4
Ground Branch Taktikai FPS
 • csanyigabor
  #4
  Hamarosan megjelenik Early Access állapotban.
  http://www.groundbranch.com/2014/01/a-plan-rarely-survives-first-contact/
 • kifli
  #3
  Érdekes lesz, várom, mennyire lesz realisztikus :)
 • tutituti
  #2
  Itt lehet adakozni és követni a friss híreket.
  http://www.kickstarter.com/projects/670743543/ground-branch
 • tutituti
  #1
  A BlackFoot Studios csapata - akik a valamikori Red Storm Entertainment romjain alakultak - a Kickstarter lehetőségnek köszönhetően a mai napon bejelentették legújabb projektjüket, a Ground Branch-ot.
  A játékot nem titkoltan a 2001-ben megjelent - és egyébiránt éppen a Red Storm által fejlesztett - eredeti Ghost Recon játék ihlette, így a frissen bejelentett projekt szinte teljes egészében arra hajaz majd, annyi különbséggel, hogy az FPS játékmód és a realizmus egy online többjátékos mókára kiélezett játékmenettel fog párosulni.

  Természetesen várható majd egyjátékos kampány is a játékhoz, habár a részletek egyelőre még erősen korlátozottak. Arra már mérget vehetünk, hogy a főszerepet a CIA egy paramilitáris szerve fogja kapni, ennek tagjaiként fogunk rendkívül veszélyes, nem mellesleg pedig speciális feladatokat végrehajtanunk, méghozzá a lehető legnagyobb realizmusra törekvő, már-már szimulátorokra hajazó játékmenettel párosítva.

  A játéknak egyelőre nincs pontos megjelenési dátuma, megjelenése azonban PC-re várható, ehhez viszont szükséges, hogy eredményesen záruljon a hozzá kapcsolódó Kickstarteres projekt.
  forrás: http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/bejelentve_a_ground_branch

  Gameplay videó:


  Képek: