3
Bunheads - Amy Sherman-Palladino új sorozata
-
Kiszaladtam pár péksütiért,
ha éhes valaki.
- Már senki sem eszik szénhidrátot.
- Ja, jó.
Hát, nem valami frissek.
Ha ez segít valamit.
Azzal, hogy jól meg kell rágni,
el lehet égetni pár pluszkalóriát. -
#2 Második rész,Jó volt, teli volt sziporkázó poénokkal, néhányat fel is írtam hogy később a fészen elsüthessem...
Valojában azt akartam írni hogy végre egy sorozat amiben senki nem depresszios, de az az igazság hogy valami derűs mélabú burkolja át a sorit, tudjátok amikor napsütéses őszi sétányon a kedveseddel sétáltok, még meleg van de lehet tudni hogy nem sokára vége a késő őszi napsütésnek.... -
#1 \"...Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls) új sorozata. Kész. Ennyi komolyan elég kéne legyen arra, hogy mindenki esélyt adjon a Bunheads pilotjának....\" - Sorozatjunkie
És itt folytatódik:
Sorozatjunkie írás
Mivel a Gilmore girls-t úgy évente egyszer biztos ledarálom, kötelezővé tettem ezt a sorit is.
A pilot után máris rajongó lettem, több színész felbukkant a GG-ből, monológ darák, (várom a szinront), a zene és tánc (talán) kiemelkedő szerepe..
Egy pici hiba van de ez szubjektív, maga a főhősnő nekem annyira nem jön be, főleg amikor teli szájjal próbál beszélni))...Na mindegy a kisvárosi hangulat ott van...
HOMEPAGE
Nekem máris ő a kedvenc))
Amúgy a pilot végének sejtetése hogy valóvan \"anya és lánya\" felállás lesz....