16
-
#16 Atomot nekik, nem reboot-ot... -
GaborT28 #15 Én mindig úgy gondoltam, hogy azokat a filmeket rebootolják, melyek valami forradalmian nagyot hoztak a filmvilágba;(Lásd: Star Wars, Lotr, Majmok Bolygója, Star TRek stb...) és megértek már 1-2 generációt. Namármost; a Gyűrűk Ura szerintem még mindig megállja a helyét technikailag is az iparban. Ha meg nagyot akarnak kaszálni a rebootokkal (amik 90%ban nem sülnek el túl jól; lásd pl Rém álom az Elm utcában), akkor inkább csinálják azt amit Lucas a Star Wars-szal. Elég lenne egy digitálisan felújított, bővitett kiadás vagy valami ilyesmi. De túlzásba nem kellene vinni... :/ DEHOGY TWILIGHT??????? fejemet verem a falba... -
#14 Na de basszus, a LotR 10 éves ... ennek a szutyoknak meg még vége sincs, most fogják adni az utolsó részt.
Ezen mi a fenét akarnak reboltolni? A szomorú vámpírszamurájt és a világ fájdalmát hordozó ezer arcú Seagal lányát lecserélik vidám utcazenészekre? -
cstommy #13 A lényeg az hogy: ha Rebootot csinálnak a "filmekből" akkor azonnal gyújtsuk fel a világegyetem összes moziját nehogy újra elterjedjen ez a szörnyűség! :) -
dresden1 #12 Nem hamarosan, de ez egyértelmű, hiszen klasszikusokról van szó. 2050-ben nem fognak az akkori fiatalok 50 éves filmeket nézni. -
dresden1 #11 :)) Jó, ez vicces volt. Vegyél elő egy értelmező szótárat. Az irónia én voltam. A "minek" nem irónia, csak tipikus picsogó trollkodás. Ennyire zavar a dolog? Fizikai fájdalmat okoz? Get a life. -
GaborT28 #10 Nyakamat rá, hamarosan érkezik a Gyűrűk Ura 3D majd annak rebootja... aztán a Harry Potter...
-
Kindred Blades #9 Imádkozok egy mukleáris holokausztért. -
Lack #8 Irónia lett volna te okos. Ami fos azt MINEK rebootolni? Válaszom: Hogy a sok tinipicsa bekajálja mint a szart. -
Bhalage #7 ribooooooooooooooooooooooooooootz
LOLLIPOPS -
cstommy #6 Amire egyszer rászállt a légy arra még egyszer ráfog, és biza ez a legnagyobb sz@r amire légy valaha is rászállt XD -
xuldar #5 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
GaborT28 #4 A Bosszúállókat vagy a Prometheust is rebootolhatnák már. Olyan régi filmek, rájuk férne egy kis újítás. DE! A Sötét lovag felemelekdésének; esetleg a Hobbitnak is mindjárt itt a premierje.
Húzzatok bele fiúk! Mi ez a lazsálás?! Semmi reboot terv?:O.....
-
dresden1 #3 LOL. Miért állítanak elő bármilyen terméket is. Gondolkozz. -
Lack #2 Minek? -
Merces #1 LOL