Játék, amivel most játszottam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akrham Asylum-ot imádtam! Le sem bírtam rakni!
Ezzel kicsit lassabban haladok, de ugyan úgy élvezem sõt még jobban a nagy szabadon bejárható város miatt és a küldetések sem laposodnak el mint a mai legtöbb játékban! A Grafika gyönyörû, a pályarészek szépen kidolgozottak és ritkán látni 2 egyforma elemet! Minden kis részletre odafigyeltek a készítõk! A zenei aláfestés nagyon passzol a játékhoz! Macskanõ pedig... uh 😄 Nem is tudok negatívumot mondani! 10/10 Ilyen játék kéne több!
Néha tud rohadtul idegesítõ és nehéz is lenni, de alapjába véve nem rossz. 😊
Jó kis logikai/ügyességi játék.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Grafikára nem is térek ki, nem valami korhû, de nem is csúnya. Az animációk jók, viszont a kameraszögbõl nem igen látni be a táj lényegét.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Nagy hiba volt egy sok potenciállal bíró címet egy másik csapat kezébe adni.Ugyanaz a motor van benne, ami nem lenne gond hanem, hogy csúnyább sokkal mint az 1. rész, ráadásul ordít róla a konzolport.Az idõlassítás nevetséges, mesterséges intelligencia mint olyan nincs, balanszírozatlan "gunplay" (értsd semmi ereje a fegyvernek, nem élvezet lelõni az ellent). A coop móddal nem lenne rossz, de nem ebbe való és teljesen lerombolta egy sima lövöldére a játékot.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Mass Effect 3 újrajátszás
bár az EC visszaállította valamennyire az "egyensúlyt az erõben", még mindig a trilógia legrosszabb része. a harcrendszer jó (sõt, kiváló!), pörgõs, és látványos, de sajnos a harmadik részre nagyon háttérbe szorultak az RPG elemek és a dialógusok, ami nekem baromira nem jött be. a befejezéseknél meg megpróbálták amit lehetett, de szarból nem lehet várat építeni. (az eredeti befejezés íróját pedig ki kellene rúgni. egy repülõgépbõl. 10000 méter magasan. ejtõernyõ nélkül)
Spec Ops: The Line
ajókurvaéletbe ez mennyire zseniális. a borító és a címe senkit ne tévesszen meg, ez nem a Battleduty: Modernfieldcall-t és hõs amerikai katonákat majmoló n+1-edik durrogtatás, sõt - pont azoknak az apró cafatokra szedése, egy olyan történettel, hogy a magamfajta sztoribuzi még a lábujjait is megnyalja utána. csak példa kedvéért, CoD szerintem minden részében van egy olyan rész, ahol egy helikopterbõl durrogtatsz a monitoron megjelenõ kis fehér figurákra - na ez itt is feltûnik... annyi különbséggel, hogy itt a játék gyönyörûen bemutatja a pusztítás végén maradó megcsonkított/szétégett emberi maradványokat... igen hatásosan. ahogy halad elõre a történet, szép lassan a fõszereplõk is átalakulnak viccelõ, professzionális katonákból elállatiasodott, sebek által permanensen elcsúfított elmebetegekké, a játék meg mindeközben a töltõképernyõkön a játékoson *gúnyolódik* ("Do you feel like a hero yet?"), és minden szépen lassan egyre rosszabb lesz.
kibaszottul zseniális, egy 9/10-et simán megérdemel, az az egy pont híja is csak azért, mert a fedezékrendszer még erõsen csiszolásra szorult volna.
"The trees move. Do you not see it?"
If you give a little love you can get a little love of your own
ja, és Ubisoft, szóval a szokásos "folyamatosan legyél csatlakozva internethez" köpedék... legalábbis amíg az ember nem crackeli.
de igazából már a "szaksajtó" (kac-kac) mindenre ráakasztja az RPG jelzõ amiben fejlõdésrendszerre emlékeztetõ dolgok szerepelnek, teljesen elfeledkezve arról h valójában minek is a rövidítése, szóval... sajnos amit írtál annyira nem is áll olyan távol a valóságtól.
RPG: Fallout sorozat, Baldur's Gate trilógia, Mass Effect trilógia, bár utóbbi is inkább akció-rpg már.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
négy alapkarakter közül kettõ gyenge nagyon szvsz, Roxy (airstrike) vicces, Diz EMP-je iszonyat erõs.
DLC/bónusz karakterek közül Gordon nem rossz, Crystal-t passzolom, Blazemo meg valami gusztustalanul erõs, hardcore-on végigzúztam vele mind alapjátékot, mind Coldstrike DLC-t.
A portalhoz hasonló stuff, annyi hogy itt nem a nyitott portálokkal, hanem egy ISD nevû eszköz segítségével, a gravitációval, idõmanipulálással, és egyéb érdekes dologgal kell trükközni.
Jól összeállított logikai fejtörõvel, sok sok poénos beszólással és helyzettel találkozhat a játékos.
bõvebben
Részemrõl nagyon ajánlós!
Trine 2 - szintúgy 2.5D, puzzle platformer, szintúgy kurvajó.
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - taktikai TPS puffogtatás, gyorsan ráhagyva, bughegy konzolport, közepesen pocsék optimizációval és nevetséges FOV-al, amire közölték a kedves készítõk, h eszük ágában sincs rendbetenni. vicc.
Végleges Collector's Edition változat már kellõképp kiforrott. Abszolut random generált világ minden indításkor, ezernyi tárgy és kombináció, többszáz egyedi ritka tárgy és a kincsek felfedezésének páratlan öröme jellemzi. Olyan szinten unalomból raktam fel, és annyira nem vonzottak a trailerei meg a review-ok, hogy azóta se térek magamhoz hogy kattanhattam rá ennyire. Talán tényleg a megmagyarázhatatlan varázs, ami miatt több mint 1 Minecraft klón: fejlõdés "bronzkor"-ból mindent alázó, világot formáló félisten katona/varázslóvá fejlõdés, és az hogy amikor már azt hittem hogy minden kiszámíthatóvá válik, akkor olyan dolgot - esemény, tárgy, hely - tapasztalok, amire abszolut nem is gondoltam volna. Aki úgy vélekedett eddig róla, mint én, hogy "blöáh, minecraft klón, fujj" / "mi ez a gagyi pixelfesztivál", azt arra bíztatom, hogy 2 órát fektessen bele és fogadok 40 óránál meg sem áll 😊
Még ezek mennek:
egy Cod mindig van a gépemen, haverokkal el lehet benne lenni
Aki motokrosszozik annak ez kimaradhatatlan játék...
Szintén motoros
Unalomûzõnek jó.
Lehet egybe most így soknak hat, de ha van rá érdeklõdés még van egy rakat ps3 játékom.
Elõ került megint hisz itt a nyár én teljesen nyári játéknak érzem a sok napsütéssel és poros homokos pályákkal. Még mindig elszórakoztat! Zenék, rendezvény feeling pörgõsség, üde színek jellemzik. Az irányítás közel sem szimulátor, de kikapcsolódásra és veretésre pont ideális ez az árkádos beütés!
A negatívumokat nem sorolnám hisz nem mai gyerek szerintem mindenki tudja mit hagytak ki belõle és mi nem kellett volna bele. A DiRT sorozat legjobb darabja számomra! 8/10
Igazából szerintem nem rossz. Messze van a tökéletestõl, de vállalható. Fõleg ha azt nézzük hogy a fejlesztõbrigád elsõ játéka.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
fos, alig vártam, hogy vége legyen.
DiRT
fos, csak a gyerek miatt van fennt, mert autós, és élvezi. (olyan izgi hogy elaludta tegnap az ölemben)
All hail the double x!
Amikor megkáttam ezt a borzadványt el se tudtam képzelni ennél nagyobb gyalázatot.RE2-t ma napig évente egyszer végigtolom annyira jó.Azt lessed meg.Vagy ha kell a grafika akkor ott a resi3.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Resident Evil Operation Raccoon City (2012) - Hivatalos oldal
Régebbi részekhez nem volt szerencsém szóval úgy írok mint aki nem ismeri a sorozatot. A filmeket viszont láttam. Csapatban szaladgálós hentelõs tps. Menü és zenei világ tetszett, viszont elsõ perctõl kezdve lerí róla, hogy egyszerû konzolport. Grafika az egy maxos PS2 szint aláírásomban szereplõ gépen maximális beállítások mellett 30+ FPS felett futkosott. Összeállíthatod a csapatod akiknek még a fegyverzete is testre szabható! Nem is nagyon merülnék bele ennél jobban az egészbe mert kb 10 percig kötött le. Eleinte még egész jónak tûnt, de amikor huszadjára ugyan olyan folyosó és 50 ellenfél mindenhol és csak lövök a vakvilágba mert nem tudom kire lõjek annyian vannak az AI meg hülye mint a seggem.
Casual kissé játéktermi megyek-lövök játék. Nem kell hozzá nagy tudomány. 5/10 Lost Planettel tovább bírtam.
Hasonló formátumban jöhetnek a kritikák, vélemények, rövid ajánlások, de a szakértõk se kíméljék a topicot az epikus mûveikkel!
Warez téma itt is, mint mindenhol tilos!
Trailert egyéb videót csak linkben képet szintén linkben vagy hozzám hasonlóan ilyen kis méretbe tegyetek ha tesztek!
Sorry, ha van már ilyen totyik! <#zavart1>#zavart1>