5
  • Zombee
    Ritkán szoktam szóvá tenni bírálóan egy játék grafikáját, de azért itt nem lehet szó nélkül elmenni mellette. Nem ragaszkodok az élethű megjelenítéshez, de azért ez már túlzás. Különbség van a kevésbé látványos, és a teljesen igénytelen között. Ez a játék az utóbbi. Ráadásul licenceltek hozzá egy olyan grafikus motort, ami köztudottan jól használható látványos játékoknál.
  • Palinko
    ez kb egy év játéka recept
  • Nos
    A story egyébként zseniális, de olyan mint egy könyv. Ez pedig nem a legalkalmasabb egy RPG feldobásához. A többi része tényleg elég közepes.
    Csak a story miatt végigvittem, de inkább úgy álltam hozzá, mint egy regényhez, nem úgy, mint általában egy játékhoz. Nekem ez így bejött, de nem vinném végig újra. Ha végigvitted egyszer, akkor majdnem mindent láttál. A végén választhatsz, hogy kivel akarod a befejezést, ott van valami különbség.
  • Lunki88
    Amit most leírtál azt kb. a Mount & Blade Warband egész jól megvalósította, bár igaz hogy technikailag nem egy csúcs de mégis elég összetett és addiktív játék. :) Ha jól tudom van is hozzá Westeros mod, bár erről nem tudok nyilatkozni mert még nem próbáltam.
  • Fbn Lx
    való igaz, hogy hihetetlen grandiózus rpg-t lehetne összehozni ebből a sztoriból

mondjuk egy névtelen senki parasztfiúként westerosba csöppenni, egy szabadon bejárható kontinenssel ami mondjuk minimum egy skyrim méretéhez fogható.
    és felküzdeni magunkat, először pl. zsoldosnak szegődni, szabadlovassá válni, vagy a városi őrséghez szegődni, kinek melyik tetszik, és manöverezni egy ármánnyal teli világban
    ha elismerendő dolgokat viszel véghez, lovaggá válni, hűséget fogadhatsz, várat foglalhatsz el, amit azon túl védened is kell és részt vehetsz a hatalmi harcokban, saját sereget állíthatsz ki, észak vagy a lannisterek zászlóhordozója lehetsz, stb. mindez megfűszerezve a játék egész világát megrendítő döntésekkel és párbeszédekkel ahol az életedbe vagy a lovagi címedbe kerülhet, ha a rossz ember mellett állsz ki.
    vagy kinek mi tetszik, ha valaki az éjjeli őrséghez csatlakozik, ott is külön szeletét élhetné át a világnak a falon túli kalandozásokkal, vadakkal, kis északi falvakkal, parancsnokká felküzdeni magad stb, vagy esetleg átállsz akár a vadakhoz, és végigfosztjátok westerost.
    mondjuk ha elkapnak valamivel, mint egyszerű szabadlovast, akkor a falra hurcolhatnak és esetleg megszökhetsz a szekérről, vagy már a falról, és törvényen kívüliként barangolsz és próbálsz boldogulni a világban, miközben kisebb/nagyobb cselekedetekkel részt veszel az események katalizálásában, és esetleg elnyerheted valamelyik úrhoz szegődve a szabadságot, vagy tevékenykedsz az alvilágban valami méregkeverő tolvajként haladva előre, de bármilyen oldalon is állsz, saját kedved szerint változtathatod meg az erőviszonyokat és alakíthatod a térképet, még a végcélt is szabadon kijelölhetnéd, ami mondjuk alap esetben maga a vastrónus megszerzése lenne
    na most elszaladt a fantáziám kicsit, de belegondolva fáj, hogy mért nem látnak ebben lehetőséget/pénzt