hogy egy karakterre csakis 3 képességet adhatsz rá.

    Úgy igazából ennyire terveztem a bemutatóját , adj egy esélyt ennek a játéknak , és kérem vajszívűen értékelni az írásomat , mert ez a legelső ...:D